Gå til innhold

Thundercat

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thundercat

  1. Jeg fikk 3DS XL med AC av samboer for et par uker siden, og har så klart blitt hekta, og synes mye har skjedd i byen min så langt, men savner noen å besøke eller som ønsker å besøke meg. ;)

     

    Vennekoden min er 3668 - 9306 - 1733. Nick er thunderbat og byen min heter Hakadal. :)

     

    Edit; Legger til deres koder nå. :)

  2. Vel, jeg kommer med litt motsatt synspunkt jeg da. Jeg skjønner dama di kjempegodt. Jeg ville ikke likt det om det hadde vært meg heller. Skjønner godt at dette gjør henne usikker og amper. Ville du likt det om det hadde vært motsatt? Det var tross alt du som klina med venninna til kjæresten din. Du burde kanskje tenkt at det kunne vært konsekvenser av det du gjorde.

     

    Trenger ikke å være at hun ikke stoler på deg (selv om det selvsagt kan være det), men kan jo være at det gjør fryktelig vondt å bli minnet på dere to også.

  3. Tror det er veldig normalt å føle det litt sånn i starten at et forhold, og kanskje spesielt om det er ditt første skikkelige forhold, og man er stormende forelsket. Er nok mange som vil se sin kjære hele tiden da.

     

    Prøv å kos deg, slapp av og tenk på det at kjæresten din er der når dere treffes igjen. Savn er også litt godt, for ingenting gjør like godt som å treffes igjen etterpå. :)

  4. Hei!

     

    Jeg skal kjøpe meg en bærbar pc til bruk under studiene. Jeg har som sagt i emnetittelen et budsjett på rundt 7000kr. PC-en skal kjøre Windows. Av programmer kommer jeg nok mest til å kjøre lette ting som firefox, office, winamp etc. Kanskje også en del photoshop. Siden den skal brukes på skolen bør den ikke bråke for mye og batteriet bør være brukbart. Webcam hadde også vært morsomt...

     

    Så langt har jeg funnet disse:

     

    http://www.psdata.no/ps.asp?it=135355&pdm=acc

     

    https://prisguiden.no/product.php?product_id=83419

     

    Noen erfaringer med disse? Andre forslag?

  5. Hmmm... Greit nok og ha venner/venninner når man har kjæreste. Men personlig hadde jeg blitt såret om min kjæreste hadde holdt ei anna jente i hånden. Ikke fordi jeg ikke stoler på han, men fordi for meg så er det noe som er forbeholdt oss, som kjærester. Og det blir på måte sårende at kjæresten min gjør noe som blir sett på som en kjæresteting med ei anna jente..

  6. Jaaa. Tasha er jo hawt, litt iallefall. Hailey er hawt. Definitivt. :)

    7937469[/snapback]

    Leah er ganske snerten hun også - så alle unntatt Colleen på det flyet er "hawt". ^^

    Blir spennende å se fremover nå, siden Marc kom med redningsforslaget som gjorde at de fant dem, og Jess bare blir mer og mer venn han ham.

    7937497[/snapback]

     

     

    Tror det blir det jeg og (spennende framover), men synes det var nesten "skummelt" av Robbie som fant veien til de. (selv om det er en tv-serie men.. :!: )

     

    Håper alt går veien for Robbie og Tasha nå, de er jo så søte sammen :love:

×
×
  • Opprett ny...