Gå til innhold

Carra

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Carra

  1. Enslaved Vertebrae

     

    Årets metall-plate. Miksturen av Toolish prog-rock og stilen fra plater som Isa og Ruun klaffer 100%.

     

    1219009208_untitled.jpg

     

    Nick Cave and The Bad Seeds Dig!!! Lazarus Dig!!!

     

    Skuffer aldri!

     

    NickCaveTheBadSeeds-DigLazarusDig.jpg

     

    Verdt å nevne:

    The Parlor Mob And Your Were A Crow

    The Raconteurs Consolers Of The Lonely

    Taake Taake

    The Hold Steady Stay Positive

    SlipKnot All Hope Is Gone

    Brian Welch Save Me From Myself

    Motorpsycho Little Lucid Moments

  2. For de som liker In Flames: her her kan dere høre den nye singelen deres. Høres ganske bra ut dette.

     

    Edit:

    har en mye bedre kvalitet.

     

    Elendig. Samme som Come Clarityskiva. Pop-metal med helt jævlig vokal. Minna nesten om emo noen ganger uten å direkte kalle det det.

     

    Har lagt merke til at en stor del av folka på forumet her liker metal. Er det slik at det er en større prosentandel av forumfolk som liker metal enn andre "vanlige" folk eller er det fordi vi som liker metal er mye mer glad i å diskutere det vi liker og er engasjert i musikken?

     

    De fleste som jeg har møtt som liker metal er mye mer engasjert og hører mye mer på musikken sin enn de fleste som hører på andre sjangere.

     

    Helt enig i det du sier om den låta fra A Sense of Purpose og Come Clarity fra In Flames.

     

    Det med at metalheads er mer engasjert og hører mer på musikken sin enn folk som hører på andre sjangre synes jeg blir feil å påstå. Jeg kjenner veldig mange som hører på mye hip-hop og mange de er minst like engasjert og hører på like mye musikk som alle metal-folka jeg kjenner. Trur det her blir helt individuelt fra person til person. Jeg trur det er sånn at om man er engajsert og lidenskapelig opptatt av musikk hører man ikke bare på den musikken man liker best, men man hører generelt på veldig mye forskjellig musikk, selvsagt mest på sin type. Jeg regner meg selv om som veldig engasjert i musikk og selv om jeg liker best dyster og tung metal hører jeg på hip-hop og andre ting hvis en kompis kommer til meg og sier at det her er et skikkelig bra album.

  3. hører ikke på det. har en skive av satyricon og bare irriterer meg over growlingen for folka kan jo spelle ! og jo alle kan growle om de vil ARGGHHHAAARRAHHH GOOODSUCKS ARRRGHAARRRHHH SATAN RUUUULES RRAAAHGHHARRRHHH

     

     

    Nå har jeg faktisk hørt den del BM selv og veit at allt ikke handler om satan. digger musikken og noen ganger kan growling være helt greit men blir to much når det skal være growling og atter growling. min erfaring er at om noen growler i et amatørband i hvartfall er det for å dekke over det faktum at de faen ikke kan synge særlig bra

    ! om satyr gjør det fordi han synes det er ufattelig tøft for det være opp til han.

     

    p.s det skrives ikke får men for dersom du ikke sikter til en sau da

     

    Du motsier deg selv en del her.

     

    Amatørband får være en ting, Satyricon er noe helt annet og Satyr ville ikke growlet om han ikke syntes det gagnet sangen og stemningen i musikken ellers.

     

    ---

     

    Hvis man ført skal snakke litt om grammatikk så skrives Alt med én L og mange har også stor bokstav etter punktum.

  4. hører ikke på det. har en skive av satyricon og bare irriterer meg over growlingen for folka kan jo spelle ! og jo alle kan growle om de vil ARGGHHHAAARRAHHH GOOODSUCKS ARRRGHAARRRHHH SATAN RUUUULES RRAAAHGHHARRRHHH

     

    Selvfølgelig kan alle growle om de vil det, alle kan synge også, men ikke like bra. Bruce Dickinson gjør The Number of the Beast mye bedre enn meg akkurat som Shagrath gjør Vredesbyrd eller hvilke som helst annen sang av Dimmu Borgir mye bedre enn meg. Å si at man ikke trenger skills eller øving for growle bra er en uvitende og fordomsfull mening som det er vanskelig å ta seriøst.

  5. Gerrard på høyrevingen blir bare feil, rett og slett. Som jeg nettopp skrev i forumet på .no så har vi et stort luksusproblem på den sentrale midtbanen. Kanskje på tide å prøve med noen nye formasjoner? F.eks 4-3-3 eller 4-3-1-2?

     

    F.eks:

     

    ------------ Reina --------------

     

    Finnan - Carra - Agger - Riise

     

    --Gerrard - Alonso - Masche--

     

    -----Eto'o - Tevez - Villa------

     

     

    Eller:

     

    -------------- Reina ---------------

     

    - Finnan - Carra - Agger - Riise -

     

    Lucas/Sissoko - Alonso - Masche

     

    ------------ Gerrard --------------

     

    --------- Tevez - Villa ------------

     

    Ja, jeg bare satte de tre favorittene mine til å komme til klubben som et eksempel.

    8692228[/snapback]

     

    Er veldig enig i at Gerrard ikke er en høyreving. Men om en formasjonsendring er i tankene til Rafa er jeg mer i tvil om. 4-3-3 har jeg liten tro på. Det blir nok en form for 4-4-2. I en 4-3-3 tviler jeg på at vi vil få det beste ut av det laget vi sitter med nå og det trengs en del utskiftninger for å få skikkelige gode spillertyper til en slik formasjon. Har mye mer tro på en utradisjonell 4-4-2 som den 4-3-1-2 formasjonen du viser til. I en slik formasjon er det viktig med backer som kan overlappe på sidene så da er en bedre offensiv høyreback ganske viktig. Vi snakker jo alle om Alves. Men hvis vi skal tenke litt økonomisk så er vel ikke det den beste løsningen. Sevilla overpriser han jo noe voldsomt. Vi får se hvor mye amerikanerne kommer med. Tror Lucas, Alonso og Mascherano kunne fungert fint, med Gerrard i en fremskutt rolle. En mulighet er også å sette inn Sissoko bak Mascherano og Alonso for å få de mer med i det offensive spillet. Så Kuyt sammen med en eventuell ny goalgetter på topp.

     

    Lurer på hvem Rafa skal kjøpe som Kuyt sin makker. Eto'o har uttalt at han ikke vil til England, Tevez har interesse fra mange kanter og jeg tror ikke vi er høyest på hans ønskeliste. Jeg er ikke helt positiv til Torres, vil heller ha Millito eller Villa. Selv om Villa nok blir veldig dyr. Men er sikker på at vi får inn en bra makker til Kuyt.

  6. Synes ikke vi skal snakke om å hente høyrevinger i verdensklasse. Jeg tror Rafa vil satse på å samkjøre midtbaneduoen fra gårsdagen Mashcerano-Alonso. I og med at alle de heteste objektene på markedet for oss er spisser så betyr det at høyrevingen må bli bekledd av Steven Gerrard. Kan ikke tenke meg at Rafa tenker å kjøre Stevie G som noe annet enn sentral midtbane, høyreving eller tilbaketrukket spiss. Jeg ser ingen andre alternativer. Så jeg synes vi skal se bortifra Quaresma osv. Pennant er jo da backup. Midtbanen vil da se slik ut: Gerrard-Mascherano-Alonso-Venstreving. Kewell blir jo bare bedre og bedre så han er jo et bra alternativ på venstreving. Men jeg håper Rafa bruker sine kontakter i Spania og snakker til seg Vicente fra Valencia. Veldig bra spiller. Gerrard har jo en tendens til å trekke innover, da synes jeg Alves er et naturlig mål for oss. Han kommer hele tiden på løp og har fantastiske offensive kvaliteter. At det skorter litt mer på det defensive får være. Mascherano kan eventuelt dekke.

     

    Gleder meg noe sykt til vi får vite hvilke spiss vi henter. For en må komme. Vi trenger en såkalt garantist for 20 mål. Tevez, Eto'o og Villa er fantastiske alternativer. Tviler på at vi får Eto'o og Villa vil bli jævli dyr. Jeg satser på Tevez.

  7. Her skal jeg vurdere de spissene som er linket til klubben:

     

    Carlos Tevez- West Ham:

     

    Den spillere jeg vil ha mest av de som er linket. Han har blitt kjent med englesk fotball. Jeg tror også han er inspirert av Mascherano. Jeg frykter konkurranse fra Inter og Real Madrid her.

     

    Samuel Eto- Barcelona:

     

    Dette er den spilleren jeg tviler mest på. God er han, for all del. Jeg bare har så liten tro på at han forlater Barcelona. Uansett hvordan det går i gullkampen i Spania.

     

    Fernando Torres- Altetico Madrid:

     

    En spiller som i toppform er blant verdens beste. Jeg tror han er en av få spanske spisser som passer inn i engelsk fotball.

     

    David Villa- Valencia:

     

    En spiller med gode tekniske ferdigheter, men jeg tror han vil bli en Morientes kopi og ikke passe inn i engelsk fotball.

    8686586[/snapback]

     

    Veldig gira på å få Carlos Tevez til klubben. Han har bevist at han passer inn i engelsk liga det siste året og i mange år før det at han er en spiss i verdensklasse. Er litt mer usikker på om han er en perfekt makker til Kuyt. Men hadde vært fantastisk å få han til klubben. Han har teknikk, avslutningsferdigheter og fysikken er helt i orden. Årets spiller i West Ham. Kan som du sier bli vanskelig å få tak i. Har en mistanke om Real Madrid er veldig interessert.

     

    Eto'o har jo uttalt at han ikke vil til England. Har veldig liten tro på at han går til oss. Torres er ikke en spiller jeg er en veldig stor fan av. Han har et veldig stort talent, men det er flust med spisser jeg heller vil ha til klubben. David Villa er en av flere spillere jeg tror ville blitt store hits i rødt. Tror han passer inn i laget. Litt mer usikker på om han takler ligaen. Men uansett en fantastisk spiller som kunne gjord det jævli bra. Andre spisser som jeg kunne tenkt meg og som er realistiske er Benedict McCarthy og Diego Millito. McCarthy scora 18 mål for Blackburn i år, han har potensiale til å score 20 for oss. Millito har vært god i La Liga og er en spennende type, tror han ville slått ann i LFC.

  8. Skjønner ikke de som forsvarer The X-Factor og Virtual XI og påstår de er undervurdert osv. Det er dårlige album hvis du ser på resten av Maidens verk. Begge har enkelte godbiter som Bruce kan gjøre veldig kult live, men sånn som de fremstår med Blaze Bayley på vokal når det ikke opp.

     

    Resten av albumene synes jeg er vanskelig å skille. Alt som ble gitt ut siden Bruce kom inn i bandet på The Number of the Beast til 7th Son of a 7th Son er alle veldig bra album med kjempebra låter. For meg skiller 7th Son of a 7th Son og Somewhere in Time seg ut, men å skille disse fem albumene, TNOTB, POM, Powerslave, SIT, SSOASS, er veldig vanskelig. Etter disse kommer Brave New World som er et veldig bra album og for meg bare en millimeter unna å være god gammel Maiden. AMOLAD og Dance of Death er noe svakere, men mye bedre enn No Prayer for the Dying, Fear of the Dark og de to nevnte fra Bayley-tiden.

×
×
  • Opprett ny...