Gå til innhold

Peter_B

Medlemmer
  • Innlegg

    372
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Peter_B

  1. Jeg har store problemer for jeg må bytte mobil nå.Problemet er at jeg er uiq frelst og har hatt alle P mobilene til SE.Er veldig i tvil om jeg blir alt for skuffet over overgangen til TyTN ll.Er det noen som har gått fra P990 til TyTN ll som kan gi noen erfaringer.Jeg er som nevnt frelst og har alle programmer på den samtidig som det meste av muligheter til å personalisering er utført.Det er nok ingenting som er bedre enn uiq i dag,men er det TyTN ll så langt etter at en vil irritere seg ved dagelig bruk?

  2. Med mindre du har coil liggende synes du skulle prøve å koble fra motorstyringen bak batteriet først.Da finner du ut om det ligger i noe av det elektriske til innsprøytningen eller ikke.Grunnen til jeg sier det er fordi du nevner samme antall grader noe som kan tilsvare den kjente feilen i tempsensoren som gjør at den fusker når den kommer til en spesiell temp.

  3. Få tak i et ohm meter.Koble ta av kontaktene på innerskjermen.Stikk den ene pinnen i midten av kontakten og den andre langs kanten.Den skal vise ca 800-1200 ohm.Målingen skal være konstant.Mens du måler så drar du og vrir og vender på kabelen som går fra hjulnavet og opp til innerskjermen.Får du forandring på verdien er den defekt.

  4. ta det jeg sier med klype salt.. men mener en bekjent hadde tilsvarende problem med passat 99, det virka så dau, aksellerte veldig dårlig.

     

    det blei en del verkstedbesøk, og 14000,- kr seinere, var det visst kalibratoren.. vet ikke hva det er eller om det er noe som heter det.. men var iallefall det han sa..

    8782523[/snapback]

    Har skiftet hastighetsfølere med godt resultat på flere VAG biler.De er enkle å skifte på de fleste.Bare festet med en 5 mm umbraco.

  5. Det samme må jeg si til dere som liker Diesel motorer.Det er agregater som har havnet i biler bare fordi de går billig.De føles som de er raske på visse turtall,men i virkligheten går de jo ingenting.

    8649698[/snapback]

     

    Javisst ja! :D

     

    0422_832.jpg

    8653478[/snapback]

    Javisst ja?Poenget mitt er ikke at det ikke finnes råe Dieselmotorer,men man kan aldri få bensin følesen da diesel forbrennes for sakte og derfor aldri kan oppnå høye turtall.Er dette motoren du ville valgt i din nye BMW selv om du kunne valgt på øverste hylle?Neppe hvis du hadde prøvd den.Jeg har prøvd og trimmet de største dieselmotorene til BMW og Mercedes,men er skuffet.Selvfølgelig ville jeg hatt diesel hvis jeg skulle trekke en campingvogn på vestlandet,men da er vi tilbake på agregatene jeg snakker om.Diesel er ikke det jeg vil ha i mitt leketøy som får meg til å stå opp tidlig på søndager bare for å ut å kjøre å FØLE at livet er herlig.

  6. Leste igjennom tråden og lurte på om dere Honda frelste har kjørt en bil med sugemotor på 450-500 hk?Dere virket så frelste på Honda sine konsepter.Jeg tør påstå jeg har prøvd det meste av normale kjøretøy og blir derfor forundret over dere Honda frelste.Dere er tydeligvis blant de mest oppegående på forumet når det gjelder innsikt i konstruksjoner mm,men å ta frem en Honda i det gode selskap hvis en kan velge blant alle verdens normale motorer som er produsert er vel litt trangsynt?Påstår dere at dere ville valgt en Honda motor hvis dere kunne velge.Jeg har prøvd en del spreke Hondaer og kan ikke si det ga mersmak.Man kan ikke trekke frem ordet føleser om motorer som man i samme setning må nevne minst mulig kubikk og minst mulig forbruk.Det samme må jeg si til dere som liker Diesel motorer.Det er agregater som har havnet i biler bare fordi de går billig.De føles som de er raske på visse turtall,men i virkligheten går de jo ingenting.

  7. Ja det var nok bosch som har patentet på common rail, Var på bosch kurs i forbindelse med bilmekaniker nm og ble proppet full av common rail teknologi. Brukte peugeot 406 HDI som testbil så det er nok derfor jeg har fått for meg at det er de som har patenten.

     

    8589367[/snapback]

    Det stemmer kansje til en viss grad.Jeg lærte på et kurs at det var Bosch som hadde gått inn å kjøpt 3 teknikere fra PSA og Fiat med livstids lønn mens de var igang med å utvikle Commonrail for selv å få patentet.

  8. Som nevnt er det vakum som styrer det.Det er en vakumslange på toppen av dieselpumpa som er i forbindelse med det staget du stopper den med i motorrommet.Start bilen slå av tenning.Det skal da være sug i slangen som går inn på toppen av dieselpumpen.Er det det suger du i slangen ned til pumpen.Du vil nå sikkert merke at den lekker.Da er det bare å skifte klokka på toppen.Litt kronglete jobb.Sliper du litt på en10 fastnøkkel går det lett.

×
×
  • Opprett ny...