Gå til innhold

cravenn

Medlemmer
  • Innlegg

    904
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cravenn

  1. For stor font?

     

    Yahoo, pga kalender og mail

     

    Bakgrunn bak tabs pga jeg hater den standard grå fargen

     

    Taskbar oppe og nede fordi jeg trenger en til vinduene og en til applikasjoner osv?

     

    Jeg har vært så mye her på forumet i det siste, så jeg har rett og slett ikke tatt meg tid til å "customize" desktopen min.

    for stor font. (for stor font.)

    bruk noe annet, yahoo er dritt.

    ræva smak.

    nei, det gjør du ikke.

    • Liker 1
  2. Ser ganske så default ut. Men nå er ikke jeg heller av de som synes at jeg trenger hundre paneler med alt mulig dilldall på.

    bare at det er mye verre enn default, da.

    • for stor font
    • yahoo? hva faen?
    • bakgrunn bak tabs? gidd
    • taskbar oppe og nede
    • yahoo
    • yahoo

  3. Høres ikke ut som om du er på jakt etter en cardigan...

    En V-neck vil det jo bli uansett.

     

    FdDoR.jpg

     

    Så det dere prøver å fortelle meg er at dette ikke er en cardigan selv om det er det som står på den (for øvrig fra Love Moschino), og at det uansett blir en v-neck? Jeg har ikke for vane å gå med glidelåsen halvveis åpen. Det ser for kleint ut. Enten helt igjen, eller ikke igjen.

    Det der er vel for helvete ikke en cardigan, gjøk.

  4. 500W burde holde, men gjør som alle andre og kjøp større enn du trenger. Hvis du kjøper en god PSU er det mest sannsynlig den som vil vare lengst av alle hovedkomponentene og det er digg å ha litt å gå på den dagen du skal oppgradere igjen :)

     

    Et par forslag:

     

    OCZ ZT SERIES 650

    XFX XXX EDITION 750

    CORSAIR TX 650W

    Takk - det blir OCZ ZT 650W!

    Tenker på å oppgradere til Corsair 8GB DDR3 XMS3 PC12800 og gå bort fra oppgraderingspakken (men ha samme CPU og HK). Høres greit ut?

  5. Hva jeg ville gjort:

     

    - Slengt på 4GB mer minne. (8GB tilsammen)

    - Gått opp til HD7850 (koster tundt 2k)

    - Byttet til en ikke-green disk (feks Seagate Barracua 7200rpm)

    - Lagt litt mer penger i en god strømforsyning.

     

    Gjort følgende endringer på oppsettet nå:

    WDC 2TB (dog ikke green)

    Asus GeForce GTX 560 TI DCII Top

    + Lagt til 4GB av samme RAM (som jeg er usikker på om holder mål - hva tenker du?).

     

    Strømforsyninger kan jeg tålelig lite om - har du et konkret forslag her?

  6. Hallois!

     

    Har planer om å kjøpe stasjonær PC nå, og har et oppsett jeg ønsker innspill på - om det er noen flaskehalser, om det er bang for the buck, om jeg bør bytte ut deler og så videre.

    PC-en skal brukes til alt fra surfing til spilling, men det skal sies at jeg ikke har planer om å kjøre krevende spill på ultra osv., så high-end skjermkort er ikke kjempeviktig.

    Komponentene er følgende:

     

    CPU, HK og RAM: Dustin Oppgraderingspakke

     

    Kabinett: Fractal Design Define R3

     

    GPU: Gigabyte GeForce GTX 560

     

    SSD: Samsung 830 Series 128GB SSD

     

    HDD: WDC 2TB

     

    PSU: Corsair GS 600W

     

    CPU-kjøler: Cooler Master Hyper 412S

     

     

    På forhånd takk for alle innspill!

  7. Hei,

     

    Jeg har planer om å investere i en ny stasjonær PC i nær fremtid, og ser nå at Komplett Crazy Christmas Gamer er på tilbud. Bruksområdene mine er gaming (hovedsakelig CS:S, TF2 og BF2), musikklytting og studier. Jeg skal videre kjøpe med et kraftig lydkort.

    Det jeg lurer på er om maskinen er bra nok for nevnte bruksområder, om det er en god pris for produktet, og om det evt. er forbedringer som trengs for å unngå flaskehalser.

     

     

    På forhånd takk for svar!

  8. SR60 er utvilsomt et godt headset. Jeg har ikke prøvd det selv, men samtlige tester jeg har lest lovpriser lydkvaliteten man får for forholdsvis lite penger. Dog ville jeg nok valgt SR80 igjen. De fleste av Grados headset er veldig lettdrevne. De har lav motstand på 32ohm, og kan drives av det aller meste. Det betyr ikke at lydkvaliteten ikke vil gå noe opp med forsterker - det kan man nok oppleve selv på SR60, men du får likevel fryktelig mye futt uten forsterker. Etter hva jeg forstår er bassen noe strammere på SR80 og stereoperspektivet noe større. En rimelig audiofil kar jeg kjenner har et av de heftigste anleggene jeg kjenner til, og SR60 til portabelt bruk. Han beskriver SR80 som klart bedre. Da jeg kjøpte mine på hifiklubben var differansen på 800 kroner (jeg kjøpte SR80 for 1800 for tre år siden). I dag er det det eneste headsettet jeg bruker på mobiltelefon og mp3-spillere og jeg har ikke kjørt det ofte på forsterkeren hjemme siden jeg fikk den. Har hatt annet utstyr som skulle spilles inn på den, men likevel. Det blir nok til at disse forblir til sjenanse for alskens lydvare mennesker på t-banen i overskuelig fremtid :p
    Nå har jeg gjort ytterligere research, og kommet over Grado Alessandro MS-1, som visstnok skal være like bra, om ikke bedre, enn SR-80. Det er jo helt umulig å bestemme seg her!

    Noen her på forumet som prøvd MS-1 i forhold til SR-80/60 og har noen formeninger om forskjellene?

     

    Edit: Ser ut til at MS-1 er ment til hjemmebruk (med forsterker og det hele) og derfor ikke gode til bruk med MP3-spiller. Dog fortsatt veldig usikker på om jeg skal velge SR-60 eller SR-80.

     

    Enda en edit: Da var Grado SR60 bestilt fra ljudia, håper jeg blir fornøyd!

  9. SR80 yter utmerket sammen med portabelt utstyr. Lyden blir enda bedre når jeg kobler de til hodetelefonforsterkeren hjemme, men de fungerer utmerket sammen med alle MP3-spillere jeg har plugget dem i. Det var også derfor jeg kjøpte dem, etter å ha prøvd meg gjennom mesteparten av utvalget til Hifiklubben. Så lenge du kan leve med at de er åpne og derfor ikke stenger ute omgivelsene dine er det et veldig godt headset til portabelt bruk. Du må gjerne også påregne å få en beskjed eller to om å skru ned på buss/trikk/tbane/båt/romferge/kano osv... De spiller omtrent like høyt for de omkring deg. Som regel er det jo uansett mye som foregår når man trasker rundt, så det er likevel ganske sjelden man forstyrrer noen noe særlig, etter min erfaring :)
    Oi, såpass åpne ja. Leste en anmeldelse av SR-80 på på CNET, og der nevnes det at SR-60 er bedre til MP3 ("However, the step-down SR60 is more efficient and probably better for use with portable MP3 players.") grunnet dens "more laid-back tonal balance" - hva sier dere til det? SR-80 koster jo tross alt 250,- mer, og om forskjellene er minimale til bruk med MP3-spiller vil jeg unødig "kaste pengene ut av vinduet".

     

    Uansett, jeg bruker for øyeblikket (og har brukt i et drøyt år) et WESC-headset - tror modellen heter Bongo - og tror egentlig å gå over til et Grado-headset uansett blir et langt steg i riktig retning. Jeg håper nærmest på en hodetelefonfil åpenbaring for å si det slik.

  10. Opplevde aldri SR80 som spesielt lyse , vertfall samenlignet med SR325iene mine som kan virke ganske skrikende , men roer seg ned en 10-20 hakk når en har fått spilt de inn noen hundre timer :p

     

    angående pute bytte på grado så er det helt enomormt hvordan lydbildet endrer seg har orginale bowlsene som følgte med SR325ene og et par av de flate putene (slike). og de er nesten som et par nye hodetelefoner . får definitift et helt enormt løft i bassen med flat putene , men taper noe av soundstaget og diskanten. nesten litt utrolig at noen puter kan gjøre så stor forskjell :p

    Hmm, hva synes du om SR-80 sammen med en MP3-spiller (om du har prøvd det selvsagt)? Yter det til sitt fulle? Utifra endel anmeldelser og generell oppfatning virker det som om de er ganske ideele til en MP3-spiller, men er dog litt usikker..
  11. Nå som vi først prater om SR80.. Jeg har planer om å kjøpe dem selv, men ser ikke ut til å finne noen plass i Norge som selger dem (uten Om Hi-Fi Center i Oslo som selger for 1745kr, når de koster 100$ på Amazon).. Koster de virkelig så utrolig mye mer i Norge? Og Amazon så ikke ut til å ville shippe headsettet til Norge.

  12. Takk for svar, fjarle, men har faktisk ombestemt meg og gått over til planer om å kjøpe headset til mp3-spilleren. Jeg tenker jeg vil legge rundt 1000,- i dette (men selvfølgelig, gjerne mindre om det er skikkelig "bang for buck"). Jeg ser ikke helt behovet for en så god hodetelefon som DT 770 til mp3-spilleren, i tillegg til at de er i overkant for store til å ferdes rundtom.

     

    Så, noen som har forslag til gode hodetelefoner til mp3-spiller (forøvrig en iPod Video 30GB)? De skal helst være godt lukket, og jeg hører som sagt på stort sett alle typer musikk (dog det hovedsakelig går i rock). Har sett litt på AKG K 518 DJ, men jeg er villig til å strekke meg til det doble i pris om det er verdt det.

  13. Hei,

     

    Jeg har lenge siklet etter Beyerdynamic DT 770 Pro, men har alltid lurt på en rekke ting angående headsettet; Er det langt bedre enn mitt nåværende Icemat Siberia? Er lydkortet mitt godt nok? 32 eller 80 Ohm?

     

    Jeg forventer selvfølgelig en forbedring hva angår lydkvalitet og bassgjenggivelse (i forhold til nåværende Icemat Siberia), men er usikker på om forskjellene er ekstreme og virkelig verdt det.

     

    Jeg har allerede et Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic i maskinen, og lurer på om dette er godt nok for å kjøre DT 770? Blir det en merkbar flaskehals, eller får jeg utnyttet headsettet nesten til det fulle? Jeg har også planer om å bruke dette headsettet med min iPod Video, men forstår selvfølgelig at lyden blir noe svakere da.

     

     

    Alt i alt, er Beyerdynamic DT 770 Pro verdt den ganske stive prisen? Det skal brukes til musikk i alle sjangre og spilling.

     

    På forhånd takk for svar :-)

  14. Hei!

     

    Jeg ser etter en bra gaming-PC som stort sett kun skal brukes til Counter Strike:Source, Football Manager og andre spill som ikke krever spesielt mye. Mitt eneste krav er at fpsen skal ligge på rundt 100, uansett map. Harddisken behøver ikke være på mer enn rundt 500 GB. Jeg ser helst at den blir i underkant av 6000,- kroner, men jeg kan gå litt høyere i pris om det blir en sterk forbedring. Jeg er stort sett lite kravstor, men setter stor pris på om noen kan lage en handlekurv til meg i Prisguiden. Mus, tastatur, skjerm og liknende har jeg liggende, så jeg trenger bare selve PC'en m/ alle komponenter.

     

    På forhånd takk for svar.

  15. Var ikke så verst den der, men er ikke helt enig i plasseringa av framsa. Ville også skaffet meg noe annet enn standard.

     

    Morsomt bilde forresten. Det er faktisk noen flere igjen i verden som ikke har widescreen :p

    ja, unit frames er egentlig bare plassert der jeg synes det er mest behagelig for øynene.

     

    haha ja, er veldig lysten på en widescreen-skjerm, men klarer meg helt fint med 19tommeren foreløpig.

×
×
  • Opprett ny...