Gå til innhold

cannavaro

Medlemmer
  • Innlegg

    253
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cannavaro

  1. Hent Hughes-Mason. Fikk ham gratis til Eastwood, og fungerer knall! Har allerede rykket opp første sesongen, og i andre så har han puttet 20 mål etter omtrent samme antall kamper, i tilegg til å ligge øverst på beste spillere i divisjonen!

     

    Ellers er det viktigste å variere på formasjonen, eller endre valgene man gjør underveis (presse høyt/lavt, angripe mye/defansiv, etc.)

  2. Har en ekstern harddisk (seagate), som har vært helt fin lenge, men hver gang den har blitt koblet til pc'en, så har det kommet opp en melding om å scanne og reparere feil. Valgte idag å gjøre dette, men etter et halvt minutt, så fant jeg ut at det tok for lang tid, så valgte derfor å avbryte. Problemet som oppsto da var at harddisken ikke vil koble seg til pc'en lengre.

    Har prøvd forskjellige usb'er og den blir heller ikke funnet på diskbehandling. Noen som har opplevd problemet før, eller som vet hvordan man kan fikse dette?

     

     

    Edit: sikkert feil plass for å poste dette, men no idea hvor det passer best :p

  3. Har selv testet litt nå med Eastwood, som Patrick sier er det fryktelig vanskelig å forlenge kontrakten til spillere. har det ikke like ekstremt selv, men kommer til å miste endel spillere etter sesongen. Heldigvis har jeg godt nok lag til å rykke opp nå, så de skal bare forsvinne :p

    Ellers er det mye merkelig fra støtteapperatet. Fikk anbefalt 2 nye trenere, viser seg at han ene vil ha 78 000, mens den andre vil ha rundt 30 000, snittlønnen er på 1200, og maks er rundt 2000.

     

    eveant, på fm11 spilte jeg med Accrington i Npower2, var sykt artig, men så liker jeg å hente spillere da! Hentet vell ca 7 nye førstelagsspillere hver sesong, noe som førte til opprykk hver sesong og seier i PL etter min 3/4 sesong der!

×
×
  • Opprett ny...