Gå til innhold

Kverkulf

Medlemmer
  • Innlegg

    173
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kverkulf

  1. Sang 1. Denne hørte jeg på løyntnatn v show på mp3. En disco/pop sang fra 90 tallet. Har ingneng tekst, vet ikke om det er noe vokal heller. Eneste jeg har er at gruppa eller sangen heter noe med "blue" eller "brothers"

     

    Sang 2. Denne er fransk og ble spilt mye på hotell tven. Teksten husker jeg ikke noe av, men musikkvideoen viste noen gutter som gikk gatelangs i paris og fikk øye på en dame på en balkong. Sangen var fra 1989ø

  2. Frontglass og LCD-modul er limt sammen og det skal være bortimot umulig å separare dem. De selges derfor som en ferdigmontert enhet.

    Aha, takk. Hvordan er kvaliten på LCD modulen, ettersom det meste som selges ikke er OEM. Ser at de fleste som selger det har en ekstra utsparing over telefon høytalleren (på fronten den man hører i når man prater) hva er den til? Finnes det altså flere verisjoner av deksler iphone 4? http://www.ebay.com/itm/White-iPhone-4-lcd-screen-digitizer-back-glass-conversion-kit-USA-/170699298556?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27be7896fc#ht_1620wt_1114

  3. Ok. Har ikke mye og gå på men skal prøve...

    Sang fra ca midten av 90tallet.

    En dame som synger

    Rock/pop låt som jeg tror var en stor hit da den kom

    Det jeg husker av tektsten er at slutten av refrenget slutter med hey hey yeah, dudupa dudupa.

    Et av utdrag av verset tror jeg går... but i miss you baby so muuuuuch, there is why I aaaaiieeeee hey hey

    Hanson - MMMBop

    nei, nei ikke den! Går i et roligere tempo

  4. Ok. Har ikke mye og gå på men skal prøve...

    Sang fra ca midten av 90tallet.

    En dame som synger

    Rock/pop låt som jeg tror var en stor hit da den kom

    Det jeg husker av tektsten er at slutten av refrenget slutter med hey hey yeah, dudupa dudupa.

    Et av utdrag av verset tror jeg går... but i miss you baby so muuuuuch, there is why I aaaaiieeeee hey hey

  5. Leter etter et klipp fra Luringen hvor dem utgir seg for og være fra hafslund og ringer en dame som de ber henne om og finne en jordfeil eller no. Noen som veit hvor man kan finne den. Jeg finner den ikke på tuben.

  6. Lasta ned den siste oppdateringen for noen dager siden. Og etter det har jeg ikke hatt mulighet til og kaste care pack markern min. Hvis jeg har den i hånda og skal kaste den, kastes det bare granat eller det som jeg har som equipment. Prøver jeg og kaste etter det og står det bare no equipment avilebale, samtidig som markern er i hånda. Tips?

    PS3

  7. Lasta ned den siste oppdateringen for noen dager siden. Og etter det har jeg ikke hatt mulighet til og kaste care pack markern min. Hvis jeg har den i hånda og skal kaste den, kastes det bare granat eller det som jeg har som equipment. Prøver jeg og kaste etter det og står det bare no equipment avilebale, samtidig som markern er i hånda. Tips?

  8. Skjermoppløsningen skyldes nok mangel på riktig skjermdriver.

     

    For å koble til nettverk må mest sannsynlig ha driveren til trådløst kort eller internt nettverkskort ( sistnevnte har erfaringsmessig større sjanse for å bli oppdaget og installert automatisk av windows )

     

    Hvilken modell er dette?

    Dell inspiron 6400 fra 2006.

    Har installert en nettverksdriver. Har funnet trådløst nettverk, men får ikke koblet til. Men plugger til kabel og ingen ting skjer?

  9. Trenger hjelp med en del ting etter at jeg reinstallerte windows xp på min bærbare dell.

    Siden det har blitt så mye dritt på pcen gjennom åra tok jeg lagra alt jeg hadde bruk for, putta inn reinst. cd og vips var alt borte. Herlig tenkte jeg. Men da med et par problemer

     

    -Oppløsningen er ikke på nærheten av hva den var, har satt den på max

    -Får ikke koblet til internett hverken trådløst eller med kabel

    -Putta inn cden med drivere og pakket ut det jeg tror jeg trenger

    -Hva trenger jeg egentlig av drivere, kan noen fortelle mere om dette?

    -Bruker pcen bare til internett så om noen kunne hjulpet meg med det er jeg evig taknemmelig.

     

    Fra forrvirret data ukyndig gutt

  10. Okey en hard en. Jeg veit ikke om det kan kalles en film varete ikke mer enn 15min etter det jeg kan huske. Isåfall er den Norsk og jeg så den for sikkert 15 år siden på NRK eller TV2. Den handlet om mobbing tror jeg. Var en klasse på en skole hvor en gutt ble mobbet. Det endte med at han tok en kjøkkenkniv hjemme til skolen, hvor han i gymtimen stakk en medelev. Kanskje det var en opplysningsfilm eller noe...

     

    Anyone?

  11. Har begynnt og sykle en del jeg og. Har en Hard Rox ramme hvor jeg har bytta ut diverse deler, men skulle også hatt noen fine felger. Satt på noen som var lakkert svart (eikene og) som passet var gode, bare synd de ble stjålet.

    Lurer på om noen veit om noen som selger slikt til en ikke altfor stor penge? Pleier girkransen og følge med bakfelg?

    Hva mener expertene? For gammal?

    post-104006-1242500386_thumb.jpg

  12. Hvis noen har med seg en stappfull Ipod på 160 GB skulle jeg veddet både det ene og det andre på at en god del av innholdet var tvilsomt.

    Hvorfor? Det er mange musikkentusiaster der ute med enorme musikksamlinger.

    Face it! Musikkentusiaster gidder ikke legge inn samlinga si på Ipod. Tenk deg om. Hvor mange av kompisene dine som har lastet ned ulovlig.

×
×
  • Opprett ny...