Gå til innhold

sindrejl

Medlemmer
  • Innlegg

    208
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sindrejl

  1. Ser noen jåsser om innbrenning her

     

    Jeg har nå en av de rimeligste 50" panasonic 3d plasmatver på stua og det er ikke et snev av innbrenning selv etter mange timer på samme kanal, ikke noen sekunder engang. ikke et lite spor av det. Og jeg er særdeles pirkete på stuttering, innbrenning og ujevn bakgrunnsbelysning og ujevn fargevisning. Hadde tidligere toppmodell LCD fra Samsung - det hakket under vanlig tv visning, tv'en hadde store problemer med ujevn bakgrunnsbelysning og dårlige / ujevne farger og uklare bilder.

     

    Trist at Panasonic nå legger ned plasma, men vi får håpe det er til fordel for mer OLED forskning

  2. Håper ikke jeg er nerd, har alltid fryktet og bli det, jeg er mye på internet men ikke på spill men på forumer og youtube og ser mye på tv, gjør det meg nerd?

    Er du en ekte nerd så er man stolt av kunnskapen man sitter inne med!

    ngen nerder "frykter" for å være det iallefall. I tillegg så er man ikke nerd bare fordi man glor på en skjerm.

    Jeg er en teknonerd og stolt av det :D

     

    Fikk forøvrig kun 25poeng på "testen", kan litt for lite om brettspill og japansk anime til å slå gjennom på denne :/

  3. Man skal ikke gå så lang tid tilbake før folk flest lurte på hva vitsen var med mobiltelefoner, alle hadde jo telefon hjemme? Noe var riktignok litt harry og hadde kjøpt trådløse telefoner i utlandet, og de kunne ta telefonen med ut i hagen...

     

    For 10 år siden hadde mobiltelefonene passe lommestørrelse, i dag må man ha store lommer for å få plass til en mobil.

     

    Forskjellen er at du kjenner ikke vekten og størrelsen så veldig når den ligger i lomma, men en stor tung klokke på armen både kjennes godt og ser fælt ut. ENORME armklokker har eksistert i MANGE år men har fremdeles ikke akkurat blitt noe jeg ser folk gå rundt med, dermed vil nok de fleste anta at det neppe blir noe stor realitet som allmannseie før de blir tynne med et eksklusivt look. Stor skjerm derimot kan helt klart bli en vinner om man bruker bøybart materiell

  4. har eksistert smartklokker i laaaange tider, men jeg har ikke sett særlig endring de siste 5år. De blir neppe allmannseie da de fungerer som et klumpete tilbehør til en telefon. I alle tilfeller vil det være svært upraktisk å kun ha klokke som telefon.

    Når de blir tynne som vanlige klokker derimot, eller tynnere... Og stabiliteten og GUI er på plass, Da vil nok ting endre seg.

  5. <p>"If it ain't broken, don't touch it!"...jeg har måtte restarte nettverksutstyret 2 ganger nå, pga hver gang jeg rører wifi Enable-knappen i DD-WRT, så forsvinner hele det kablete nettverket. :/</p>

    <p>Jeg må bare tilstå at siden jeg har aldri har vært borti wifi noe særlig (det er tregt, ustablit og med dårlig rekkevidde IMFHO), så har jeg ikke engang lært meg alle forkortelsene...og det å da drive å trykke på knapper, som jeg ikke egentlig vet hva gjør, i DD-WRT, det er heller lite heldig. :/</p>

     

    Hvis du sliter med tregt og ustabilt nett så kan jeg anbefale deg å ditche DD-WRT på ustabile routere og heller kjøpe en dyr ASUSrouter til 1800 bonkers. Har aldri måtte restarte routeren igjen i tilleg til at den har innebygget gratis VPN!! :)

  6. Synes nesten jeg burde gjøre det motsatte. La dere få se en film av TVen, hvor jeg har et høy-kontrast bilde på i noen timer. Ikke noen millisekunder med image retention en gang. Høyest lysstyrke and shit.

    For noen her inne får det ut til å høres ut som det er en feil i teknologien, hvor det heller burde være mer svakheter som gir at de på noen skjermer raskere vil få slikt enn LCD.

     

    Kjører i hvert fall TVen med PC, spill og skrivebord i flere timer. Har dog til vanlig på at den skrur seg av etter 2 timer. Det beviser ingenting, på samme måte som andres enkelte hendelser ikke beviser noe fra eller til (som jeg ikke nekter for at dere har hatt), så må en jo nesten svarteliste visse modeller.

     

    Aldri hatt en TV eller skjerm som er like god til spilling. (for ikke å snakke om video, men det er vel ikke noe nytt) Den er kanskje ikke den beste til kontorarbeid, men ikke pga IR. Mer det at bildet ikke ser like bra ut som et LCD-panel når du sitter 60-70cm fra TVen.

     

    Hvilken tv har du?

  7. Opplevde en dum elkjøp selger som sa at den måtte stå et døgn med statisk bilde før det skjer innbrenning. Gode selgere bør hjelper kundene med å vedlikeholde produktet de selger mener nå jeg. Ikke noen grunn til å skygge unna plasmateknologien av den grunn bare man er litt forsiktig.

    Mener produsentene må slutte å spre løgn bare for å selge litt flere skjermer

     

    Eh tror ikke han selgeren var så steike dum for dette er faktum med flere tv'er. Du må gjerne opp i en dag med statisk bilde før du ser innbrenning. STOR forskjell fra tv til tv

  8. Verdifull artikkel!

    Vurderer ny TV, og dette hjelper meg langt på vei.

     

    Det bør egentlig ikke hjelpe deg påvei, for dette er et problem hvis du glemmer tven din på i mange uker i slengen. Og tilogmed da så kan hvitvaskingsprogram hjelpe med å berge tv'en. For 5 år siden så solgte jeg tver og datidens beste plasmatver hadde ikke problemer med innbrenning etter en hel dag med statisk pcbilde på skjermen, eventuelt så "fada" innbrenningen bort på noen få sekunder.

     

    Plasma tv er fremdeles det eneste gode alternativet der ute for filmelskere :)

  9. Dette var jo interessant :)

    Just days after publishing a report insisting that Samsung Electronics is now more profitable in handsets than Apple, Strategy Analytics is back with a new claim that states Apple's iPad has shriveled up to just 28.3 percent of the tablet market in the June quarter. There are some very serious problems with this data, too.
    http://appleinsider.com/articles/13/07/31/strategy-analytics-finds-millions-of-android-tablets-rewrites-ipad-historySelskapet holder visst til i et Samsungbygg, men kanskje det bare blir sånn i Sør Korea?(ble nevnt i Dilgers twitterfeed)

     

    Tåpelig å poste en nyhet basert på falske tall..

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...