Gå til innhold

NokiaN80

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NokiaN80

  1. Hei

    Jeg ser etter PLA filament som er blått i vanlig lys og selvlysende i mørket. Slik som dette ( https://www.3d-filament.com.tw/index.php?_route_=glow-in-the-dark-blue ) Kan også bruke ABS eller andre typer om det er lettere tilgengelig.

    Ser også etter filament som er hvitt i vanlig lys og selvlysende i mørket. Dette ser lettere ut å finne, men vil gjerne ha begge deler av samme merke da det forhåpenligvis er lettere å finne innstillinger som fungere på begge deler.

    Hadde håpet på å finne noen som selger tilsvarende helst i Norge eller Europa. Har ikke lyst å vente en måned på å få noe fra Asia.
     

  2. Å som jeg hater Kies. Har sittet i en evighet og prøvd å få inn nyeste firmware. Enten vil ikke telefonen dukke opp i kies eller så vil den ikke oppdatere. For et møkkaprogram!

     

     

    Greit å høre at det ikke er bare meg som hadde det problemet.

     

    Lastet bare ned Odin og den nyeste firmwaren her http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278

     

    XWKI8

     

    Firmware info

    PDA:XWKI8

    PHONE: XXKI4

    Date: 28/09/2011

    Android 2.3.5

     

    NEE (Nordic Region): http://www.multiupload.com/XPF31ATMO4

     

    Og bare flashet via odin, enkelt og greit.

     

    Guide til hvordan du flasher via odin finner du i første post.

    • Liker 1
  3. Dette virker kanskje litt tåpelig, men saken er den at fram til fibergutta kommer inn i leiligheten her, har jeg kun mobilt bredbånd fra NetCom (USB-modem) å rutte med. Det er HSDPA-dekning der jeg bor, så hastigheten er grei nok. Ulempen er selvsagt at jeg bare har tilgang til nett på én maskin av gangen. Siden vi har flere PC-er, håndholdte enheter med Wifi, samt en PS3, hadde det vært kjekt å kunne spre Internett-tilgangen trådløst.

     

    Er det mulig å ha USB-modemet koblet til en PC som gjør Internett tilgjengelig for andre trådløse enheter gjennom et datamaskin-til-datamaskin-nettverk, ev. at den videreformidler Internett-tilgangen til vanlig trådløsruter via nettverkskabel? (Har en D-Link DIR-615.)

     

    Sitter å sliter med akkurat det samme problemet, hadde våre veldig kjekt om noen kom med et tips og to, kanskje et super triks og som fikeset dette. Problemet mitt er nå at den pcen som kobles trådløs gjennom routeren, skal den motta ip fra routeren eller ikke? eventuelt hvordan sette opp gatway osv?

  4. Har akkurat det samme problemet med Von Eseling Airbase oppdraget, kommer ikke så langt i Allies heller før det samme skjer der, har ikke prøvd Rising sun campaign ennå. Satser på det kommer en patch ganske fort, litt dårlig å gi ut et spill som feiler så fort.

    http://www.ea.com/redalert/news-detail.jsp?id=100

     

    Ja, men det står det bare at det skal fikse "corrected aggressive patch checks that could result in main menu sluggishnes"

  5. Har akkurat det samme problemet med Von Eseling Airbase oppdraget, kommer ikke så langt i Allies heller før det samme skjer der, har ikke prøvd Rising sun campaign ennå. Satser på det kommer en patch ganske fort, litt dårlig å gi ut et spill som feiler så fort.

  6. Hei

     

    Klarer ikke å finne ut hva denne melodien heter, og nå står det helt stille hvilken reklame den hørrer til. Er ganske sikker på at det er til en av disse nye hybridbilene. Hørte nemlig noen som hadde den som ringetone på mobilen i dag og da hørte eg at den var jo perfekt som ringetone, men klarer bare ikke å komme på i hvilken reklame eg har hørt den. Er i samme sjanger som denne

    .

     

    Vett ikke helt hva mer eg skal si...

  7. Hei

     

    Klarer ikke å finne ut hva denne melodien heter, og nå står det helt stille hvilken reklame den hørrer til. Er ganske sikker på at det er til en av disse nye hybridbilene. Hørte nemlig noen som hadde den som ringetone på mobilen i dag og da hørte eg at den var jo perfekt som ringetone, men klarer bare ikke å komme på i hvilken reklame eg har hørt den. Er i samme sjanger som denne

    .

     

    Vett ikke helt hva mer eg skal si...

     

    edit: sorry skulle egentlig komme under denne posten: Annonsering: Lurer du på hva sangen eller artisten heter?

  8. Eneste den mangler er GPS for logging av ruter og statistikk (fart, snittfart, høyde)

     

    Der er du virkelig inne på noe. Jeg venter heller på oppfølgeren(hvis) som stiller med disse funksjonene, og forhåpentligvis et litt bedre kamera. Rutefunksjon som jobber opp mot et kartbibliotek av noe slag(google earth?) hadde vært genialt, samt et lass med statistikkfunksjoner.

     

    Håper Samsung og Adidas leser på diskusjon.no. =)

     

    Den måler fart og distanse siden den har sensor som du montere på skoen.

    Ellers burdet det være mulig å få til et slikt program på telefonen slik som vi har til nokia som kan logge gps track.

    http://sportstracker.nokia.com/nts/main/index.do

  9. Eg har fått det til, men det var etter at eg hadde flashet telefonen med nyeste internet edition firmware. Brukte Gizmo project fungerte enormt enkelt og greit.

    7439033[/snapback]

     

    ok- men Gizmo project virker vel bare over wifi...?

    Fringer ser ut til å virke over 3g datalinja. Det vil jo bli stor forskjell i vanlig bruk, og selv om man må betale for Mb bruk over 3g linja må det vel dog billigere i lengden enn å ringe vanlig....

    7439336[/snapback]

     

    Hei, ja eg såg det etter på, men var ikkje sikker på om du bare ville vite dette med om det var mulig eller ikke. Fringer ser jo genialt ut men vil han du ringe og bli belasta for mottat data viss han bruke fringer?

    Tror ikkje det har noe md N80 å gjøre at den ikkje er støttet ennå, er vell bare programvaren så må fungere til s60v3, siden det fungere til N70?

    Men takk for at du nevnte programmet :) , og kanskje det hjelper viss flerne md N80 går inn å registere seg, så får dei kanskje opp farten med å lage ein N80 versjon og.

  10. Prøver å ta sikkerhetskopi av telefonminne da jeg skal ta en slik hard reset, men på slutten av sikkerhetskopieringen får jeg beskjed om at minne er fullt og jeg bør avslutte noen programmer osv.. Selvfølgelig ingen programmer kjørende.

     

    Har over 75 mb igjen på minnekortet, så det skal vel ikke være problemet?

     

    Har første fw..

    6739430[/snapback]

    Hmm, regner med at du har prøvd å rett og slett slå av og på mobilen?? Det funket for meg når jeg fikk samme feilmelding (minne fullt, slå av prg ...). Jeg fikk den når jeg skulle surfe, slo av og på mobilen, aldri sett den mer....

    6741389[/snapback]

     

    Eg har også det samme problemet. Eg tok til slutt backup via pcen.

    Men etter en hard resett uten å installere noen andre programmer og formatering av minnekortet går det fremdels ikke.

  11. Er det flere enn meg som irriterer seg grønn på at det tar bortimot et minutt å sende en sms? virker som mobilen "låser" seg mens sendingen pågår! dette er ufattelig irriterende. i allefall med tanke på at min 6630 som jeg hadde  før N80, sendte meldingene på 1-2 sekunder!!

     

    Ikke noen ny FW som kanskje fikser dette?

     

    Har:

    V 3.0617.0.6

    03-05-2006

    RM-92

    Nokia N80 (03)

    6597345[/snapback]

     

    Jeg skjønner ikke hvorfor det er så mange som blir plaget med dette. Hos meg går det kjempefort, maks 5 sekunder. Har samme FW.

    6624472[/snapback]

     

    Eg bare lure på hva hvorfor du sitter å svare på mange poster som er svart på for lenge siden, og med svar som gir ingen mening. Det med at det tar lang tid å sende melding var det jo en som fant en løsning på. Hvertfall ingen som har sagt at det ikkje fungere enda. Folk gidder ikke lese gjennom så lange topicer når det er 24 sider. Så da er det ikke vits å få det enda lengre med å bare svare på de samme spørsmålene om igjen og om igjen. Ikke missforstå meg, fint at folk svarer, men ikke bare si det samme på ny hele veien.

  12. Hei.

    Jeg har installert Handy Weather på tlf, men jeg får en feil melding når jeg skal oppdatere vær data.

    Feil 2008,været server feil.

     

    Hva er dette,er det problemer med konfig i telefonen,eller?

    6425209[/snapback]

     

    Hei

     

    Lurte på om du eller noen andre hadde funnet ut av denne feilen, får nemlig samme feilmelding eg og, prøver å koble til via wlan (eller nå siste gangen fikk et Feil - 33 Feil ved nedlastning).

    Alt annet fungere fint på telefonen via wlan.

    Irriterer veldig siden dette programmet ser veldig kjekt ut.

     

    edit: Fikk det til nå viss noen andre skulle lure, det fungere fint over 3g/gprs osv men ikke over wlan. Leste på andre forum også at folk ikke fikk det til over wlan.

  13. Kjøpte meg et nytt minnekort til mobilen (1GB). Har innimellom problemer med at dette "faller ut". Ikke fysisk altså, men at telefonen ikke klarer å lese det.

     

    Har lagret en del themes og software på minnekortet, og det er kjipt når dette skjer.

     

    Må slå av/på telefonen for å få kontakt igjen.

     

    Flere som har dette problemet, eller er det minnekortet mitt som sliter??

    6378585[/snapback]

     

    Har samme problem, har 2 GB kort i min. utrolig ergelig :hmm: . pleier bare å ta ut og inn minnekortet igjen så registrerer den det... Men lurer på hva det kan være jeg og?

    6607114[/snapback]

     

     

    Hei til dere som har problem med minnekortet.

    Barer lurer litt på om det kanskje har noe med hvilken produsent dere har, har dere samme eller forskjellig? Har tenkt å kjøpe meg et 2gb minnekort, men viss begge dere har samme type så har vi kanskje en forklaring og da kan eg kjøpe en anna type og prøve.

  14. går det ann å starte radio uten "øreklokker" / HF ?? får bare opp at "ekstrautstyr kreves for å høre på radio". Finnes det eventuelt et 3.parts program for dette?

     

    finnes det et program som slår på tastelås UTEN spørsmål når man "klapper sammen" telefonen? (ikke noen snarvei til tastelås som må klikkes på eller slikt)

     

    har hatt telefonen i 3 dager nå og er veldig fornøyd. Har hatt Nokia 6600 og 6680 før denne, og N80 er merkbart raskere. Ikke plaget med slark eller andre "problemer". Har ikke hatt en eneste krash heller (v 3.0617.0.6)

    6583771[/snapback]

     

    Du må bruke øreklokkene fordi det er i disse antennen til radioen ligger i viss eg ikke tar helt feil.

     

    Viss du vil ha et program som slår på tastelåsen etter en viss tid kan du søke etter et program som hetter AutoLock_v1.0_for_S60_3rd_ed.SISx husker ikke hvor eg fant det:( men det fungerer utmerket, stiller bare inn hvor lenge telefonen skal være innaktiv før tastelåsen skal gå på.

     

    edit: fant programmet

    http://www.avforums.com/forums/showthread....t=349249&page=2

    forresten veldig bra tråd.

  15. Hei, hvordan får jeg logget meg på en bærbar pc med innebygget nettverkskort? Får logget meg på wlan men den finner ikke pc'n..

    6548279[/snapback]

     

     

    Viss du tenker på å logge deg på pcen slik at du kan dele filer med den, må pcen ha innstallert "Simple Center". Det er ikkje muligt slik som eg vett å dele filer på noen anna måte. Søk litt i tråden så ser du at spørsmålet ditt har blitt besvart tidligere.

  16. Hei

     

    Har hatt mobilen i noen uker nå. Veldig fornøyd. Kun litt "knirke" lyder i fra dekselet over batteriet når eg skriver meldinger, er egentlig ganske irriterendd, men har ikkje lyst til å levere telefonen inn i flerne uker til service bare pga det.

     

    Men en ting eg lurer på er fikk med headsett som fungerer veldig bra til mp3 spilleren, men har lyst å kunne koble til stereoanlegget og mitt eget koss headsett via den overgangen( AD-15) til minijack 3.5mm. Når eg kobler denne til telefonen får eg beskjed om at ekstrautstyr støttes ikke. Viss eg da går inn og spiller av sanger så kommer lyden i den innebygde høyttaleren og ikke i headsette/stereoanlegget.

    Noen som vett noe om dette?

     

    edit: AD-15 hetter overgangen.

×
×
  • Opprett ny...