Gå til innhold

bernchaad2k

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bernchaad2k

  1. jeg hadde problem når jeg kjøpte asus striker extreme, ikke mus,tastatur eller skjermbilde fungerte. så jeg hørte litt rundt og testa og bytte plass på ram'en men funka heller ikke. jeg fant til slutt ut at bios ikke takla mer enn 1 gb ram. så kjørte 1gb ram også lasta ned bios oppdattering og flasha bios. dette løste problemet mitt=)

  2. hei jeg har kjøpt asus striker extreme men først ville ikke skjermkort,tastatur,mus eller noe i i/o systemet fungere. så fant jeg ett forum som en sa at man kunne boote vis man kjørte bare 1gb ram. gjorde det og det funka men jeg vil ikke kaste 1gb ram(ddr2 pc-8000 ocz 1000Mhz ) så lurer på om det er noen som kan prøve å forklare meg hva som er feilen?

     

     

    må jeg flashe bios'n? eller er det en feil i hovedkortet?

  3. hei....dette er spec for PC-en min

     

    intel core 2 duo q6600

    msi p6n 680i sli

    nvidia gainward 7900 gs 512Mb

    vanlig harddisk på 250gb

    500 watt psu

    ocz pc 8000 med 1000Mhz cas 4

     

    har greit kjøling så det ekke noe stress

     

     

    hele problemet er at når jeg spiller cs 1.6 så får jeg RUNTIME ERROR også fryser det seg også enten går den bare ut av cs eller så får jeg bluescreen og den restarter seg selv. også hvis jeg er på internett eller bruker PC-en i det heletatt så slokker skjermen og blir svart i 2 sek også kommer tilbake til vanlig igjen....virker som den har no 3d problemer ...er hvis den får littegranne lagg at dette skjer....forresten så har jeg formatert og prøvd å skifte drivere. men selve formateringa varte i kanskje 5 min så vet ikke om det kan være no helt fuck up?

     

    håper på seriøse svar her

     

    noen som kan prøve å hjelpe meg med dette så hadde det vært veldig digg...

  4. Når jeg tar å går inn i windows går det greit...jeg kjøpte meg nytt hovedkort,ram og cpu kjøler

    msi p6n

    ocz platium 1000mhz ddr2-8000

    zaleman 9700nt

     

    Det som er problemet er at når jeg skriver veldig kjapt så hopper den over taster og lager pipe lyder i høytalerne... men det verste av alt er at når jeg går inn i counter strike 1.6 så går jeg rundt og alt funker veldig bra ....men så plutselig går den til høyre eller venstre uten at jeg rører på tastene og har prøvd med ett annet tastatur også så ekke no feil med det....så lurer på hva dette kan være for noe dritt!! begynner å bli irritert siden msi p6n kortet ikke har support...

×
×
  • Opprett ny...