Gå til innhold

brickz

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av brickz

  1. Watt, watt, watt.

    Uff! Watt betyr ikke en dritt, det er strømforyning og kontroll som teller. Dempingsfaktor, slewrate og andre "hemmelige" betegnelser.

    Sekundærkondisene har også en god del å si.

     

     

    Effective damping factor: 95 @ 4ohm på den XT2000D ampen :cool:

    6573262[/snapback]

     

    XT linjen er den rimeligste linjen fra USAmps og ble lansert i år. De har også Merlin og AX. Ta en tur innom USAmps sin side. Ta en titt på specsene der ;)

  2.  

    Er ganske sikker på at rimelige høytalere fra biltema ikke vil gjøre lyden verken pener eller høyere i den bilen der. Modern har en 406 med originalt anlegg og det spiller bedre en disse feiltema høytalerne gjør bare så det er sagt.

     

    Hvorfor i all verden skal han kjøpe forsterkere fra usamps når han kan kjøpe like bra produkt her i norge til det jeg vil tro er samme prisen?

    Har du prøvd usamps siden du anbefaller det?

    6573068[/snapback]

     

    Høytallere fra biltema er uansett mye bedre en de papphøyttalerne som står i fra fabrikken. Og når du skal drive høytalerne i dørene med fabrikkinstallert anlegg er det ikke vits i å bruke mer en nødvendig. Jeg er derimot enig at skal man bruke forsterker ville jeg holdt meg unna feiltema sine høyttalere :thumbup:

     

    Jeg bruker selv USAmps i bilen min ja. Alle forsterkerene mine er USAmps og er veldig godt fornøyd.

  3. Hvis du vil ha det enklest mulig:

    Bytt alle de originale høyttalerene til et hvilket som helst par i samme størrelse. Du skal kun bruke kraften fra den originale spilleren som ikke er så mye. Rimelige høyttalere fra biltema vil i dette tilfellet være ypperlig.

    Når det gjelder subben:

    Du kan alltids finne en aktiv sub. Da slipper du knote med å lage kasse og kjøpe forsterker osv.

    Dersom du skulle bestemme deg for å bruke forsetrker(e) i bilen din anbefaler jeg U.S.Amps.

    Se www.usamps.com for mere info.

  4. Det er mye snakk om dette rundt operatørlåser for tiden. Selv har jeg hatt en hodepine med dette.

     

    Så vidt jeg forstår skal man kunne få oppgitt koden gratis 12 mnd etter kjøpsdato. For å kunne få koden før dette må man betale et gebyr. Er den subsidierte telefonen derimot kjøpt med bindingstid i tillegg, overtar gebyret på oppsigelse av bindingstiden denne funksjonen. Med andre ord skal man kunne få operatørlåsen gratis i denne perioden dersom det er binding til et abonnoment.

     

    14.06.2004 varslet forbrukerombudet markedsrådsak mot telenor. Brevet fra forbrukerombudet til telenor finner du her: http://www.forbrukerombudet.no/asset/1344/1/1344_1.pdf

     

    I dette brevet kommer det frem at operatøren ikke skal kunne kreve både oppsigelsesgebyr og gebyr for opplåsing av operatørlås.

     

     

    Jeg hadde en liten opplevelse med telenor om akkurat dette her, og dette førte til at jeg ble litt frustrert.

    Jeg kjøpte i november 05 en k750i med fri120 fra telenor(dum som jeg var). Denne hadde bindingstid på 12 mnd samt var operatørlåst. Etter omtrent 7 mnd fant jeg ut at det var et altfor dyrt abonnoment for meg, og bestemte meg for å gå over til chess knockout. På dette sparer jeg med mitt forbruk omtrent 1100kr mnd. Ikke så vanskelig å ta det valget når det koster meg 700 på dette tidspunktet å si opp fri120 fra telenor. Jeg tjener fremdeles 3-400 kr på byttet første mnd. Når jeg har sagt opp abonnomentet fra telenor og skal få tak i operatørlåskoden får jeg bare tull fra telenor kundebehandler. Han henviser meg til expert hvor jeg kjøpte mobilen, for i følge ham er min telefon ikke registrert på noe abonnomnt hos dem. Etter noe brøl frem og tilbake gir jeg opp og tar turen til butikken. Her får jeg expert ansatte til å sjekke at min telefon faktisk er blitt registrert sammen med dette abonnomentet og at denne registreringen er blitt sendt til telenor. Dette bekrefter expert ansatte etter under 5 mins graving i papir og en kikk på sine sendte elementer på dataen. Expert ansatte ringer så telenor forhandler support hvor jeg etter 2 min får beskjed om at koden sendes gratis til meg på mail.

    Jeg vurderer fremdeles å sende regning til telenor for tapt tid og bensinpenger i deres evige rot :p

     

    Vet ikke helt hva moralen med denne historien er, men har bra intrykk av at telenor er flinke til å fraskyve seg ansvaret.

×
×
  • Opprett ny...