Gå til innhold

Abszero

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Abszero

  1. Problemet mitt er at det alltid er krig og det ser ut til at alle angriper hverandre hele tiden. Hvilken tids-modifier bruker du?

     

    Det pleier å være en del som skjer mellom de ulike computerne ja, så det er nok lurt å velge en clan som ikke ligger midt i, og som ikke har en av de største som nabo. Da kan man fort få litt problemer.

     

    Jeg pleier å justere farten litt etter hva som skjer, full guffe i fredstid, og ned til styrbart nivå når det er krig.

  2. Hallais,

     

    Har fått spilt det litt nå, skal ikke påstå jeg mestrer det enda, men spillet er jo egentlig bare den japanske versjonen av Crusader Kings, som jeg har spilt endel.

     

    Først og fremst bør du velge en av de mindre, og litt lettere plasserte clanene i begynnelsen. Jeg prøver meg nå med Satomi klanen, og det går foreløpig ganske greit.

     

    I forhold til krig og økonomi delen er det viktig å være tålmodig. Bygg ut castles og villages tidlig for å forbedre infrastrukturen, og ikke gå til krig mot en jevnbyrdig/sterkere fiende helt i starten. Jeg ventet en 10 minutt til naboen i nord ble angrepet av noen andre, og erklærte krig og stjal et par territorier etter hæren deres var ødelagt. Ikke akkurat hyggelig gjort, men jaja.

     

    Økonomisk har ikke jeg hatt et problem enda, kommer nok veldig ann på hvem man spiller med. Men generelt er det lurt å holde krigene sine kortest mulig, og huske å disbande hæren i fredstid, for så å arbeide seg opp en buffer til neste krig.

     

    Bare å spørre hvis det er noe spesifikt du lurer på.

  3. Lenge siden jeg har spilt Heroes 3, men ganske sikker på at freeman har rett. I tillegg tror jeg at hvis man går langt med en helt, og så flytter over troppene til en annen helt, så minsker lengden den andre helten kan bevege på seg, fordi troppene er slitne.

     

    Hadde nylig en oppfriskning med Heroes 3, og kan bekrefte at Freeman har rett. Troppene har en innvirkning på hvor langt helten kan gå, sammen med terreng og skillsene Logistics og Pathfinding.

  4. Har spilt hvert eneste Civ spill som har blitt gitt ut sålangt, og er enig med en av de tidligere posterne i at jeg er ganske skuffet over retningen de har tatt dette i.

    Min første tanke var også at de har "dummet" ned spillet, og fjernet veldig mye av dybden og moroa. En del av det nye er bra, som for eksempel bystatene, at byer kan forsvare seg, og at man kun kan ha en enhet per rute, som fjerner stacks of doom. Men alt i alt er helheten forenklet altfor mye, og det blir mer som en arkade versjon av Civ 4, som etter min mening er et bedre spill.

  5. Hei,

     

    Så på Extreme Sports channel igår, var noe World Cup Skateboard på (Lørdag 15. juli, ca klokken 20.30).

    Hørte en sang der jeg har prøvd å finne ut hva var.

     

    I bakgrunnen går Daydream (den musikken fra Severin Suveren reklamen)

    Det er en rap sang, og litt av teksten går: "You got a bag of dirty money, you're trying to make me a victim" eller noe sånt.

    Har sittet i noen timer nå å prøvd å finne den uten hell.

    All hjelp mottas med takk.

×
×
  • Opprett ny...