Gå til innhold

skumlerud

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av skumlerud

  1. Jeg kan bare anbefale deg å holde deg langt unna HTC. De lager elendige telefoner, som må restartes, resettes og fikses kontinuerlig. HTC slipper etter min erfaring telefoner alt for tidlig til markedet; slik blir kunden betalende betatester. HTC kan nok egne seg om du ikke er avhengig av at telefonen virker, eller om du liker å knote i timesvis for at det skal virke som det burde - i noen timer.

     

    HTC er telefoner for ungdomsskoleelever og ikke for proffbrukere.

  2. Heisann!

     

    Nå kommer snart VIAs EPIA SN-kort, og for oss Mini-ITX-fans blir det redningen på HTPC-fronten! Det har nemlig PCIe x16-kontakt, noe som har vært et stort savn på de andre EPIA-kortene.

     

    Da kan jeg altså slenge på at HD2400Pro, og så skal det gå fint med full HD? Eller? Går det bra selv om CPUen er skikkelig slapp? Ytelsen til C7-CPUene tilsvarer ca en P3 på samme hastighet (kanskje litt lavere). Vil HD2400Pro dra full HD selv med en CPU som omtrent tilsvarer Pentium 3 på 1.6GHz i ytelse?

     

    Det kommer også til å komme to andre kort med lavere frekvenser: 1.5GHz og 1GHz (vifteløs). Bør det gå på de også? Sammenligningen med PIII på samme frekvens minus ca 200MHz gjelder fortsatt.

     

    Og en ting til: hvor mye har minnet å si for dette? Tenker både på systemminne og minnet til skjrmkortet. Feks 1GB sys + 256MB VRAM? Går det bra?

     

    -G.G. :)

     

    HD2400 Pro gir per i dag ingen akselrasjon av x.264/MKV-filer, så det vil ikke på noen måte gi deg Full HD.

  3. Er ikke stue-pc, mediasenter og HTPC det samme da? Ihvertfall i min bok...

     

    (btw - følger du etter meg... :green:)

    9173114[/snapback]

     

    Hehe, for å komme opp i et anseelig antall poster har jeg bestemt meg for å skrive en post bak deg i framtiden :D Eller vi kan si det sånn at det er umulig å ikke følge etter deg siden du har over 7000 poster...

     

    Når det gjelder HTPC spørsmål her så står det vitterlig "stue-PC" i forklaringen på hva dette underforumet inneholder; og du har jo just bekreftet at stue-PC er det samme som HTPC :whistle:

  4. Jeg tror det vil gå å spille av nedlastet materiale i x264 720p, men ikke å bruke som HDDVD/bluray spiller:

     

    Min gamle HTPC er basert på sempron 2400+, samt det billigste ATI skjermkortet som var å oppdrive for 4-5 år siden. Denne takler NESTEN x264 720p materiale, hakker et par tre ganger per time. Så med din overklokkede Athlon og et skjermkort som avlaster CPU'en så tror jeg det vil gå. La oss høre hvordan det går!

     

    Hvilke formater/codecer avlaster ATIs HD skjermkort? Noen som vet om de hjelper på x264?

  5. Jeg har liggende en CD spiller fra Denon (tror det er en gammel toppmodell) som jeg fant bak Elkjøp, den er testet og virker 100%. Lyden er også veldig bra!

     

    Noen som har funnet en satelitt dekoder de er interessert i å bytte mot CD spilleren?

    7618853[/snapback]

     

    Har du noen modellbetegnelse på spilleren? Kunne du evnt tenke deg å selge den?

    7628473[/snapback]

     

    Det er en Denon DCD-595; ser veldig fin ut.

  6. Så alt for typisk at det er ofte de som selger de kjekkeste varene som har dårligst kundeservice...

    7536704[/snapback]

    Så praktisk at Dangaard da må være unntaket som bekrefter regelen. Kundeservice der er rett og slett utrolig bra! :)

    7538244[/snapback]

     

     

    Jobber du der eller? Regner med at du jobber gratis for Dangaard for å få en telefon i ny og ne...

  7. Dangaard var like var like full i løgner og piss når de kom ut med Qtek 7070.

    Der ble det reklamert med ny ROM som skulle gi norsk tastatur på telefonen, siden dette ikke var i begynnelsen når den ble solgt...

     

    Fikk de ordnet opp i dette? Nei..

     

    Hva skjedde når de kom ut med Qtek 8080?

    Det kom ut et parti med masse feil. Så ble hele modellen trukket fra markedet pga de ikke klarte å rette opp feilene eller manglene.

     

    Så alt for typisk at det er ofte de som selger de kjekkeste varene som har dårligst kundeservice...

    7536704[/snapback]

     

    minnes at 7070 ble solgt før netcom en gang hadde godkjent den for nettet sitt jeg.

    7536754[/snapback]

     

    Hør Hør! Håper dere som lurer på å kjøpe HTC får med dere dette!

  8. Jeg synes det er merkelig at du har så mange problemer med NetCom, når det normalt sett (også for TyTN) viser seg å være en god operatør. De absolutt fleste har ikke slike problemer.

     

    Det vil si: Noen har hatt problemer, men det har løst seg etter at man har fått snakket med det rette mennesket hos NetCom. Men så er det jo problemet om å få fatt i ham eller henne da...

    7534666[/snapback]

     

    Vel, nå har jo, som tidligere nevnt, Dangaard vedgått at telefonen trenger ny ROM for å kunne fungere 100%, så det blir for enkelt å skylde på Netcom.

     

    Jeg ønsker meg ny ROM til jul! Er det noen som vet mer nøyaktig om det er realistisk? Vi er mange som har ventet lenge!

  9. Den kommer når HTC har gjort den klar. :)

     

     

    Og inntil det skjer vil jeg bare si at man bør være forsiktig med å kjøpe HTC -> det KAN medføre så store nettverksproblemer at telefonen blir ubrukelig å ringe med. Men bevares; jeg bruker den jo som GPS navigator i bilen, og til det er den absolutt glimrende.

  10. Tør dere svare??

    7533572[/snapback]

    Så sint du var i dag da... :ermm:

     

     

    Du har fått mange gode svar både her og hos Smartmobil. :)

    7533709[/snapback]

     

    Og takk for svar! Vil bare at flest mulig skal vite hva de risikerer om de kjøper HTC.

     

    Nå venter jeg bare på at DANGAARD skal komme på banen med et svar. Når kommer ny ROM til TyTn??

     

    Mvh,

     

    Sinterud

  11. Er det noen fra Dangaard her? Nå er det faktisk på tide å få ut fingeren! Når kommer det ny ROM som fixer problemene med TyTn? Jeg utfordrer dere til å svare på dette!

     

    Før dere kommer med en ny ROM anbefaler jeg dere å IKKE selge en eneste TyTn til! Trekk den fra markedet straks, eller kom med en ny ROM!

     

    Tør dere svare??

  12. Dangaard som er norsk agent bør sjekke at telefonen virker i Norge. Det er en agents plikt! Det er tross alt bare 2 nett i Norge, og det bør testes om telefonen virker på disse nettverkene FØR den lanseres i markedet. Dangaard har jo inrømmet at det er problemer med telefonen, og at det skal komme en oppdatering som fixer dette.

     

    En servicebedrift burde ikke selge et produkt før de er sikker på at produktet virker i markedet det selges!

     

    Dangaard bør også informere om at dersom man har Netcom abb, så KAN man få problemer med HTC TyTn. Men kan vi lese noe om dette på Smartmobil, eller hos butikkene som selger HTC? Nei, her er det bare å selge, og så får kunden ta problemene i etterkant. Utrolig!

  13. Til informason;

     

    Sim-kortet jeg har fått fra Netcom er helt nytt. Før jeg snakket med HTC har jeg hatt mange runder med Netcom sin kundeservice, og de finner ingen feil med mitt sim-kort. Kan bekrefte at kortet fungerer som det skal i min gamle SE T610.

     

    Når det gjelder dekning har jeg hatt problemene med HTC og Netcom langs E6 helt fra Midt-Norge til Oslo; Netcom kan vel ikke ha dårlig dekning hele veien?

     

    Jeg kan derimot si meg enig i at det virker som Netcom-kort strever mye mer med å holde dekningen enn Telenor; dekningsgraden hopper mye mer opp og ned med Netcom.

     

    Uansett; HTC'en viser full GPRS dekning, men når jeg ringer blir jeg brutt etter bare sekunder, eller jeg kommer ikke frem i det hele tatt.

     

    PS! NETCOM henviser til smartmobil når jeg beskriver mitt problem, og her henvises jeg til Netcom... Nei, HTC sine produkter er ikke gjennomtestede og holder ikke mål i det virkelige liv.

  14. Jeg hadde tidligere et Ventelo abb (Telenors nett) og en HTC TyTn. Nå har jeg skiftet til Netcom. Etter skiftet har jeg bare hatt problemer med telefonen, det går bare sekunder fra jeg starter en samtale til jeg blir brutt og det er veldig problematisk å ringe inn til meg.

     

    Etter å ha snakket med Dangård sin support avdeling får jeg vite at dette er et kjent problem, og at det jobbes med en oppdatering til TyTn som skal(?) fixe dette. Oppgraderingen kommer neste år, men når kan de ikke svare på... Dette er alt for dårlig!!

     

    Det står heller ingenting om dette problemet på smartmobil sine internettsider, selv om problemet er kjent! Igjen; dette holder ikke mål i 2006! Maken til lavmål når det gjelder service og kvalitet!

     

    Advarsel: Tenk deg godt om før du kjøper HTC!

×
×
  • Opprett ny...