Gå til innhold

troner87

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av troner87

  1. Jeg har nettverk med n (draft) teknologien. Hos meg går overføringen fra xp til vista i 400kb/s. Helt latterlig spør du meg. Har nesten fullt signal på begge PC-er, hvor det på vista PC-en står 130mbps på status, og 270mpbs på xp PC-en. Har ikke to xp PC-er, så får ikke sjekka om det er det samme fra xp til xp.

     

    Er litt mer stabilt med kabel, men går ikke så fort som 2 mb i sekundet, maks 1.5....

  2. Jeg sitter å spiller Wii på prosjektor nå. Prosjektoren henger i taket, så går det en sånn rgb kabel, eller hva det no heter, ned langs veggen og der bare skøter jeg sammen den medfølgende ledningen til Wii med ledningen som går ned fra prosjektoren. Lyden er koblet på et gammelt stereoanlegg som står under lerrettet, og sensoren står oppå. Spiller både zelda, wii sports, rayman, monkeyball, ja alt på den. Alt fungerer helt yppelig. Morro å spille 4 på tennisen. Er ca. 100" skjerm, så blir litt "realistisk" også. :D Det er en ganske dårlig prosjektor, men bildet er helt klart. Kun lys og farger som er littegranne feil, men ikke uklart eller noe.

  3. Er fornøyd med 360, PS3 blir sikkert no ala det samme(trolig hakket bedre), mens wii er gøy og det er uforståelig for vanlige slaskete gamere som meg som vil sitte i ro å stirre på skjermen. Uansett så er tilgjengelige spill helt klart med på å kåre en vinner, for dem som vil gjøre det, i "konsollkrigen". For meg vil alltid konsoller være mine venner, samme hvor mye de hater hverandre.

     

    Hvis Nintendo snubler, faller de nok ikke..

     

    Spill er gøy! :innocent:

  4. Ei pakke ble sendt 11. desember til meg, med den 5-10 dagers posten. Ble også sendt noe derifra i dag, men forventer ikke å ha varene før jula. Kanskje pakka som ble sendt den 11.

    Stoppes det i Tollen kan man nok regne med minst 1 ekstra uke. Det hender vel at de roter no jævlig til tider, så er du maks uheldig kan det vel ligge hos tollvesnet i 3 uker.. !? (var kanskje litt å ta i)

  5. Jeg er rundt rank 40 og har full størrelse på hagen. Den blir oppgradert 3 ganger og det skjer før du har kommet så høyt opp i ranken. Du må bare spille til det skjer, få nye dyr, få de til å flørte, forandre fargene på dem osv.. Husk å forandre hagen din etter forskjellige dyrs behov. :) Noen ganger kan det lønne seg å rive alt du har i hagen og begynne "på nytt".

×
×
  • Opprett ny...