Gå til innhold

NBT

Medlemmer
  • Innlegg

    164
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NBT

  1. Iki skrev:
    Lurer på hvor mange aktive spillere spillet har nå, i forhold til hva det hadde på maks, og hvordan dette sammenligner med for eksempel Skyrim etter samme tidsrom.
    på steam ( ut ifra steam DB ) https://steamdb.info/app/1716740/charts/ hadde dem ca 300 000 ved lansering som er nede i 7-10 000 speler nå. https://steamdb.info/app/72850/charts/ skyrim som eg huske om det blei orginalt lansert på steam ? hadde rund 250 000 men er mellom 1-2 000 spelere nå men skyrim de første 5 årne hadde mye mer spellere konstant ( mellom 20-35 000 ca fram til 2017 der det begynte falle sakte og sikkert ) Steam DB er faktisk en veldig god kilde til mye info =) uanset skyrim ut ifra steam charts hadde nok det mye bedre en dagens starfield har vis vi tar steam player charts som fakta
    • Liker 1
  2. Kajac skrev:

    For en idiotisk sak, på begge sider. 

    Selv mener jeg fast bestemt at det kun finnes to kjønn. Men om et spill gir muligheten til å velge "They/them", så må man være ganske tjukk i hue for å la seg provosere over dette. Så lenge man kan velge "Mann" og "Kvinne" så burde det ikke spille noen rolle om det finnes et tredje alternativ. Det er et fuckings spill, satt i en fiktiv verden.

    Samtidig er det rimelig idiotisk at Nexus Mods finner denne mod'en så "farlig" at de må fjerne den. Ved å gjøre dette heller de bare bensin på et bål som allerede er overtent. Så lenge ikke mod'en gjør noe annet enn å fjerne mulighet for å velge andre pronomen, så er den vel uskyldig nok? 

     

     

    Nei, jeg savner når dataspill ikke var politisert. Når de kun handlet om å ha det gøy uten å formidle noe dypere innhold eller mening.

    "Men om et spill gir muligheten til å velge "They/them", så må man være ganske tjukk i hue for å la seg provosere over dette." Eg la meg ikke provosere av dette .. eg bryr meg ikke .. men eg bryr meg for at nexus mods skall hver så radikal politisk og påtvinge folk følge noe dem ikke tror i.. Alt dette skaper er bare mer splittelse. Og det er her problemet ligge .. kalle det for hatfull for folk vil har standard gamle opplegg er helt spinngale og det er dette eg har et problem med til slutten
    • Liker 1
  3. rebjorn skrev:
    Jeg kan til en viss grad forstå dem som protesterer mot at NFTs introduseres i spillverdenen. Samtidig tror jeg at dette dreier seg om at vi egentlig ikke har sett hva NFT-kontrakter faktisk kan være i stand til å gjøre. Digitalt eierskap i form av NFTs er noe som alle med tiden må forholde seg til. Mange spill kommer til å styre unna denne modellen, sikkert like greit, men jeg tror (vet) at mange kommer til å bli overrasket over hvor gunstig denne teknologien kan være om ting gjøres riktig.
    Du må fortelle meg hva NFT kan gjør vannlig spell ikke kan ? Tror det finnes ingenting. NFT er bare en måte og melke folk for enda penger ved gi ting kunstig verdi og prøve involvere ekstremt mye penger i tullskap. Og verken nft eller blockchaine har ikke noe god track history. Spellere er ikke interresert i alt tullet generelt. Det er bare "cryptobros" som vi kalle dette som er interresert i tjene penger. Og det er her problemet er. Eg vil ikke tjene penger eg vil spellet et bra spell.
  4. Så fordi man ikke gi lov lærer og snakke med 5-6 år gamle barn om kjønnsi identiet ( og der finnes det mange galne raringer som mener det finnes miliarder av kjønn, og som ofte omhandler om sex ) så føler dem seg utrygg ?

    Det høre seg bare helt dumt ut.

    Og korona faren skall jo hver stor set over , viser seg jo i norge at dette fungere fint om meste parten er vaksinert. Jeg som var i fare sone har blitt smitta av en tulling i butikk som ikke kunne bryr seg om smittevern ... alikevel klarte eg meg selv med immunsvikt fint.

    Det høre seg bare dumt og helt overdreven ut hva GDC seier i sin begrynnelse

    • Liker 3
  5. Vel jeg tenker bare hvordan facebook merker "fake news" ... noe dem har bommet ganske mye på .. På samme sia så bommer jo YT på mye annet også når dem demonotize folk ,, gi folk strikes eller stenger dem ute. Problemet er ingen kan ser alt, i tillegg kommer det personlig biased. Jeg har for eksempelt kranglet på twitter med folk som menner at man burde tar abbort til niende månede fordi det er dems kropp og seie det er hatfull ytring og ikke hver enige med dem ... Sånne personer kan også sitte å bestemmer hva som er "falske abort " videoer. Jeg tror ikke som alt annet at dette vil fungere eller fungere godt på noe som helst måte egentlig .
  6. Vel jeg tenker bare hvordan facebook merker "fake news" ... noe dem har bommet ganske mye på .. På samme sia så bommer jo YT på mye annet også når dem demonotize folk ,, gi folk strikes eller stenger dem ute. Problemet er ingen kan ser alt, i tillegg kommer det personlig biased. Jeg har for eksempelt kranglet på twitter med folk som menner at man burde tar abbort til niende månede fordi det er dems kropp og seie det er hatfull ytring og ikke hver enige med dem ... Sånne personer kan også sitte å bestemmer hva som er "falske abort " videoer. Jeg tror ikke som alt annet at dette vil fungere eller fungere godt på noe som helst måte egentlig .
  7. Vel jeg tenker bare hvordan facebook merker "fake news" ... noe dem har bommet ganske mye på .. På samme sia så bommer jo YT på mye annet også når dem demonotize folk ,, gi folk strikes eller stenger dem ute. Problemet er ingen kan ser alt, i tillegg kommer det personlig biased. Jeg har for eksempelt kranglet på twitter med folk som menner at man burde tar abbort til niende månede fordi det er dems kropp og seie det er hatfull ytring og ikke hver enige med dem ... Sånne personer kan også sitte å bestemmer hva som er "falske abort " videoer. Jeg tror ikke som alt annet at dette vil fungere eller fungere godt på noe som helst måte egentlig .
  8. Har fulgt med nøye, da jeg er direkte berørt som altibox kunde. Vi har faktisk en egen gruppe på FB der det var stemt av 99.8% av brukerne at vi ikke ville har TV2 sine krav. i samme slengen var ingen av oss glad i TV2 sin forhandlings strategi i bare slutte har en forhandling fordi dem fikk ikke 100% av kravene sine med engang og så skylder alltid på altidbox. Noe dem gjør også nå, dem påstår det er Altibox som ikke vil forhandle.. Mens altibox har nå sagt siden starten at dem vil forhandle og dem venter på Tv2 som kutta all kontakt med dem ... Jeg syns ikke noe om TV2's oppførsel, selv om jeg likte TV2 nyhetene vil jeg ikke har TV2 tilbake uansett hva slags avtale dem vil komme med så lenge dem lyver og er så arrogant. Jeg liker ikke blir brukt som nyttig idiot og våpen i mafia liknende utpressing TV2 kjøre
    • Hjerte 1
  9. Mistenker sterk dette vil tar en del år .. minst 4-5 år .

    Flere bakgrunn til dette..

    Først og fremst er det ny motor. Det betyr alt må lages på ny. NPC etc ... her itterere man ikke bare opp på det man hadde fra før.

    På en måte er det bra .. fordi man kan starte helt fra bunnen av med det man har lært. På andre måte er det også negativ. Ny engine .. nye ting og lære og lengre utviklings tid når man må starte fra 0 igjen.

    5 år er nok minnimum jeg tenker vis dem skall lage like svært spell .. samtidig kan Unreal 5 hver en bra engine... Blir nok veldig spennende hva CDPR vil lage her

  10. Jeg kan ikke anbefaller Altibox in nye A1 dekoder.

    kanal bytte er ikke momentant den tar faktisk mye lenger tid en gamle Q22, i tillegg har A1 utrolig mye problemer. .. den nekter og starte .. den krajse konstant og er det ikke det så forsvinnger kanaler bare sån man sitter bare igjen med nrk til slutten vis man er heldige .. Den har hvert så dårlige at jeg måte levere den tilbake. Alt som fungerte på Q22 fungerte ikke på A1 .. den ville ikke snakke med tv noe Q22 kan osv.

    I tillegg bruker A1 internet bånbredet. og går ikke lenger på sin egen port. Dermed mister man faktisk en del av internett kapasiteten som er et stort negativ .. enneste plussen med boksen er at man kan koble den til Wifi og den fungere forsatt fint sån at man kan får TV signaler på rom der man ikke har ethernet tilkobling.

    jeg måte bare dele litt frustrasjon med den boksen jeg hadde faktisk

  11. Slæsk

    Glad jeg ba om refund, plukker det opp igjen om 2-3 år når det koster en hundrelapp og er blitt fiksa.>

    viste et helt annet spell ? Spellet var nokså nærme dem viste. Og at det blir forandringer er normalt. Dem som er skyldige i det du menner er Hello Games med no mans sky og EA med anthem.

    Men uansett bare fordi du føler deg villedet som er ikke et delt syn mellom alle og som eventuelt kan diskuteres er kriminalitet aldri fortjent. Du ville hvert vel enige om jeg hadde sagt fordi jeg er unige med deg om at dem villedet folk at du blir fortjent og blir hacket selv og alle pengene dine blir stjålet og alt info din ?

    Ulovlig kriminalitet er aldri fortjent og dem har fått nok straff med backlash dem har fått fra før. Dette her er absolut ikke fortjent på noen som helst måter når du tenker på at dem fra før har tapt penger med refunds .. er ikke på PS5 store engang lenger og har flere søksmål mot seg

    • Liker 2
  12. Går det bra med deg ?

    Spellet har ingen sån vinkling på noen som helst måte. Cyberpunk og helle lore er eldgammel og har ingenting med dagens politikk og gjør ... Vis man kan sammenlikner det med noe er det Facebook , google osv får alt for mye makt og styre land istedenfor politikere. Trans personer og ikke streight personer representert i spellet har hver en del av helle greier side 1988 og er laga av Mike Pondsmith https://en.wikipedia.org/wiki/Cyberpunk_(role-playing_game) Det er han som har laga universe.

    Det er absolutt ikke sunt og ser ting i alt uten at dette er sant. Jeg anbefaller deg og går litt i deg og prøver tenke litt neutral på dette. Det finnes en Red pil dokumentar fra 2016 av en feminist som ikke er dette lenger. Og måten du ser noe politisk i alt uten og kjenner fakta likner litt på den dokumentaren og forvandling hun har hvert gjennom. ____

    den øver .. forstår ikke hvorfor Gamer.no ikke tar med quote fra han fyren eg kommentere til -.-

    jeg kommenterte dette til OrangeGiraffe skrev (7 timer siden)

  13. Går det bra med deg ?

    Spellet har ingen sån vinkling på noen som helst måte. Cyberpunk og helle lore er eldgammel og har ingenting med dagens politikk og gjør ... Vis man kan sammenlikner det med noe er det Facebook , google osv får alt for mye makt og styre land istedenfor politikere. Trans personer og ikke streight personer representert i spellet har hver en del av helle greier side 1988 og er laga av Mike Pondsmith https://en.wikipedia.org/wiki/Cyberpunk_(role-playing_game) Det er han som har laga universe.

    Det er absolutt ikke sunt og ser ting i alt uten at dette er sant. Jeg anbefaller deg og går litt i deg og prøver tenke litt neutral på dette. Det finnes en Red pil dokumentar fra 2016 av en feminist som ikke er dette lenger. Og måten du ser noe politisk i alt uten og kjenner fakta likner litt på den dokumentaren og forvandling hun har hvert gjennom.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...