Gå til innhold

ouCHastilaer

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ouCHastilaer

  1. En del ting jeg sliter med når det gjelder AVG, og det er at viss jeg kompilerer et prosjekt i masm32, så er fila kanskje under 1kB, og da slår AVG falsk alarm. En annen ting som også er irriterende, er at den slår ut om du bruker FSG 2.0 til å packe PE filer. Ganske irriterende da det er en god packer som jeg bruker veldig ofte.

     

    Ja, den sier ifra om at det er en packer den har detektert, og at det er FSG, men så er det ikke så alt for mange som er klar over hva FSG er, eller, hva en packer er.

     

    Edit: Har gått over til Avast! nå, og har til nå ikke lagt merke til det samme problemet.

  2. Hei!

     

    Jeg har nå en asm-kildekode som utfører en modifisering av et gitt mål. Under ".data" har den følgende string "Sequence db 75h,41h,0E8h,7Ah". Det er altså de bytene jeg skal modifisere de originale med. Men mitt ønske er at brukeren selv skal få velge hva patcheren skal modifisere med.

     

    En løsninge jeg tenkte på var å bruk GetItemTextA elns, på en Edit-box, men det blir jo gjort om til ASCII osv, så den stringen blir jo ubrukelig!? Bruker WriteFile.

     

    Så, hvordan løser jeg dette problemet?

  3. Nei, absolutt NEI. Jeg droppet Mass Effect og Crysis etter siste formatering siden jeg hadde hatt mange merkelig problemer som jeg ikke kunne finne ut av. Det gjennstår å se om de dukke ropp igjen, hvis de ikke gjør det så betyr det at jeg hadde noe som skapet problemene som jeg ikke har lenger. ( er ikke sikkert at det er SecuROM 7, men magefølelsen min sier det)

     

    Spillet i seg selv burde fungere fint uten SecuROM 7, men for å starte spillet så må CD-nøkkelen validifiseres, og hvis den ikke får gjort det så får du ikke starte spillet. Men spillet hadde funket helt fint uten SecuROM 7 hvis ikke spillselskapene hadde vært noen griske jæveler (EA, hint hint). Bioware hadde ingen planer om å ha super CD/DvD beskyttelse før de ble kjøpt opp av EA..

     

    Nesten garantert ikke SecuROM som skapte de problemene for deg.

  4. Men sakens kjerne er uansett at det blir innstalert uten din viten, ergo ulovlig...

    håper jeg ikke trenger og poste "bevis" for det.

     

    Det drar også ressurser fra PC'n din....

     

    Det har aldri vært noen tvil om at SecuROM blir installert på PCen, med eller uten kundens viten. :)

     

    SecuROM trekker nok ressurser på linje med andre programmer, men tviler på at det er noe som merkes mer enn de fleste andre programmer som ligger i bakgrunnen normalt når Windows brukes.

     

    Ja, for de fleste andre programmer trekker vel om lag det samme, som vil si ...

     

    Savner harde fakta her, ikke bare kom med trusler om dere muligens vil komme med fakta, kjør på! :)

  5. I denne tråden har vi hovedsaklig to leire. Vi har de som kommer med påstander om at denne programvaren kun skaper problemer for 1% av brukerne, og de som påstår at den skaper problemer for langt flere enn det. Saken er at dette er totalt irellevant for hvor vidt dette programmet faktisk er lovlig! Faktum er at man ikke får beskjed om at SecuROM innstalleres, ei heller får man tilgang til å fjerne det etterpå (uten å måtte gå inn på SecuROM sine support-sider, noe som strengt tatt ikke skulle være nødvendig). Og hvordan skal brukere kunne avinstallere programmet når de ikke en gang vet at de har det på maskinen sin?

     

    For at et program skal være lovlig må en bruker informeres om at det innstalleres, og få tilgang til å avinstallere det på en forstandig måte (Enten fra Program-menyen under "Start" eller i "Legg til/fjern programmer". Ingen av disse forutsetningene er tilstede i SecuROMs tilfelle, og SecuROM må da regnes som en høyst ulovlig programvare. At EA argumenterer med at programvaren er så tett integrert i spillet at det må regnes som en del av det er bare en last med oksemøkk. Så lenge SecuROM ikke er en sentral del av spillets kode som er til for å vise grafikk, lyd eller regne ut kode er det et separat program.

     

    Hehe, nuvel. Husk at det er en stor mangel på bevis på at det installerest noe som helst når en installerer et spill med SecuROM. Sannheten er at det ikkje gjøres, SecuROM wrappes rundt PEn i det en kjører den i gang. Det er for å gjøre det vanskligere å cracke/piratkopiere osv.

     

    Viss en skal klage på det også, så ender det jo opp med at en bannlyser Armadillo, UPX, tElock, TheMida og alle andre protectore/packere på grunn av at det er litt vanskelig å cracke.

  6. Har nett vert vitne til en veldig stor diskusjon anng dette, med folk som er inni miljøet med reverse engineering. Og der kom en veldig fort til en konklusjon at dette er de villeste spekulasjoner. Det er mer dårlige unnskyldninger for hvorfor en ikke kjøper spillet, men heller laster det ned. Det som bør kritisereres er hvordan EA limiterer spillet for sluttbrukeren, og det bare er den lovlydige kjøperen som straffes.

     

    Edit: kanskje denne tråden burde fjernes grunnet mangel på bevis!?

  7. Botnet er ikke det minste fasinerende, det er enkelt og styggaktig. Jeg husker for en 3-4 år siden når jeg hadde klart å få en botinfeksjon på en server hjemme.

     

    Jeg tok opp noen filer jeg fant, i hexeditor, og klarte å spore meg til en IRC kanal på en låst IRC server som også hadde passord mm hele veien. Vel der inne uten å vekke mistanke ved å forkle meg som en dum bot hadde jeg samtidig gjort reasearch på hvilke kommandoer disse botene lystret.

     

    Så ventet jeg til det rette øyeblikket når det var flere tusen samlet på flere kanaler, eskalerte til OP og kjørte kommando for å slette boten på alle maskinene som var pålogget.

     

     

    Det var en nytelse å se alle som datt fra kanelene en etter en.... Sweet revenge ;)

     

     

    EDIT:

    det verste var at det var en norsk IRC server... uten at det behøver bety så veldig mye.

     

    Det er forsåvidt ikke fasinerende, men det som er fasinerende er å se hvordan selve "viruset" er kryptert, beskyttet for ikke å snakke om hvordan det fungerer. De som står bak det er meget talentfulle.

  8. Hei.

     

    Eg har no endeleg fått meg skule PCen min. Den er knytt til fylke sitt domene, men fungerar fint på andre nettverk. Men nok om det. Eg har eit problem, og det er at når eg har boota PCen får eg ei feilmelding om at "P:\Settings\Desktop" ikkje eksisterar, og det stemmar jo for så vidt, iallefall lokalt. Eg har ingen partisjon på denne PCen som heitter P, så det må jo vere relatert til nettverket.

     

    Det eg no lurar på er, kvar kan eg stille inn kor den skal hente "dekstop"-instillingar og ikon? Altså, eg vil at den skal vise til "Doc&Sett\Min Bruker\Desktop", men veit ikkje kvar eg stillar inn på dette.

     

    På førehand takk for alle svar, mvh Ouchastilaer!

     

    Edit(viktig): Ser ut til at dette er eit problem dei fleste slit med, og IT-ansvarlig er klar over det. Så satser på at eg får det ordna derifrå, om det ikkje kjem svar herifrå. Dvs, låg prioritering.

×
×
  • Opprett ny...