Gå til innhold

Hermit

Medlemmer
  • Innlegg

    94
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hermit

  1. Heisann, dama fikk igjen dette Zotac GTX 560 Ti på garantien. Men vi har for lenge siden skaffet erstatningskort, og sitter dermed igjen med et splitter nytt, forrige gen. kort. Men ser på litt bench at dette er jo et meget dugelig kort som faktisk er bedre enn mitt 6870, og jeg sliter overhodet ikke med FPS (nå er ikke jeg noen FPS-jeger heller).

     

    Så mitt spørsmål er, hva kan man forvente å selge noe sånt for? Ingen norske nettbutikker selger dette til en rimelig pris lengre, så dersom noen ønsker å kjøre SLI så må man jo kunne få litt for det.

  2. OCZ har kastet dem på døra og prøver å gjenopprette ryktet sitt med Marvellbaserte enheter - desverre så utvikler de firmware selv...

     

    Du virker noe i overkant partisk når det kommer til OCZ disker. Om du har lest noen omtaler på Vertex 4 diskene vil du se at det har helt topp ytelse jevnt over. Eller er du kanskje en av de som kun ser på sequential read/write og bestemmer deg ut i fra det?

     

    Agility 3 var en lang periode den disken som definitivt ga mest ytelse per gb per krone, i hvert fall for hvermansen. Den hadde noen ytelsesglipp enkelte steder men det er overhodet ikke noe vanlige folk har bruk for eller legger merke til. En disk som blir solgt utrolig mye av vil naturligvis komme frem på forum og lignende oftere en disker som blir solgt mindre av. 1% av en mill eller mye mer enn 1% av 100k.

     

    Dog, nå i dag ser jeg at 830 disken har komt ned på Agility 3 prisnivået og vil naturligvis være et bedre kjøp.

  3. Selvfølgelig virker jo en stor del av dem, og en stor forbedring fra snurredisk er det jo uansett - men noen bra SSD er det ikke - ujevn og til dels laber ytelse i praksis sammenlignet med konkurrenter som f.eks Samsung 830 og Crucial M4. Driftsikkerheten er alltid et spørsmålstegn på Sandforcedisker, uansett hvor mye bedre de har blitt med firmware oppdateringer - og Agility 3 er blandt de mest ustabile blandt Sandforcediskene...

     

    Du har tydeligvis mye personlig erfaring med disse diskene? Har selv hatt personlig erfaring med 4x Vertex 2, 2x Vertex 3 Max IOPS og 4x Agility 3. Eneste disken som måtte erstattes var èn Vertex 2. Agility 3 diskene ga litt BSOD men etter 1.4 firmwaren har det ikke vært noe annet en stabilt.

  4. Jeg har den vanlige G6 tastaturet og jeg har et par ting å påpeke.

     

    Apostroftasten ( ' , som er mellom Æ og Enter) er flyttet en rad ned. Dette er helt mongo tilbakestående og en deal-breaker for min del. Skal bytte ut tastaturet så fort jeg kan ta meg råd til det.

     

    Bokstavene på tastene begynte å falme vekk veldig fort. Spesielt rundt WASDZXCV tastene er de blitt grålig allerede etter et par måneder.

     

    Ellers er tastene kjempegode og jevnt over et kjempebra tastatur, men disse to tingene gjør at jeg ville styrt unna.

    • Liker 2
  5. Cataclyst - Desktop and Displays - Velg display - Configure - Scaling Options - Sett til 0%.

     

    Sånn jeg løste det, så det er tydeligvis noe tull med nye driverene til ATI at den setter den midt på som standard når du kjører noe gjennom HDMI.

     

    Edit: Måtte installere den største Catalyst pakka for å få tilgang til den instillinga.

  6. Jeg og en kompis har kjøpt lillebroren, BenQ 21.5 V2210 vi har begge akkurat samme problemene. Men via VGA kommer ikke 1920x1080 opp i det hele tatt, men via HDMI kommer den opp, men det kommer svarte kanter rundt skjermen.

     

    Siden skjermen er såpass ny er det lite å finne på google, skjermdriverene er helt oppdatert (samme problem før jeg oppdaterte), hjelper ikke noe. Og ingen instillinger på skjermen hjelper noe.

  7. Tja, kommer ikke på noe annet enn å se igjennom eposten din rundt den datoen du kjøpte og se hvilke sider du registrerte deg på. Alle sider har en form for aktivering/bekreftelse på nye kontoer, så du må nesten bare lete.

     

    Edit:

     

    Tittelen på emnet var forresten ekstremt dårlig, den har jo overhode ingenting med problemet ditt å gjøre.

×
×
  • Opprett ny...