Gå til innhold

Hypetraxx

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hypetraxx

  1. De som har bestilt fra coop med henting i butikk og lurer på når den kommer, utkjøringer fra hovedlageret til coop skjer på tirsdager og torsdager. Dvs den forlater lokalet de dagene, tar fra 1 døgn til noen dager til den er på plass i butikk avhengig av kor langt de må kjøre. Levering hjem fra coop tar alltid lengre tid siden coop då må overlate det til posten istedet.

    • Liker 1
  2. 1 minute ago, Kristoffor said:

    Har ikke fått noen melding om at en pakke er innmeldt enda, men ser det står på CDON at "Leveringen pakkes". Noen som har fulgt med, og kan uttale seg om dette betyr at maskinen vil komme i løpet av uken? Vil gjerne kansellere den fra Coop for å spare den tusenlappen.

    Vent på sendingsbekreftelse, coop har 14 dager angrerett og 120 dagers retur så lenge originalemballasjen ikkje e åpnet. 

    Ikkje stol på cdon før du har ps5 i hus 👍

    • Liker 1
  3. 3 minutes ago, DaarligService said:

    Bare så jeg har forstått dette riktig (virker som det er mange som sitter med mye god info)

     

    bestilte en ps5 fra cdon 6. juni halv 5 på ettermiddagen, er det GARANTERT at denne blir levert til meg, eller kan den bli kansellert? Eventuelt noe jeg får gjort som kan sørge for at bestillingen min står i kø permanent uavhengig av leveringstiden til cdon?

     

     

    Nei, ingen garantier. Med cdon e det fullstendig random ka som skjer.

    Frem til du får beskjed at den er på vei kan den bli kansellert eller du kan bli sittende på vent i lang tid (ventet siden 27 mai). 

    Presiserer det samme eg har sagt flere ganger her, eneste som betyr noe er sendingsbekreftelse. Dette må folk bite seg merke i, KUN sendingsbekreftelser fra cdon som betyr noe 👍 alt annet er spekulasjoner dessverre.

  4. 41 minutes ago, Eren said:

    Men er det også sånn at de har nok PS5 de som har bestilt seg en.?

     

    Du kan ikkje stole på at cdon vet ka de driver med. Eg bestilte 27 mai og skulle fått den sendt innen 10 juni, så innen juni. Så kansellerte de alle ordrer av digitale ps5 for så å selge digitale igjen innen en uke og dreit i alle som hadde mistet sin ordre. Kryss fingrene og vent på sendingsbekreftelse, eneste som betyr noe 👍

  5. 18 minutes ago, Eren said:

    Jeg bestilte en PS5 fra CDON den 6 juli så er det en sjanse at jeg kanskje får den i måneden her.

    Alltids en sjanse ja, umulig å svare på. De sier de venter levering med digitale ps5 i uke 32, kan komme før eller senere. Disk versjonen pleier de få oftere inn, fremdeles umulig å si når. Må bare vente og se, ingen kan garantere eller si når før du mottar sendingsbekreftelse selv på mail og den er på vei til deg 👍

  6. 16 minutes ago, Eren said:

    Hei jeg lurer bare på at når vi har forhåndsbestilt en Playstation 5 fra CDON blir det sånt når de som jobber med CDON sender de den 30/7 til alle som har bestilt den i juli.

    Nope, de forventer en levering rundt den tid. Kan går fortere eller ta lenger tid, umulig å si med sikkerhet. Forhåpentligvis har de nok til alle, ellers kan du bli sittende på vent eller få ordren kansellert. Lykke til 👍

    • Liker 1
  7. Dette er første digitale siden 27 mai. Alle som ikkje fikk sendt ut i løpet av de første dagene, gjelder både disk og digitale, står bare på vent hos de mens de venter på å få flere. Der fins ingen garantier for NÅR de kommer, min skulle sendes innen 10 juni og var garantert innen juni. Får kanskje i begynnelsen av august i følge kundeservice no, så de har ingen kontroll lenger...

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...