Gå til innhold

petterpann

Medlemmer
  • Innlegg

    1 035
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av petterpann

  1. Helt sykt hvor "fort" ting snur. Forrige generasjon var Xbox 360 min multiplattform maskin, mens denne generasjonen blir den for de eksklusive spillene (som PS3 var forrige generasjon). Alle 360 kompisene mine har gått over til PS4 og spillene ser bedre ut på PS4 foreløpig.

     

    Samme her. Kunne egentlig ikke fordra PS3, og nå kan jeg ikke fordra Xbox. Jeg hadde følt det samme om konsollene hadde blitt lansert samtidig i Norge.

  2. Jeg har tjent hele førstegangstjenesten min og var i forfjor inne til 3ukers rep øvelse. Nå har jeg pokker meg fått innkallelse igjen! Jeg er dritt lei hele dritten. var delvis halve førstegangstjenesten. noe de hadde mistet papirene på når jeg skulle inn til rep forrige gang. Så jeg sendte inn nye, men det var ikke godt nok for å slippe mente de.

     

    Jeg er møkk lei hele dritten, ikke nok med at jeg taper på det økonomisk, men jeg har ingen til overs for de tullet oppgavene man driver med på øvelsen. Jeg har rimelig fast bestemt på å droppe å svare/møte opp, og vet at jeg risiker bot og fengsel. Er det noe annet jeg som kan skje? OG praktiseres det?

     

    Dra til fastlegen og opprett noe som kan behandles av militærlege/psykolog i ditt lokale HV-distrikt. Eventuelt si at du nekter å bære våpen.

  3. Synes verneplikten burde gjelde begge kjønn og brukes til eldreomsorg og militæret, enten sitter du i skauen og fryser, eller så blir du kjefta huden full av demente mens du tørker bæsj. Tror de fleste hadde hatt godt av erfaringen.

     

    Eller avvikle hele greia. Slik det er nå er det bare merkelig og feil, hvis man ser på det fra et likestillingsperspektiv, mener jeg.

     

    Blir personlig å jobbe veldig aktivt for et fritak.

  4. Jeg fullførte min førstegangstjeneste i 2007, og ser på det hele som et bortkastet år. Som sesjonsassistent hadde min tjeneste, som mange andre, egentlig ingenting med militæret å gjøre, bortsett fra at jeg gikk rundt i en grønn uniform og lærte meg å lade en AG3 på rekruttskolen.

     

    I dag har det blitt slik at mange som ønsker seg inn i førstegangstjenesten ikke får komme inn, og de som hater verneplikten over alt på jord gjerne må fullføre. Desto verre er det at flere av oss ufrivillig blir innkalt på HV-rep i godt voksen alder, med et system som har absolutt null respekt for om man har mulighet til å møte opp, eller ikke. Økonomisk må man også slite, da man på HV-rep knapt kompenseres for tapt arbeidsinntekt.

     

    I et land med så høyt fokus på likestilling, begynner ikke verneplikten å bli en smule gammeldags? Og hvorfor gjelder ikke verneplikt for jenter? Det blir som at jeg skal forlange at min samboer skal lage mat og rydde huset fordi hun er kvinne, og slik var det i gamle dager.

    • Liker 3
  5. heartlife, du bør oppsøke profesjonell hjelp, og det har du blir rådet til av mange andre tidligere. Det hjelper ikke å opprette slike tråder, dag ut, dag inn, fordelt over flere forskjellige kontoer på forskjellige forum.

     

     

    Nettopp. Han gjorde sitt valg og nå er han redd for å virke som drittsekken. Han sier og gjør det han må for å rettferdiggjøre valget sitt. Jeg tror du har brukt nok tid og energi på ham. Gå videre og bli fri fra ham og hans påvirkning. Finn deg noen som kan være en positiv innvirkning i livet ditt, men pass på å slutte fred med deg selv og fortiden din først. Prøv å ikke ha forutinntatte meninger om menn du møter og prøv å unngå de som er redd for å binde seg om det er forhold du vil ha. Tenk på deg selv og ungene. Kan godt forstå at du vil ha noen.

     

    Eksen må du alltid forholde deg til på grunn av barna, men vis ham at du har gått videre og at han ikke lenger har makt over deg. Fri deg selv fra ham. Tror det vil gjøre underverker og drit i hva han sier om hvem sin skyld det er.

     

    Skjønner du ikke at denne brukeren har et problem? Hun har opprettet tråder i flere år hvor hun er offeret, og alle guttene er slemme mot henne.

    Edit: Dobbelpost slått sammen av Tvillingsjel

  6. Unntaket skal være:

     

    Den som er registrert med lisens og vedkommendes ektefelle/samboer kan ha flere fjernsynsmottakere i samme husstand dersom fjernsynsmottakerene brukes av dem og barn som de fullt ut forsørger. Fjernsynsmottakere som er plassert i fritidshus, hytte, campingvogn, fritidsbåt eller på annen måte er plassert utenfor husstanden går inn under samme registrerte lisens - seForskrifter om fjernsynsmottakere § 4, ledd I.

     

     

    Betyr ikke dette at hun skal slippe å betale lisens?

  7. Hva er grunnen til One kjøp egentlig? Kontrollen?

     

    Stort sett fanboyism.

     

    Hvorfor skal man ellers bruke tid og mer penger på å importere en konsoll som åpenbart er svakere enn konkurrenten? Microsoft PR er en vandrende katastrofe. Er så glad for at jeg byttet fra Xbox til PS denne generasjonen.

    • Liker 1
  8. Synes det er grisedyrt jeg, men igjen, jeg har blitt så jævla vant til Steam og salgene der.

     

    Digitale spill blir ikke akkurat billigere av at man støtter spillene til blodpris. Selvfølgelig er det ingen som klager på Steam så lenge spillene omtrent ikke koster noe.

  9. Xbox live er dårligere på Xbox One i forhold til 360. Eg skal ikke snakke om Ps4, men Ps3 var forferdelig dårlig. Xbox 360 sine nett tjeneste er klart den beste for min enda. UI er klart det som er svakest på både Xbox One og Ps4. Flere hakk dårligere på Xbox one fra 360. Og utifra det eg har sett er ikke Ps4 noe bedre akkurat der.

     

    UI er en forbedring på PS4 fra PS3.

    UI er en forverring på Xbox One fra Xbox 360.

  10.  

    Hvorfor ikke bare kjøpe det digitalt? 370 kr bare

     

    Kanskje fordi enkelte foretrekker å eie det fysiske produktet fremfor en digital lisens som man ikke kan gjøre stort med, annet enn å ha til den dagen Microsoft stenger tjenesten, eller vil ha deg til å betale for spillet atter en gang når de lanserer sin neste konsoll etter denne?

     

    For min del betrakter jeg spillene jeg får gratis via Xbox Gold eller PS+ som et langvarig leieforhold. Jeg laster ned hele spillet gratis, prøver det, og er det bra så stikker jeg til butikken eller forhåndsbestiller den fysiske versjonen.

     

    Jeg kan også selge de spillene jeg ikke vil ha, eller låne det bort til kompiser. Definitivt verdt å betale mer for.

    • Liker 1
  11. xbox suger og er dårlig kvalitet. Dette vet vi i lang tid nå.

     

    PCMag writes: "The Xbox is a poor quality device, and that's before you even get to the crazy restrictions Microsoft tried to implement."

     

    http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2429236,00.asp

     

    Skrevet av et PC-magasin? Hehe.

     

    Uansett, over 3 millioner Xbox-eiere er uenig. Og hvor du skyter deg selv i foten med dette innlegget er at Microsoft bare prøvde å innføre samme type DRM som har vært på PC i snart 10 år.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...