Gå til innhold

skjeivfordeling

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av skjeivfordeling

  1. Kjøpte det på platekompaniet for 479,- (rabattkort på 100kr, så egentlig 579,-)

    9587157[/snapback]

     

    Det gjorde jeg og! Har spilt ca en time nå og er positivt overrasket. Men det skal sies at jeg alltid er positiv i starten når jeg får nytt Fifa-spill. Etterhvert dukker irritasjonsmomentene opp, og da er ikke alt fryd og gammen... Hvertfall ikke gammen.

    Be a pro er en veldig bra addisjon til Fifa. Endelig noe nytt! Det funker bra enten man er spiss, ving eller forsvarspiller. Synd man ikke kan være keeper. Hadde nok vært kjedelig, men gøy å prøvd.

    Fett med finter også.

  2. Funker fint her i Opera, men måtte vente til alt var lastet ferdig for å kunne se terningkasta.

    Der er litt treig da og synes den var litt rotete. Et forslag er å lage forsjellige katerogier for filmene f.eks: Action, Drama, Eventyr osv. og kansje du kan lage en søkefunksjon så det er bare til å søke på filmen jeg vil se terningkast av?

    Jeg synes også du skal fjerne .gif animasjonen av katten helt nederst på siden.

     

    Hvem er det som har satt terningkast på filmene?

    6570839[/snapback]

     

    Takk for forslag. Jeg la grunnlag for en slags søkefunksjon ved å skrive tittel under alle filmene. Dermed kan folk trykke CTRL+F og skrive inn filmtittel. Men jeg skal undersøke om jeg kan lage en ordentlig søkefunksjon.

    Det er jeg som har gitt terningkast.

  3. Terningkastene popper ikke opp i Firefox 1.5.0.4. Det er alt jeg har å si.

    6570694[/snapback]

     

    Mulig man må vente til siden er ferdiglastet. Kanskje idiotisk oppsett, så derfor trenger jeg tips til hvordan den kan forbedres.

  4. Jeg lagde en filmside en god stund siden som jeg har oppdatert etterhvert som jeg ser nye filmer. Ved å dra musa over en film kan man se hvilket terningkast jeg ga den. Er denne siden bare irriterende og treig, eller kan den være interessant for folk som trenger et filmtips? Forslag til hva som kan forandres/gjøres bedre?

     

    www.stud.ntnu.no/~henrikm/glimtavfilm Obs: krever bredt bånd. Fungerer muligens best i IE.

×
×
  • Opprett ny...