Gå til innhold

Centuss

Medlemmer
  • Innlegg

    1 297
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Centuss

  1. (Dum som jeg er) :nei: ...tok jeg telefonen når det ringte. Kvinne i andre enden som spurte om jeg snakket engelsk. Virket som om det var dårlig dekning, så samtalen ble brutt, eventuelt om vedkommende la på.

     

    Får håpe det ikke det var noe lugubert da...

  2. Ble nylig oppringt av et nummer fra USA. Jeg klarer ikke å finne ut av hvem som har ringt meg, og hva de ville. Jeg skal reise til USA i sommer, og tenker kanskje det har noe med det å gjøre?

     

    Nummeret er +1 (944) 0. Siden nummeret er kort tenker jeg at det er en form for statlig instans...samtidig redd for at dette er scam (uten å vite bedre).

     

    Hjelp?! :-)

  3. Hei.

     

    Jeg er ute etter en pc med samme spesifikasjoner som ASUS K55VM 15.6" HD, men med en ssd istedenfor den trege 750gb man får med. Kan selvfølgelig kjøpe en ssd utenom, men er ikke interessert i å måtte kjøpe dette i tillegg.

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=752490#extra

     

    Noen som vet om en pc som jeg er ute etter? Prisklasse rundt 5000-10000.

  4. Dritt med 3 gir på saaben ja... Kan tidligst få giret fra 1-2 ved 40 km/t, og fra 2-3 gir ved 70 km/t..men, det er det som er litt av sjarmen. Ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken er dette en av de eldste registrerte 900 i landet. Hadde ikke noen eksakte tall eller kunne si med sikkerhet at min var eldst.

     

    Reparasjonene ble gjort på grunn av den billige årsavgiften og forsikringen. Imotsettning til mine 1900 i året(årsavgift, trafikkforsikring og delkasko), må jeg ut med 15000 i året isteden om jeg skulle hatt en annen bil. Alltid en grunn bak :)

  5. Hvilken bil?

    Saab 900 GLS, 1980 modell, 1. regga i 79'

     

    Specs til bilen

    Automat, 3 gir. 100hk, 1 forgasser

    Bilde er flott

    Enig:

    post-104601-0-41924900-1292460521_thumb.jpg

    Hvor gammel er du

    19 år!

    hvor har du fått pengene til bilen

    Fikk bilen av faren min, reparasjoner jeg har gjort har kostet 19000 siden sommer, men disse har jeg spart opp/tatt det når det har passet meg.

     

    Edit:

     

    Ellers, når Saaben ikke duger, kjører jeg Volvoen til mor. Volvo 850 turbo, 96'mod, sedan og manuell 5-trinns, original stand på 226hk.

  6. Jeg kan vel uttale meg på vegne av alle eiere av BMW, Audi og andre premium-merker når jeg skriver følgende:

     

    Vi kjører hissig fordi vi kan.

     

    True story. Jeg kjører til vanlig en Saab 900 og med en gang jeg setter meg i en Volvo 850 turbo eller spesielt en gang jeg prøvde en Audi A4 ble kjørestilen drastisk forandret. Jeg personlig merker iallefall dette veldig lett.

  7. Sant det. Nei, dessverre er GLS med kun 1 forgasser. Spørs om ikke det skulle vært to ettersom det var oppgitt 107 hester i det svenske vognkortet, men når jeg kikker i instruksjonsboken står det at 107 hester tilsvarer to forgassere og 100 hester tilsvarer 1 forgasser. Hmm.

     

    Sant som du sier, det er jo Turbo-utgavene som faktisk er ettertraktede, spørs om det ikke bare er bedre å beholde den til jeg får sett hva markedsprisen faktisk ligger på.

     

    Takk for svar :) .

  8. Hei.

     

    Nylig importert en Saab 900 GLS 1980 (registrert i 79' så er tatt inn som bevaringsverdig veteranbil). Finnes det noen regler for om man har lov til å selge bilen videre etter en viss tidsperiode eller kan man selge den med en gang?

     

    Lurte også litt på om noen hadde en anelse hva jeg kan få for bilen.

     

    - Gått rundt 270000 km

    - Rustne hjulbuer, eneste stedet også.

    - Automat

    - Mer eller mindre strøkent interiør

    - 100 hk

    - Bra servicehistorikk fram til ca. 2005 da forrige eier byttet bil og dette ble reservebil

     

    Hva tror godtfolket? Husk å ta i betraktning at i skrivende stund finnes det ikke noen Saab 900 til salgs her i landet etter hva jeg har klart å søkt meg fram til (Finn.no og Autodb.no). Mest sannsynlig også bare et av få eksemplarer av GLS versjonen i Norge også.

  9. Hei!

     

    Nettopp gått til anskaffelse av en Saab 900 GL (1980 modell), men ser nå at jeg har et ganske stort problem.

     

    Det var ikke installert noen radio fra før av når jeg fikk den, men bak kåpen der radioen kan sitte var det noen løse ledninger som jeg gikk utifra var til radio, og som man kunne sette inn senere som ekstrautsyr. Jeg bestiller derfor en slik en: http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=4237&katid=318&mid=m436&id=&vn=736 ... men det viser seg at kabelen som var løs inni der ikke passet og hører mest sannsynlig ikke til radioen.

     

    Jeg har allerede ordnet med 2x basselementer, 4x høytalere, spiller og alle ledninger og forsterkere som trengs, men så står jeg fast her. Hva gjør jeg nå? Bør det allerede finnes en kabel som er dratt for å sette inn radio ved en senere anledning som er gjemt et eller annet sted mellom forsetene og motoren, eller må jeg ordne med dette selv?

     

    Isåfall, er det vanskelig (les: tidskrevende, komplisert, erfaring behøves) å dra kabler til spilleren selv?

     

    Hva bør jeg gjøre videre med saken? Alle forslag mottas med glede! Er tilstrekkelig hvor lenge man gidder å høre på motoren som durer :) .

  10. Ja, jeg skjønner argumentet ditt og det er hel klart et poeng: Det er mindre sjans at man skal "kapre" en bifil/-seksuell jente, nettopp fordi de har mange flere å velge mellom som partnere for en kveld eller et forhold. Det jeg mener er at det er populært/attraktivt for menn fordi vi liker å se på. Vet ikke om de fleste i det hele tatt tenker på at det faktisk medfører skarpere konkurranse for dem, men du har i hvert fall sett det poenget^^

     

    Poenget har jeg sett, og jeg har dessverre vokst fra meg den ungdommelige fantasien...er ikke like stilig hver gang.

×
×
  • Opprett ny...