Jump to content

Nighte

Medlemmer
 • Content Count

  1046
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Nighte


 1. Noen som har fått til Remote Play til android eller IOS med Xbox Series X?

  Har lastet ned Xbox-appen, trykker på bibliotek-ikonet (3 bøker i hylle), for så å velge xboxen som står identifisert som på. Den viser altså riktig status og ser ut til å være koblet opp riktig.

  Trykker så på Ekstern spilling på denne enheten, får opp "Vi tester fjern avspilling", og så trykker jeg neste.

  Kommer videre fra at kontoen må være logget inn med samme brukerkonto, og så får jeg:

  "Trykk på Aktiver på konsollen for å koble til".  Hva overser jeg her?

  Har gått gjennom hele regla på Xbox med innstillinger for å enable remote play, og det kommer ingen popup med aktivering av remote play når jeg går gjennom oppsettet på mobiltelefonen.

  Mvh Xbox-njubie...


 2. Angrer dypt på at jeg forhåndsbestilte Quest 2 fra Oculus istedet for å bare plukke det opp i butikk her. Stort verre opplevelse med både oversikt over forventet levering, faktisk levering, og opplevelse hos UPC har jeg vel ikke vært borti. Forhåndsbestilte med en gang det faktisk ble tilgjengelig siden jeg har quest1 og synes hele konseptet er deilig, kabelfritt og nydelig.

  Først ingen informasjon om forventet levering bortsett fra at pakken stod preparing for delivery på Oculus sin hjemmeside. Siden jeg allerede var trukket på kortet mistenkte jeg noe var fishy og kontaktet support. Der var det selvfølgelig bare standardsnakk om at pakken var på lageret og ble forberedt til levering (copy paste fra status på ordren uten videre undersøkelser).

  Fikk så sent i går e-post med at pakken var sendt, med sporingsnummer.

  Går inn på sporingsnummeret og får der opplyst om at UPC har forsøkt å levere 3 ganger til min adresse. Pakken var visstnok ankommet Norge før jeg kontaktet support for å sjekke status, og hadde vært i landet i 2 dager allerede. Veldig spesielt siden jeg har vært hjemme i 3 dager med hjemmekontor og kun handlet til middag i samme bygget. Ingen anrop, ingen e-poster utover bekreftelsen.

  Det spesielle, leveringsforsøkene var utført ifølge loggen deres mens jeg faktisk jobbet hjemme. Og alle forsøkene var før jeg fikk e-posten om at pakken var levert.

  Så da sitter jeg her, med UPC som ikke vil levere ut før Oculus gir de tilbakemelding om at pakken skal leveres, og et budservice som ikke ringer opp eller varsler om at de er på vei, og lager falske logger på at de har forsøkt levere.

  Blir Komplett og Elkjøp i lang tid fremover for min del, uproft fra ende til annen med Oculus og UPC i hvertfall.

  Sigh....

   


 3.  

  Hvor langt sitter du fra skjermen?

  Personlig ville jeg ikke valgt mindre enn 65 tommer på en 4k skjerm med mindre jeg satt veldig nærme skjermen..

  Selv om min Oled skjerm har problemer med banding og uniformitet ville jeg per nå ikke kjøpt lcd istedet for oled.

  Bildekvaliteten er bare for god...

  Sitter ca 4,5m unna skjermen nå, og ser definitivt at jeg gjerne skulle hatt 65-75 tommer. Men som du sier så har jeg prøvd oled, og jeg vrir meg nærmest i smerte av å prioritere LCD foran oled kun pga størrelse(selvom jeg var bestemt på å gjøre det for noen dager siden). Bildekvaliteten er bare helt magisk med en problemfri oled i et mørkt rom.

   

  Er vel i grunn kun Philips 65pus8602 som var alternativet, men etter å ha hatt philips 55pos9002(var dessverre uheldig med tint og banding) oled så ble jeg fryktelig i tvil om jeg vil ofre oled for LCD kun pga tommestørrelse(og sikkert mindre feilrate?). Sett bort ifra problemene så var pos9002 den beste skjermen jeg har sett.

   

   

   

  På den avstanden som er omtrent som min egen stue så ville ikke jeg hatt mindre enn 65 tommer. Var selv i samme situasjon som deg men hos meg så endte jeg med å sprenge banken og gå for en 65 tommers Oled ettersom jeg visste jeg ville irritere meg over lcd-svakhetene.

  Lykke til med vurderingene :) Jeg hadde vel kanskje selv spart opp mer penger og fiksa meg en større Oled...

  Selv med banding og uniformitetsproblemer så er kvalitetsforskjellen veldig stor.. I mitt tilfelle har tven problemer og skal repareres eller byttes til tilsvarende.

  På den avstanden som er omtrent som min egen stue så ville ikke jeg hatt mindre enn 65 tommer. Var selv i samme situasjon som deg men hos meg så endte det med å sprenge banken og gå for en 65 tommers Oled ettersom jeg visste jeg ville irritere meg over lcd-svakhetene.

  Lykke til med vurderingene :) Jeg hadde vel kanskje selv spart opp mer penger og fiksa meg en større Oled...

  • Like 1

 4. Noen som har erfaringer med å styre canal digital t-we boks med LG sin magic remote?
  Helt umulig å få til eller finnes det en workaround på det? (CAM-modul rett inn i tven vurderes, men da mister jeg t-we funksjonaliteten om jeg ikke konsekvent bruker app via chromecast i tillegg....)
   
   
  Testet forøvrig bandingproblematikken på tven, men mulig at jeg må teste litt bedre siden jeg ikke helt vet hva jeg driver med... :p Ser bandingproblematikken bedre enn bildet viser, men alt i alt er det vel kanskje ikke mye å henge seg opp i..
   
  T8BF8Aa.jpg


 5.  

  Prisen er satt opp 1000kr igjen på Lefdal, så spørs om den faktisk holder seg på 23000 eller 24000..

  Samme gjelder for 55-tommeren...

  Gå inn på produktet så kommer en annen pris opp..

  Det er fordi prisene trer ikke i kraft før etter midnatt.

   

  Joda, prisene til Lefdal trådde i kraft 21:00. Spørsmålet er om de settes videre ned i løpet av natten/morgendagen.

  Jeg kjøpte nesten en av oled-tvene selv men tenkte det var bedre å vente på Elkjøp siden de krangler mindre om returer.


 6. Må si jeg hadde ikke ventet den karakteren fra Gamer.no. Har selv spilt spillet i 40 timer og kan absolutt se at spillet har sine mangler, men hvis man bare setter skylapper på og graver seg ned i de manglene som er så går man virkelig glipp av et fantastisk spill. Har aldri tidligere vært borti et spill som innbyr på slik en eventyrslyst og nysgjerrighet som dette spillet ga. I mine øyne er spillet et av tidenes beste spill, spesielt om man har spilt Zelda-spill tidligere og får litt av nostalgieffekten ut av det.

  Man skal få lov å ha sine egne meninger, men i mine øyne virker anmeldelsen mer til å være skrevet utfra sine egne uoppnåelige forventninger (ref kommentarer rundt intervjuer fra spillutvikler tidligere etc) enn basert på det håndverket en sitter og tester. Totalpakken som er levert her med høydepunktene, spillvarigheten, variasjonen, muligheten til å gjøre ting på sin måte, alt av sidequests, små detaljer og samlegjenstander.....6/10? Really? Jeg ville i hvertfall vurdere å revidere hele anmeldelsen og reflektere litt over hvorfor de enkelte tingene irriterte så mye som de gjorde. Hype killed the reviewer.

  • Like 2

 7. Hvis noen er i manko på en Nintendo Switch og et Zeldaspill i Oslo så har Posten varslet at de leverer min Switch i kveld.

  Ettersom jeg kjøpte en i går i butikk så kan jeg selge denne for samme sum jeg betalte på bestillingen. (Forutsatt at Posten ikke roter enda mer) PM meg hvis det er av interesse, så kan vi alltids ordne det. Alternativt går den i retur til Elkjøp en av de kommende dagene.

   

   

  Edit: Se bort fra dette da Postens beskjed tydeligvis ikke tar høyde for helg...Ingen Switch levert.. :)


 8. Ikke spilt mye med joycons siden jeg starta opp i dag da jeg kjøpte procontroller med.

  Så kan bare komme med et førsteintrykk og det er at joycons føles: HMMM OKAY vs procontroller: OHH YES!!

  For meg var det verdt de kronene ekstra det koster, hvertfall hvis man spiller mye Zelda som sikkert mange skal fremover.

   

   

  Helt enig angående procontroller. Kosta en del, men har omtrent ikke brukt joycons etter å ha prøvd pro... :p

  Digger forøvrig sleep funksjonen til Switch. Legge maskinen i dvale, og instant oppvåkning til å fortsette med Zelda :)


 9. Til dere som har kjøpt: Noen objektive inntrykk enda?

   

  Enkel maskin å sette opp, funker fint både som håndholdt og med pro kontroller. Zelda er en drøm så langt men har bare spilt 3-4 timer.

  Vanskelig å legge fra seg, men merker at det er fps drops innimellom. (Ekstremt lite skår i gleden... :p)

  Eneste minuset er at det er jo omtrent ikke spill til maskinen.

   

  Vil kanskje si at salgsprisen er litt vel høy i forhold til hva man får per dags dato, men jeg endte jo opp med å kjøpe den likevel og angrer foreløpig ikke :)

  • Like 1

 10. Jeg gadd ikke vente mer på surret fra Elkjøp så stakk til Expert en halv time før åpning og stod i kø de siste 10 minuttene med 6 andre. Var 6 konsoller totalt så vi fikk, mens de som kom rett før åpningstid gikk glipp av det.

  Så da leverer jeg tilbake maskinen som kommer i posten etterhvert.

  Fikk til og med en pro kontroller og likevel ble det billigere enn Zelda+maskin på Elkjøp.


 11. Nå skjønner jeg ingenting. Elkjøp har påstått de har sendt pakken(både konsoll og spill) tidligere i dag og jeg har hatt info om en pakke på vei til meg på posten-appen med info fra 28.02.2017...

  Nå kom sendingsbekreftelsen med nytt kollinummer (ikke samme kollinr som tidligere)med sendingsdato i dag kl 21:08.

  Så enten surrer systemet til Elkjøp noe voldsomt ellers har de faktisk løyet og sender først pakken nå...

  Håper ikke det er maskinen som er sendt ut nå mens Zelda er første pakken...Rart i så fall siden begge er bestilt samtidig...


 12. Ringte opp til Elkjøp kundeservice nå i hvert fall for å høre hva some skjer. Ble forsikra igjen om at Switch konsollen min er sendt ut (i følge han jeg snakka med så hadde visst nok innkjøp bekrefta at de er sendt ut), men at noe rart har skjedd me systemet deres så det ikke er reflektert på kontosidene mine. Høres mildt sagt ut som en dårlig unnskyldning, men får vel bare vente og se om den dukker opp i posten i morgen (bor i Oslo, så burde komme fram tidlig i hver fall)

  Nice to know :)


 13.  

   

  Har ikke noe problem med å vente til tidlig neste uke med å få min egentlig, men bare utrolig irriterende når det er umulig å vite hvor pakken er eller om den i det hele tatt er sendt ut. Frister å dra ut og se om jeg kan få tak i den i butikk i morgen og heller bare sende tilbake den fra Elkjøp når den, eventuelt, dukker opp.

   

  Er forsåvidt enig, men når en har vært i dialog med elkjøp chat 2 ganger pluss har betalt for budlevering og fremdeles sitter igjen med null informasjon så vet jeg i hvertfall hva jeg gjør neste gang.

   

  Latterlig:p

  Ingen sending er mottatt ennå, kun melding om dette.
  28.02.2017 12:38
×
×
 • Create New...