Gå til innhold

trust_any1

Medlemmer
  • Innlegg

    122
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trust_any1

  1. Har fått arvet en UPS fra jobb. Den ser i utgangspunktet ut til å funke, basert på lysene på den. Men så er det jo ikke så spennende å bare gjøre det slik, så jeg har koblet til den medfølgende seriellkabelen til PCen for å prøve å få noe styring/info.

    Kjører XP SP3 og etter en restart fikk jeg beskjed om at det var funnet ny maskinvare, nemlig en "Victron UPS". Det virker jo logisk med tanke på GE kjøpte Victron i sin tid, så selv om det står GE utenpå er den nok basert på noe Victron hadde fra før.

    Har noen noe tips på hvilken software jeg kan bruke? Og må meg få tak i den victron-driveren? Har googlet villt etter den uten resultat og prøvd et utall forskjellige ups-monitorprogrammer uten hell.

  2. Nå har jeg skrudd opp det aller meste for å se om jeg fant "røret" inni der for å måle det, men jeg feiga ut og valgte å sette den sammen igjen. Så prøvde jeg å slå den på igjen og den blinka på med lyset for så å bli helt mørk igjen.

    Prøvde en gang til og da var faktisk lyset på helt til etter Windows var bootet, men så startet en gradvis flimring før lyset ble borte igjen. Hva kan føre til slik oppførsel? Jeg ser jo selve skjermbildet, men bare såvidt.

    Noen tips? Inverter? Kabel? Hjelp?

  3. Nå er jo ikke Sony akkurat det selskapet som er mest kjent for å være åpne på noe, så om du ville ha en fin sammenligning til de eplekjekke, så fant du jo det!

    Men om nå Apple skulle finne på å følge strategien til Sony, nemlig å kutte bort enkelte features når de skal inn på nye markeder, så syns jeg det er synd... Både Apple og Sony lager i utgangspunktet ypperlige produkter, men det er den sinnsyke produktkontrollen som det er farlig at de får bedrive... PS3 i USA hadde jo hardware-støtte for PS2-spill... PS3 i Europa fikk en slags emulatorbrikke der det måtte legges inn støtte for gamle spill... Er sikkert skrevet noen Root-kit som kjøres der også...

  4. Hva er best da? Touch eller TouchDual. Hvis det er slik som du sier at det finnes programmer som hjelper en? :)

    9634204[/snapback]

     

    Touch! Må jo ha Wifi!

    PocketCM Keyboard Fungerer slik som tastaturet på iPhone, det blir ikke skrevet før du slipper opp fingeren... I tillegg kan man lage egen layout, skin og legge til egen ordbok...

    Og Battery Status funker fint til å overklokke telefonen... ;)

  5. Uten at jeg på noen måte skal påberope meg noe moralsk høygrunn vil jeg jo si at forhandlere ikke tjener noe på å lage et nytt simkort til deg. Såklart, får du det gjort på en daff formiddag er det jo alltids greit for en stakkar å få noe å gjøre, men min erfaring er at slikt aller helst må gjøres rett før stengetid med ti stykker som venter i kø og helst skulle det jo skjedd dagen før...

    Det jeg egentlig prøver å si er at det minuttene det tar å fikse det ofte kunne vært brukt til mange andre ting... Nå jobber heldigvis ikke jeg på provisjon da, men jeg bare sier det... :)

  6. NCR 7880 Model 3000 står det bakpå.

    Dette må da være en passe utfordring til google-eksperter og butikkansatte? :D

    Jeg fikk den med etter å ha skifta den ut. Tenkte jeg skulle prøve å bli kvitt noen av ripene i glasset og se om den duger til noe.

    Er RS-232-tilkobling om det skulle utgjøre noe forskjell.

     

    Håper det er noen der ute med god tid! :)

  7. Kan noen hjelpe meg med å få gjort dette? Jeg vil ha muligheten til å kunne velge hvilke filer jeg vil spille av, ikke bare streame en ferdig playlist.

    Mener jeg gjorde noe slikt en gang meg drev å nerda, et webinterface som lot meg lage egne playlister, etc. men hvem husker vel egentlig slikt noen år etter?

    Uansett, filene ligger alfabetisk sortert i mapper.

    All hjelp er velkommen!

     

    Ikke spør hvorfor. Jeg bare vil. Hadde vært litt gøy om det gikk an å spille av videofiler også.

  8. Nå er jeg kanskje litt på tynn is, men prøvde ikke EU å få innført programvarepatenter for en tid tilbake? Ble dem så skuffa når dem ikke fikk lov til det at dem må la det gå ut over Microsoft?

    Det som jo hadde skjedd om de hadde fått det gjennom hadde jo blitt at MS, IBM, etc. hadde barrikadert patentkontorer over hele Europa til de hadde patent på enhver brukelig kodesnutt, og open-source hadde vært en tapt drøm.

    Men at det hele bunner i grådighet er det jo ingen tvil om. For de 70 prosentene som kjøper seg pc bare for å bruke PCen, så er det jo kjempegreier at den kommer ferdig med programvare for å brenne plater, for å se filmer og for å høre på musikk. Monopol og monopol. Den eneste måten noen hadde skiftet fra Windows Media Player til noe annet er ved tvang (som når noen faller for design og kjøper iPod og må ha iTunes).

    Jeg tror egentlig at EU bare er sjalu for at de ikke har noen like imponerende programvarehus.

    M$ rocker!

  9. Jeg skal foreslå en litt billigere, men kanskje litt mer tidkrevende løsning!

    Inspirert av denne siden var jeg på Biltema og fant en slik!

    Jeg brukte det riktignok på et "usb-kort", men økningen jeg fikk var helt bisarr! Jeg fikk 3xhastighet og endelig stabilt signal på den PCen.

    Det jeg prøver å si er at det er jo verdt et forsøk. Å finne noe som er relativt parabolsk, borre hull og træ det på antenna!

    Jeg vet det egentlig ligger utrolig mye vitenskap bak det hele, men det er jo ikke så nøye når det er så enkelt og dessuten så billig! :)

  10. Men hvorfor i all verden skal man bruke BIOS for å klokke? :)

    Nå vet jeg ikke helt hvordan det blir hos deg, men jeg brukte Clockgen for å kjøre opp fsb, og kjørte min Pentium M 1.7 til over 2 GHz... Kun av nysgjerrighet, og for å få bedre SuperPI-resultat, såklart...

     

    Clockgen finner du HER, og om du leser litt omkring der finner du sikkert hva du må gjøre for å få klokka...

     

    Hos meg funka det med ICS 952618, og jeg ser ikke bort fra at det funker hos deg også... ;)

     

    Lykke til!

  11. Nei, det høres da vel ikke bra ut! Mikrofiber bruker statisk elektrisitet for å binde støv til seg. Ring any bells? :)

    Det jeg ville gjort er å demontert hele greia, skylt med lunkent vann, tørka med en hårføner på god avstand, spraya litt såkalt "metal clean", også kjent som elektronikkspray, venta en dag eller to for så å montere det hele sammen... Kjipt man venta så lenge etter ulykken da...

×
×
  • Opprett ny...