Gå til innhold

thorvald30

Medlemmer
  • Innlegg

    172
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thorvald30

  1. Hei venner

     

    Er det noen som kan få en SE Experia Ray til å sperre for uønskede anrop?

     

    Jeg går nattevakter og sover med mobilen på nattbordet til alle døgnets tider.

    Fra arbeidsgiver må jeg kunne svare på anrop, men alle andre anrop vil jeg ikke høre når jeg sover.

     

    Det er vel en løsning på dette?

     

    Hilsen thunea

     

    Det finnes ihvertfall noen programmer til Android som kalles for callblocker/blaclist:

    https://market.android.com/details?id=org.baole.app.blacklist

    Her finner du nok det du leter etter ;-)

  2. Det er ikke pga 3D man ønsker 120 Hz til gaming, med unntak av noen få som synes det "bare er så kult med 3D", selv om det i praksis er ubrukelig. Man spiller rett og slett dårligere med 3D-briller. Når proffe spillere tilmed skrur ned tekturer og effekter til minimum for at spiller-modellene skal synes bedre mot bakgrunnen så vil de iallefall ikke ha 3D. 120 Hz skjerm er best til spilling pga dobling av antall rammer per sekund (bevegelser blir mer flytende). Ghostingen er også betydelig redusert på de beste skjermene med 120 Hz. En annen fordel er at man får vist alle rammene i kurransespill som feks QUAKE LIVE som kjører 120 Hz i motoren. På 60 Hz paneler får man kun vist halvparten.

     

    Det er mulig å spille med 60 Hz panel men man vil bli gruset av de med high end CRT eller 120 Hz LCD til et punkt der det ikke er vits å spille. Det er bortkastet tid å tape mot jevngode spillere pga skjermen selv om det i utgangspunktet er gøy å spille.

    Hvis en skal levere en pakke er det bortkastet å kjøre bilen uten å ta med pakken, selv om det er gøy å kjøre bil. Eventuelt så er det bortkastet tid å kjøre flere turer fordi man ikke tar med så mange pakker som man har plass til.

     

    Min beskrivelse av gaming på IPS-panel:

    "Jeg kom sist på 800 meter pga jeg løp i støvler, men det var gøy å løpe og støvlene hadde finere farge enn løpeskoene jeg kunne ha kjøpt. Hvorfor skulle jeg kjøpe løpesko når jeg isteden kunne kjøpe støvler med fin farge? Kan jeg i det minste øve med støvler, det er jo bare på gøy?" :tease:

     

    Hehehe.....beskrivende forklaringer dere har :-D

     

    Ok.....så da tror jeg at jeg beholder bestillingen av LG.....Ikke mye spilling for tiden, og jeg er på INGEN måte en hardcore gamer!! :-) Men det er muligesn pga at jeg har en 5 år gammel PC ;-)

     

    Jeg ønsker en skjerm som er god å se på, og jeg vil anta at det er 50% surfing på internett, 20% film og 30% spill.....

  3. Når det gjelder dedikert spilling ser det ut til at Acer 24" GD245HQ 120Hz og BenQ XL2410T 120 Hz er milevis foran IPS-baserte skjermer.

     

    De som spiller som en sideaktivitet kan sikkert greie seg med 23" IPS-panel med relativt lavt input lag og vil få bedre fargegjengivese og innsynsvinkler med å velge IPS.

     

    Hmmmm....bestilte nettopp LG`en som er anbefalt på første siden. Skal bruke den til alt mulig, også spilling :-) MEN.....er det en skjerm for meg? God skjerm? 3D frister også :-)

  4. Etter å ha lekt litt med flere versjoner av Android 2.2, så sitter jeg nå med ett som jeg liker, "Shubcraft".

     

    Lurer på en ting. Har lastet ned scandinavian keyboard. Har også lastet ned ordboken, men uansett hva jeg prøver på, så får jeg ikke opp tastatur med æ,ø og å. Det klarte jeg på de andre buildene, men jeg hverken husker hva jeg gjorde, eller finner det ved søk. Anyone care to explain? :blush:

     

    Edit: Fant det ut :whistle:

  5. Sikkert jeg som suger i å søke, men finner ikke ett slik program som jeg leter etter:

     

    Trenger ett program som tar bilde av skjermen min. Mener at det var noe som het "shakeandsave" eller noe slikt til Winmo....men finner ikke noe til Android....anyone?? :-)

     

    Høres ut som Shoot Me

    Just presis så ja!! :thumbup: takker og bukker!!!

     

    og du? les en gang til, så ser du at jeg ikke sier at du klager eller er idiot :-) Bare at man ikke må tro at vi som spør er idioter :-) Av og til vet vi bare ikke, så da spør vi :tease:

    • Liker 1
  6. Vil anbefale dere alle å _ikke_ bruke noe form for task killer.

     

    Les her; http://www.droidnytt.no/?p=4996

     

    Gammelt nytt dette.

     

    Desverre er ubrukelige apps som task killere fortsatt ganske synlig på Android Market. Det fører bare til at folk som ikke har peiling på hvordan Android håndterer prosesser installerer killers, for så å klage på at telefonen ikke fungerer etter forventningene.

     

    Hvis det noen gang blir arrangert en dugnad for å få ned ratingen på automatiske task killers på Market, så er jeg med!

    Gammelt nytt eller ei....sikkert flere enn meg som ikke visste dette, men vi er ikke noen idioter som klager hele tiden....kremt!

    Ellers håper jeg at andre som sitter med flere gode programmer (og gode programmer å IKKE ha innstallert) om å stå fram! Vi trenger input! :tease:

  7. Har lagt inn Hspl på telefonen nå og prøver å finne en radio Rom. Har aldri gjort dette før så da lurer jeg på hvilke Radio Rom folket med Android 2.2 bruker og om det oppleves noen mangler eller feil på deres telefon med Android 2.2?

     

    Bruker ARtemis V27 og Radio 2.12 ettellerannet :-)

    Anbefaler denne siden:

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=732380

    Der står det mye. Ellers vil jeg anbefale Xda-dev forum. Der står det utrolig mye bra!!!

    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=735

    Good luck! :new_woot:

  8. Jeg bruker samme radio og system som deg. Lader kun hver kveld.

    Avinstaller den app'n som gjør at tastaturet lyser når skjermen er på,

    så eru kvitt tastelys problemet. Det gjorde jeg..

     

     

     

    Forresten, til Android på HD2-folk, ny update idag:

     

     

    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5969936&postcount=3

     

    "08/03/2010 New progress with the Linux kernel with audio during calls. A binary image can be downloaded from here. Sorry but no sources are available for this. (Patch author cotulla doesn't show the code yet)"

     

     

     

    Det vil si, ny zimage fil med følgende endringer:

     

    03.08.2010:

     

    1. Fixed issues with sharp panel

    2. Increased stability of I2C

    3. increased touch screen ratio

    4. Fixed volume level

    5. Volume can be changed during call

    6. Some work under removing apt voice during calls

    7. Program soft reset should work now

     

    Så da er problemet med ekko borte/redusert? :hmm:

  9. Spørsmål:

     

    Jeg kjører nå Darkstone Froyo Android 2.2 (tror det heter noe slikt :-) Jeg lurer på å prøve noen andre builds, men jeg har ikke lyst å miste oppsettet mitt som jeg nå har laget meg. Har heller ikke lyst til å starte på nytt mht programmer fra market.

    Er det mulig å legge inn en ny build og boote derfra, men alikevel ha innstallert, uten å forandre på, den builden jeg nå har?

    :hmm:

  10. Hmmmm...ok....Ett lite spm og to:

     

    Jeg har nå kjørt Android 2.2 (Darkstone Froyo) over en lengre periode, og må si at jeg er fornøyd med dette. Men jeg sliter med ett par ting:

     

    1: Får ikke overført mine kontakter fra "winMo" til "Android" versjonen av mobilen. Jeg klarer ikke å konvertere pst-filen til vcf. Hadde jeg klart dette, så hadde nok overføringen gått fint. Ser at det er flere programmer for dette (konvertering), men de koster noen kroner og lapper :-) Anyone med en enkle og grei løsning?

     

    2: Jeg får ikke synce telefonen med pc. Jeg klarer å se den når jeg ser den som en disk, men ikke som telefon, for å si det slik.... Jeg har lastet ned HTC Sync for android/Desire, men der står det bare at telefonen er frakoblet. Når jeg kobler telefonen til dataen, så komemr den opp som HTC Leo, og den finner ingen software, slik at jeg får opp "device not correct innstalled".

     

    Anyone?

    :hmm:

  11.  

    Helt fantastisk!!! :D

    Men får fortsatt ikke satt opp 3g/gprs. Kun wifi som funker. Noen som har noen lure triks? Må jeg laste ned noe fra min leverandør? Innstillinger??? Og da innstillingene til HTC Desire...ettersom det er Desire-bulid?

     

    Edit: Fant ut at jeg måtte legge inn innstillingene manuelt. Dvs søkte opp innstillingene for Desire til Ventelo. Nå funker alt meeeeeeget bedre! :new_woot:

  12. Ok. Nå har jeg kost meg endel med min "nye" HD2 med Android 2.2. Jeg har ett par spm:

    1: Hvordan syncer jeg telefonen? Datamaskinen finner ny programvare når jeg kopler den til, men den finner ikke noen filer å kjøre for å innstallere telefonen.....

    2: Hvordan kopierer jeg mine "gamle" kontakter fra WinMo over til min "nye" Android? Jeg har lagt de over på sim-kortet, men ser de ikke under kontater. Jeg har også lagt de inn i Outlook, men telefonen syncer jo ikke, så da sliter eg der også. Hvordan klarer jeg å eksportere kontaktene mine når jeg ikke får opp alternativet å lage en vcd (eller noe slik) fil for eksportering av kontaktene?

     

    Hadde en ting til, men glemte det ut :-)

     

    ja.....jeg får opp mine facebook kontakter når jeg går inn på kontakter...vil heller ha mine kontakter fra simkortet :-) Noen som vet hvordan jeg legger til kontater? Må jeg først ringe nummeret, for så å velge legg til i kontakter?

  13.  

    Endelig virker Android glatt og er stabilt :)

    Link og tutorial på klippet for de som ikke har testet enda!

     

    Fungerer kjempebra. Koser meg faktisk enda mer med min HD2 nå.

     

    Samme her. Føles ut som jeg fikk ny telefon. Er mad excited.

    Vurderer å fyre igang noe Dual Boot, men er litt usikker på hvordan det funker :)

     

    Elsker også enda mer min HD2 nå :love:

    Men ville vært litt forsiktig med dualboot. Jeg gjorde det, og hadde desivre build v5 innstallert. Endret HKLM/init.....så nektet telefonen og boote....var noen skumle og nervøse dager før jeg fikk orden på det :-) Går helt sikkert fint, men du må være sikekr på hva du skal gjøre :-)

  14. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=735

     

    det har kommet noen ROM's som støtter HD2 og Android, men disse skal være meget ustabile..

     

    Ville ikke kallt de ustabile før jeg hadde prøvd dem :roll:

    Jeg har prøvd endel, og har i dag lagt inn denne: http://gamesquare.co.uk/froyo.html

    UTROLIG godt fornøyd med denne!!!!

    Men for å svare på trådstarter, så FJERNER man ikke WM og erstatter det med Android. Man beholder WM og booter Android fra minnekortet. Man har ikke (ennda...) klart å lage ett nytt Android-rom til HD2. Når det er i orden, så kan man legge inn Android som "oppstarts operativsystem"

    Men akkurat nå er det morsomt å se hva som bor i både Android og HD2 :w00t:

  15. Hei!

     

    fikk min htc hd2 for 1 uke siden, men har enda ikke klart å synkronisere den med datamaskinen via activesync. Har forstått det slik at WMDC skal starte av seg selv når jeg kobler pc og mobil via USB.

     

    Når jeg kobler med USB er det derimot bare dette som kommer opp.

    http://bildr.no/view/691848

     

    Når jeg prøver å koble til WMDC manuelt, dukker dette vinduet opp.

    http://bildr.no/view/691850

     

    Har søkt en del på internett og prøvd en rekke løsninger. Har prøvd å innstallere WMDC på nytt, både hard og myk reset av mobil og noe som inngikk cmd, men ingenting har gitt suksess.

     

    Håper det er noen her som kan hjelpe meg med dette

     

    Gratla!

    Prøv dette:

    Start-Innstillinger-Annet-USB til Pc-hak av for ActiveSync

     

    Dette ville jeg har prøvd først :-)

    ps.....du sørger for at du har valgt activesync på skjermbildet som dukker opp når du kopler den til pc?

  16. Tror nok at du har lastet ned og innstalert er program som ikke er helt bra. Derav den fryser når du startet telefonen :)

     

    Sier du det? No Coke for you! :tease:

    Tror jeg skal forsøke å utføre Task29. Skulle ikke ha vært på jobb nå. :cool:

     

    HURRA!!! Task 29, lastet ned her: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5848003&postcount=19

    gjorde det for meg!! Nå er jeg oppe og går igjen :-D Håper at det varer...hehehe...forferdelig uten telefon :-)

  17. stønn.....prøvde første forslag, men telefonen fryser på samme stedet. Windows på oransje bakgrunn....kan det være noe med bootingen? Jeg forandret hklm/init fra Launcher62 til launcher52 jmf denne tråden: http://forum.xda-dev...ad.php?t=723200

    Kan det være noe her som kladder det til?

    Frustrert her nå...grrrrr :-(

     

     

    Jøss...

    Du la altså leoimg.nbh i roten på minnekortet, holdt inne "volum ned" og trykte deretter på powerknappen som du får beskjed om?? Så kommer det en hvit skjerm som viser hva den skal - og har - oppdatert ??

     

    Yepp.....det gjorde jeg....men prosessen startet ikke opp....stod bare og spannt i flere minutter.....men så, i dag morges, trodde jeg at jeg hadde ordnet opp!!

    Flashet frem og tilbake, og gikk fra Artemis v25 til Artemis v26.1. Da fikk jeg bootet skikkelig, men når jeg forsøkte å sette inn minnekortet og overføre backupp fra dataen til minnekortet, låste telefonen seg igjen. :-( Nå er telefonen tilbake til gamle synder....dvs at den fryser når telefonen kommer til den oransje skjermen etter booting/hard reset. hmmmmm

     

    Så jeg har fortsatt en kald Cola/øl til den som klarer å "gi meg telefonen" tilbake :-)

  18. Jælp!!!!!

     

    Etter å ha kjørt Artemis v25 i ett døgn, så klikka telefonen i dag :-( Nå når jeg forsøker å starte telefonen, så kommer den bare til skjermen hvor det står "Windows....klargjør telefonen for første gang...." Skjermen har også oransj bakgrunn.

    Jeg har forsøkt å foreta hard-reset, men neidah..... :-( Tenkte at jeg jo bare kunne flashe til nytt rom senere i kveld, men hvordan funker det dersom jeg ikke får synce med dataen?

     

    Frustrerendes.....

     

    En kald cola/øl til de som kan hjelpe :-D

     

    Jekk en glasscoca(eventuelt en Bud), sitt ned og pust ut :)

     

    Hold "volum ned" inne når du starter tlf. Da kommer du til bootloadmenyen(skjermen har 3-4farger + tekst).

    Plugg inn usbkabelen, da skal det stå USB nederst. Nå kan du flashe så mye du vil fra pcen.

     

    Skulle, mot formodning, ikke dette fungere, så kan du laste ned for eks. original rom. Pakk ut *.exe fila. Da skal du finne en *.nbh fil. Denne må du dra over til minnekortet ditt, også må du endre navn til LEOIMG.nbh.

    Start tlf mens du holder inne "volum ned". Da skal tlf din flashes direkte fra minnekortet automatisk...

     

    Og en ting til: Skal du flashe fra minnekortet, så må kortet være formatert i FAT32...

     

    stønn.....prøvde første forslag, men telefonen fryser på samme stedet. Windows på oransje bakgrunn....kan det være noe med bootingen? Jeg forandret hklm/init fra Launcher62 til launcher52 jmf denne tråden: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=723200

    Kan det være noe her som kladder det til?

    Frustrert her nå...grrrrr :-(

×
×
  • Opprett ny...