Gå til innhold

Zhai

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zhai

  1. Heisann folkenz! :!:

     

    Jeg tenkte jeg kunne høre med noen folk her før jeg tar sjansen på å bestille skjermkort fra komplett. Aller først så lurer jeg virkelig på om det faktisk er mulig å bestille skjermkort og få den sendt til en postautomat? (Tenkte da om en sånn luke i postautomaten er stor nok til å oppbevare en pakket skjermkort)

     

    Og til slutt, man kan vel betale med en vanlig bankkort på disse postautomatene? Da bestiller jeg vel fra komplett som "oppkrav"? (kanskje tåpelig spørsmål alt i alt ;P) Noen med erfaringer med dette?

  2. På UiO kan du velge mellom seminarvarianten som du nevner, og vanlig eksamen. Ved vanlig eksamen får du ikke annet tilbud enn 1,5 timer forelesning i uka.

    Når det gjelder seminarvarianten, så er eksamen her å skrive en semesteroppgave på ca. 3000 ord, samt bestå en latterlig enkel multiple choice eksamen for å kunne få vurdering på semesteroppgaven din. Seminar foregår som du sier i mindre grupper. Det varierer litt mellom seminarveilederne hvordan seminaret blir lagt opp. Poenget er vel at studentene selv skal få delta og det skal diskuteres. Seminaret vårt bestod for det meste av en monolog fra veilederens side, men her er det lettere for elevene å stille spørsmål og komme med innspill. Når du velger seminarvarianten kan du da selvfølgelig velge å gå på både forelesningene som er frivillige, og seminaret, der man kan ha en viss fraværsprosent.

     

    Uansett om du er ute etter å gjøre minst mulig og bare stå, eller om du faktisk vil gjøre en innsats i faget, så tror jeg du får mest ut av seminaret. Jeg gled hvertfall gjennom exphil uten særlig innsats på den måten. Vanlig skriftlig eksamen virker mye vanskeligere. Men skal du melde deg på seminarvarianten burde du være tidlig ute. Gruppene blir fort fulle, med mindre du går et professjonsstudium, da disse automatisk blir meldt på seminarvarianten.

     

    Takk for at du deler opplevelsen din :)

    Dette gir meg et større innblikk på hva jeg kan velge mellom og hva jeg kan få i vente neste semester :)

  3. Heisann,

    lurer på noe angående Exphil, håper noen som har tatt det kan svare dette. Jeg vet dette er sannsynlig et ganske så kjedelig emne som mange sier, men jeg lurer på hva forskjellen på seminar og forelesning er i dette emnet?

     

    Jeg skjønner for så vidt at seminar er obligatorisk og forelesning ikke er det. Men hva skjer på seminarer? Er det akkurat som vanlige forelesninger bare i mindre rom og mindre grupper? :hmm:

  4. Her er programkoden:

     

    int sum = 0;

    for (int b = 1; b < 6; b += 2) {

    sum += b;

    }

    System.out.println("sum = " + sum);

     

    I fasiten så er svaret "sum = 9". Dette skjønner jeg ikke helt. Noen som kan gi meg en forklaring på dette. Jeg gir en stor takk til dem som orker å forklare meg :D

     

    Ved init:

    sum = 0

    b = 1

     

    Første kjøring

    sum = 1

    b = 3 (b = b+2)

     

    Andre kjøring

    sum = 4

    b = 5 (b = b+2)

     

    Loop ferdig og sum som blir skrevet ut.

    sum = 9

     

    "Takker" skal du ha! :D

  5. Hei,

    tenkte jeg skulle dele denne flotte siden med dere. Hvis dere er interessert i data, film og spill så kan dere sikkert skaffe noe fra denne siden her ganske enkelt:

     

    **link fjernet**

     

    Det er en side hvor man registerer seg, samler poeng ved å utføre spørreskjemaer og deretter kan du bruke poengene til å kjøpe noe du vil ha. Stort utvalg av ting man kan velge, inkludert ting innenfor data, film og spill. :)

  6. Hei,

    tenkte jeg skulle dele denne flotte siden med dere. Hvis dere er interessert i data, film og spill så kan dere sikkert skaffe noe fra denne siden her ganske enkelt:

    ### Refferal-lenke fjernet av administrator ###

     

    Det er en side hvor man registerer seg, samler poeng ved å utføre spørreskjemaer og deretter kan du bruke poengene til å kjøpe noe du vil ha. Stort utvalg av ting man kan velge, inkludert ting innenfor data, film og spill. :)

  7. Så... det må vel være noen her som har sett denne stor filmen på Colosseum i 3D i sal 1 her :)

    Hvordan var opplevelsen av filmen i 3D? Er det forresten bra 3D briller man får der, eller kjøpes... whatever :p

     

    Jeg har nemlig fått vite at man kjøper brillene for 20 kr eller noe i kiosken, stemmer dette? I så fall er jeg sikkert nødt til å vente på den vanlige lange køen for brillene når jeg skal se filmen.... gosh :(

    Og det er vel sånn at vi kan få velge brillene selv, ikke sant? Eller ligger de bak kassen og vi må spørre kassedama om brillene? Liker helst å velge ting selv, for har opplevd på andre kinoer at jeg får 3D briller som er uvanlig tåkete...

  8. Matrisen M er:

     

    0.5 0.25 0.2

    M= 0.45 0.55 0.25

    0.05 0.2 0.55

     

    det tredjegradsutrykket jeg får da er:

     

    -λ^3 +1.6λ^2 -0.64λ +0.028

    er dette riktig?

    den ene egenverdien som vi fikk var 1 og den ene λ-verdien jeg får når jeg setter denne tredjegradsligningen inn i kalkulatoren får jeg 0.97.. kan jeg runde dette opp til 1?

     

     

    Jeg så at du svarte på min innelegg for ikke så altfor lenge siden, og da jeg leste innlegget ditt her ser jeg at du jobber med oblig1 i MAT1001, samme som meg :thumbup:

     

    Men uansett.... du er på riktig vei i oppgaven, men den tredjegradslikningen du endte opp med er ikke helt riktig. Jeg fikk i hvert fall denne likningen her: -λ3 +1.6λ2 -0.68λ +0.08

     

    Du har kanskje avrunda feil eller gjort litt beregnings feil et sted, så se litt på det igjen så vil du forhåpentligvis se det. Hvis du regner denne likningen med kalkulator eller ved bruk av polynomdivisjon, så vil du nok få rimelige tall som svar. :)

  9. Hei medlemmer av gamer.no,

     

    jeg har en spørreundersøkelse som jeg gjerne vil at dere skal svare på. Det er en undersøkelse i forbindelse med Forskercamp som vi har på Bjørnholt Skole. Dette er en kort spørreundersøkelse som ikke tar mer enn 1 min å svare på. Gå inn på denne linken for å utføre undersøkelsen: http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurvey....ctqhe5ha3502327

     

    Jeg takker for deres oppmerksomhet, og for at dere bruker tid på å svare på vår spørreundersøkelse.

  10. Etter å ha tatt en pause fra WoW i 3 måneder,(ny personlig rekord;P) så har jeg tenkt til å spille igjen siden WOTLK kommer snart. Det hadde vært veldig hyggelig om noen kunne sende meg en Scroll of Ressurection :D Den som gjør dette får jo trossalt 1 måned ekstra spilling som takk :thumbup:

     

    Jeg spiller forresten som ally på Magtheridon. Man trenger vel kanskje å vite navnet på characteren for å sende Scroll of Ressurection? I så fall heter fyren min Zhai ;)

×
×
  • Opprett ny...