Gå til innhold

ranger1

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ranger1

  1. jeg skal ta å teste det ut. kanskje jeg anbefaler det til spillgjengen også.

     

    Kult :) Gi meg en tilbakemelding på hva du/dere synes. Gjerne på bloggen. Jeg har planer om å fortsette å utvikle på programmet, så fint om jeg får tilbakemelding på funksjonalitet (ting som mangler, ting som burde vært forbedret, men også hva dere evt liker med det). På forhånd takk.

  2. Jeg har selv spilt Magic i ganske mange år, og fikk lyst til å lage et program hvor man kan søke etter kort, registrere kort man eier/har lyst på og lage deck. Programmet er gratis og kan lastes ned herfra (for Windows):

     

    http://itsmagicapp.blogspot.com/

     

    Har fått mange positive tilbakemeldinger fra venner som bruker det. En av grunnene til at jeg laget det var at jeg syntes det tok alt for lang tid å søke i nett-applikasjoner etter kort.

  3. Hei,

     

    Jeg har en xbox 360 med MS sitt force feedback ratt og har lenge storkost meg med Forza Motorsport 2. Nå har jeg planer om å kjøpe en adapter slik at jeg kan bruke dette rattet til pcen også. I den anledning lurte jeg på om det er noen andre som har erfaringer med dette oppsettet, funker det bra?

     

    I tillegg hadde det vært flott med noen anbefalinger på bilspill (simulatorer) til pc. Jeg liker som sagt Forza veldig godt, så noe i samme stil hadde vært supert.

     

    Takker for alle forslag og kommentrer :)

  4. Jeg har hatt en xbox 360 som lagde riper i diskene - som medførte at de ble uleselige. Det skjedde med Gears of War og Oblivion. Maskinen hadde aldri stått vertikalt og det har aldri vært noe tramping som skulle medføre slike riper i diskene. Etter at jeg leverte den inn første gangen med spillet Oblivion som bevis, fikk jeg tilbakemeldingen at det måtte ha vært jeg som hadde vært uforsiktig. Da de stygge ripene kom på Gears of War disken også, leverte jeg inn 360en på nytt og fikk denne gangen en ny maskin (dette var i den perioden MS gikk ut og vedgikk at det var en relativt høy feilprosent på maskinene).

     

    Den nye maskinen behandler diskene mine slik den bør og jeg er meget fornøyd med maskinen og spillene :)

  5. Takk for svar så langt :) Det er mulig jeg kommer til å gå for et GTX kort. Bare et spørsmål ang minne på GTS kortene: Har minnet 320 vs 640 MB mye å si på ytelsen uavhengig av oppløsning man kjører? Jeg trodde kanskje at mye minne var viktigere dersom man skulle kjøre høy opløsning...

     

    Ønsker forresten fortsatt anbefalinger på hovedkort, minne og strømforsyning.

  6. Hei, jeg holder på å sette opp liste til en ny pc. Kommer til å bruke skjermen jeg har (1280x1024) og prosjektor (1280x720). Hovedsaklig vil den bli brukt til spilling og jeg vil prøve å kjøre Vista. Det kan være interessant å sette disker i RAID og jeg vil ha støtte for FireWire. Er det noen som kan komme med anbefaling på hovedkort pluss minne (tenker å kjøpe 4GB) og en strømforsyning, evt kommentere de delene jeg allerede har satt opp? Jeg håper å få laget en pc som ikke bråker så altfor masse, samt at den duger til spilling - vil Crysis kunne kjøre greit på 1280x1024 med GTS8800?

     

    Jeg har satt opp følgende på Komplett så langt:

     

    Kabinett:

    318669 Cooler Master Centurion 534, Sort, Aluminium Front (Uten Strømforsyning) 549.00

     

    Prosessor:

    330169 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz Socket LGA775, 8MB, BOXED m/vifte 2295.00

     

    Vifte til prosessor (leste at den innebygde ikke var bra nok...)

    327440 Zalman CNPS9700LED Ultra Quiet CPU Kjøler, Socket 775/754/939/940/AM2 498.00

     

    Skjermkort:

    331915 Asus GeForce 8800GTS 320MB GDDR3, HDCP, PCI-Express, 2xDVI-I, Tv-Out, 320bit 2445.00

     

    Harddisk:

    327715 Samsung SpinPoint T166 500GB SATA2 16MB 7200RPM 895.00

     

    Takker for alle svar! (en god stund siden jeg har oppdatert meg på pc komponenter...)

  7. Sitat: "Et lite irritasjonsmoment må du dessverre leve med om du spiller med ratt. Det eksisterer ingen knapper for å vri på hodet, annet enn å se rett bakover. Følgelig blir det vanskelig å holde oversikt over hva som skjer ved siden av bilen. Du må rett og slett bytte kameravinkel for å få overblikk, eller holde sporet og krysse fingrene."

     

    Dette stemmer da ikke... Det er mulig å gjøre slik at man kan bruke X og B knappene til å se venstre og høyre (Y vil fortsatt se bakover). Bare gå inn på setup og velg en annen knappemodell enn den som er default.

     

    Ellers må det sies at dette er et kongespill! Beste bilspillet jeg har spilt! Enorm kjøreglede, og det er fantastisk gøy å kjenne forskjellen på de ulike bilene. Øve seg på baner og se at rundetidene kryper nedover :) Skulle ønske jeg hadde litt peiling på tuning av biler, der er jeg helt blank... Men jeg kikker innom på forzamotorsport.net og leser litt der i ny og ne.

     

    Jeg spiller selvsagt med MS sitt ratt og har skaffet meg et playseat også :) timene flyr når man sitter og spiller. Kan absolutt si meg enig i "Civilization følelsen" - Bare litt til :)

  8. Da har jeg også fått testet demoen :) Og den skuffet ikke! Gleder meg bare enda mer til 8. juni (om mulig)! Regner med at dette kommer i bundle med rattet og da er det bare å handle. Muligens det blir et playseat også :) Gleder meg som en unge!

  9. GeoW kan helt klart anbefales ja :)

     

    Et annet spill som jeg liker veldig godt COOP er Marvel Ultimate Alliance, det kan jeg også anbefale. Det er imidlertid ikke splitscreen. Spillet er et action-rpg, omtrent som Baldur's gate Dark Alliance, så dersom du liker den type spill er dette definitivt verdt å sjekke.

    Fant ikke noe anmeldelse av det her på Gamer.no, men her er Gamespot review av Marvel ultimate alliance. Spillet er morsomt i single player også, og har etter min mening lang varighet, 9/10 hos meg :)

  10. Hei,

     

    Jeg bare lurte på om det er noen som har prøvd XNA på xbox 360 og om noen kan komme med noen tanker rundt dette.

     

    Har det begynt å komme noen spill der?

    Er det noen av dem som er gode?

    Kommer spill derfra til å bli "oppgradert" til arcade dersom de er gode?

     

    Og til slutt; er det noen som har prøvd å lage noe spill selv? (jeg er selv programmerer og kunne tenke meg å prøve å lage noe :))

     

     

    Godt nyttår! :)

  11. Marvel U A virker litt mere masete enn Dark Alliance spillene. Men vi kommer nok mere inn i det begge to ettehvert hei i heimen.  Ellers - det er alt for lite coop spill synes jeg. Det er jo dritartig når det funker.

     

    Off T: en rapport om HC 5000 kommer når jeg har den i hus og den er "up and running".

     

    Dr Peedee

    7224731[/snapback]

     

    Helt enig i at det er for lite co-op spill på markedet. Å spille sammen flere stykker i samme rom er er etter min mening en av de store fordelene ved en konsoll.

     

    Ser frem til rapport om HC 5000 :)

  12. Morsomt å se at det er flere som leter etter spill å spille sammen med sin bedre halvdel ja :) Min kone og jeg har spilt Baldur's gate Dark Alliance 1 og 2 + D&D Heroes og jeg har savnet noe lignende på xbox 360, men nå er Marvel Ultimate Alliance bestilt, så da får jeg håpe at min kone liker det også :)

     

    Off topic: Og når det gjelder projektor; ja det er definitivt gøy å spille på 100" med 5.1 surround! Selv har jeg en Sanyo PLV Z4 som jeg er veldig godt fornøyd med. Men, den HC 5000 hadde vært fin å ha... 1080p glede :) Litt annen prisklasse da... Gi oss en liten review av den da når du har fått installert og testet den da Dr Peedee :thumbup:

  13. Hiver meg på denne tråden jeg også :)

     

    Jeg tror de fleste vil være enige i at PCen kommer bedre ut når det gjelder ytelse, man kan dessuten oppgradere hele tiden. MEN det koster, og det koster mye (i hvert fall i forhold til å kjøpe en konsoll).

     

    Renger med at det kun er intressant å sammenligne PC og konsoll med tanke på spill. PCen kan jo tross alt brukes til mye mer...

     

    Når det gjelder hva som er best å spille på hvilken platform, så blir dette veldig personlige meninger. Men jeg liker i alle fall ikke å spille FPS spill på konsoll (trenger tastatur og mus), RTS er en annen sjanger jeg liker best på PC pga kontrollsystemet.

     

    Fotballspill (sport), bilspill, "fighte"-spill, sing star, buzz, i det hele tatt spill som er egnet for multiplayer der man kan sitte i samme rom, synes jeg er den desidert sterkeste siden til konsoller! Der fungerer kontrollen utmerket og man kommer raskt i gang med å spille.

     

    En annen ting å vurdere er selvsagt spesielle titler som bare blir lansert på et enkelt system, f.eks. God of War til PS2... World of Warcraft til PC...

     

    Hva som er best av PC og konsoll, tror jeg kommer mest an på hvilken type spill man liker, og hvilket utsyr man har (har råd til å kjøpe).

     

    Jeg vil nå si: Ja takk begge deler ;) Men det er konsoll (xbox 360 og xbox) som blir mest brukt til spilling her i huset, mye pga at favorittspill er PES sammen med venner. En annen grunn er jeg ikke vil bruke så mye penger på PCen for å spille. Men jeg skulle gjerne hatt den ultimate spill-PC, koblet den opp mot projektoren og skaffet meg GTR2 og det nye rattet fra Logitech :D

  14. Ingen tvil om at jeg skal kjøpe PES 6 til xbox360 i alle fall! Fifa spillene synes jeg er mye dårligere enn PES når det gjelder selve "gameplayet" (følelsen, ballkontroll, styring, at man kan konfigurere hvordan kontrollen skal funke osv osv...)

     

    Grafikken ser kanskje bedre ut på Fifa og det er mer virkelige lag og spillere der, men det er ikke nok, synes jeg. "Gameplay" er det viktigste, og så langt ligger PES langt foran Fifa på dette området IMHO.

  15. Noen forslag:

    Diablo 2 med Expansion (Lord of Destruction)

    Warcraft 3 med Expansion (Frozen Throne)

    Starcraft med Expansion (Brood wars)

    Heroes of Might and Magic 3

    Civilization

     

    Alle disse er vel spill som bør kunne gå på en pc med ikke alt for bra spek. Morsomme er de også, og kan få timene til å gå fort :)

  16. Jeg bruker VGA kabel til xbox 360 mot min sanyo z4 projektor, det fungerer helt flott og kan anbefales dersom projektoren din støtter den type inngang :) Jeg bruker skjøtestykket som følger med VGA kabelen til 360 fra Microsoft og har skjøtet med en godt skjermet VGA kabel. Komponent kabel har jeg ikke testet, men ut fra det jeg har lest og hørt, så skal det funke best med VGA kabel.

×
×
  • Opprett ny...