Gå til innhold

Hewitt

Medlemmer
  • Innlegg

    6 046
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Hewitt

  1. Det er ingen som har hørt hva som er sagt utenom Evra. Suarez er dømt ut ifra hva Evra har påstått han har sagt, selvsagt på bakgrunn av en beslutning om troverdighet etter avhør, men det finnes likevel ikke et eneste bevis eller vitne på at Suarez har sagt det Evra påstår han har sagt.

     

    Det vet man ikke. Det kommer ikke frem av rapporten hva som har blitt sagt i avhørene som har blitt gjennomført.

    Jeg har som sagt ikke lest mer enn utdragene sitert på diverse sider, men jo, dette er en begrunnelse for dommen. Hadde det vært bevist eller vitner til hva som ble sagt ville det vært den sterkeste begrunnelsen for dommen, men nå forklarer jo panelet hvordan de har sett på avhørene, og hva som er bakgrunnen til hvorfor de finner Evras vitnemål mer troverdig.

     

    Angående Kuyt, fra rapporten:

     

    "We reject Mr Kuyt's evidence that Mr Evra said that the referee was only booking him because he was black".

     

    Mao. har Kuyt diktet opp en historie i forsøk på å sverte Evra.

    Eh, ja vel. De har avvist dette som et bevis. Det kan det være flere grunner til, for eksempel at de ikke finner det relevant elller at grunnlaget bak Kuyts påstand ikke er sterkt nok til å brukes som et bevis i saken.

    • Liker 2
  2. Det er ingen som har hørt hva som er sagt utenom Evra. Suarez er dømt ut ifra hva Evra har påstått han har sagt, selvsagt på bakgrunn av en beslutning om troverdighet etter avhør, men det finnes likevel ikke et eneste bevis eller vitne på at Suarez har sagt det Evra påstår han har sagt.

    • Liker 3
  3. Nei det står jeg for. Vi har spilt rimelig greit, og vært gode til å hindre motstanderen i å skape mye og spille godt mot oss, men vi har vært pissedårlige foran mål og sløser sjanse på sjanse, noe da også statistikkene viser. Og det var det som var poenget; det var en kritikk av eget lags prestasjoner totalt sett. Jeg sier det ikke er tilfeldig. Ikke overraskende selvsagt at eneste du reagerte på var det jeg mener er det positive å ta med seg fra Liverpool-sesongen så langt.

    • Liker 1
  4. Skjønte ikke helt hvordan de kan konkludere at Liverpool hadde ledet.... Det kommer jo helt an på om de sjansene som heller ville vært mål kommer i kamper man Istedenfor uavgjort/tap ville fått mer poeng.slett ingen garanti....Men at de kunne ledet er en annen sak....

    Det sier seg jo såklart selv at det er eneste måte å regne det ut på. Om det er gjort er ikke min sak, jeg bare siterer et direkte sitat.

     

    Ifølge Opta ville Liverpool ha stått med 53 scoringer og ledet Premier League dersom Kenny Dalglish’ mannskap hadde hatt like god uttelling som Manchester United.
    vi har vært best i hver eneste kamp utenom mot Spurs så er det ikke tilfeldig.
    !!!

    Nevn en annen? Kanskje Arsenal i begynnelsen, der var vi ganske heldige med første målet, men var vel ikke spillemessig dårligere der heller.

  5. Ifølge Opta ville Liverpool ha stått med 53 scoringer og ledet Premier League dersom Kenny Dalglish’ mannskap hadde hatt like god uttelling som Manchester United.

     

    Suarez, Carroll, Downing & co - ikke akkurat effektivitetskonger. En del kan nok settes på marginer, men over en halv sesong hvor vi har vært best i hver eneste kamp utenom mot Spurs så er det ikke tilfeldig.

    • Liker 1
  6. Hva tenker dere om keeperens spark mot en tilskuer i Ajax - Alkmaar?

     

    Greit nok at han overdriver litt når han gir tilskueren to spark mens han ligger nede, men herregud, det er jo han som blir angrepet og som blir nødt til å drive selvforsvar. Det siste han forventer på en fotballbane er å plutselig bli angrepet, så antakelig så pumper blodet noe enormt når han oppfatter hva som skjer. Det er jo en vanskelig situasjon i og med at profesjonelle fotballspillere skal være forbilder og dette ikke er bilder man vil se, men samtidig så er det litt dumt at tilskuerne blir så mye mer beskyttet og spillerne bare skal ta imot alt. En tilskuer tar seg på banen kun for å angripe han, da er det lov å både bli forbanna og forsvare seg selv mener jeg.

  7. Kankje lurt å sjekke først, Corey. Statementen ligger nemlig der.

     

    Vet ikke hva jeg skal tenke om dommen enda, vi får se grunnlaget og anken først. Men jeg synes ikke det er noe galt i pressemeldingen. Klubben sier dens oppfatning av saken, og dersom det de sier stemmer er det forståelig, og støtter deres spiller fullt ut for noe de mener det ikke er bevist. Ikke noe galt i det, heller det enn de diplomatiske pressemeldingene som egentlig ikke sier noenting. Klubben har jo nesten blitt kjent for pressemeldinger med sterk ordlyd nå, var flere av de under eiertvisten også.

  8. Jeg sier ikke at du ikke kan trekke ting fra media (jeg skal ikke spør hvordan du kom frem til det), men lurer rett og slett på hvor det kommer fra, fordi jeg ikke har kommet over noe lignende. Du nevner jo ikke kilder, så umulig for meg å vite. Med tanke på hva jeg har lest ulike steder er det ganske stor forskjell på det og at Marriner plutselig har vitnet at han har hørt noe rasistisk.

     

    Edit:

    Samt at du skriver jo som om det du eventuelt har lest er fakta og da kan folk som ikke vet annet fort tro det stemmer. Jeg skriver i det minste rapporter, ettersom det er svært lite som faktisk er klart angående denne saken.

    • Liker 4
  9. Når en dommer vitner om at Suarez faktisk har sagt noe som kan oppfattes som rasistisk så syns jeg det hadde vært veldig rart å straffe Evra.

    Jaha? Vet du noe jeg ikke har fått med meg? Tidligere rapporter har gått på at Marriner hverken hørte eller så noe som helst, og at Evra heller ikke sa noe til Marriner under kampen, men at Evra og Ferguson gikk til dommeren etter kampen sammen for å legge frem påstandene, og at den påståtte hendelsen ble inkludert i kamprapporten som en følge av det. Hvis du ikke vet noe mer enn dette, så er det drøyt å automatisk gå ut ifra at Marriner har hørt noe rasistisk fordi han vitner. Hvis han har vitnet er det naturlig uansett ettersom han var kamplederen.

    • Liker 2
  10. Er britannia pitchen en av de minste i England? Vil ikke overraske meg, med tanke på Stokes spillestil. Deilig å se Spurs bli voldtatt.

    Som du kan se har de nylig forminsket den ytterligere. De gamle strekene er fortsatt synlige.

    Det er vel fordi de måtte spille med større bane i Europa. Men ja, Britannia er blant de mindre banene hvert fall. Er vel fire meter kortere enn f.eks Anfield i bredden om jeg husker riktig.

    • Liker 1
  11. Jeg vet jeg lett blir flama nå, men en liten del av hjertet mitt smelter faktisk når jeg ser fingeren til Luis i går. Den gutten hater virkelig å tape, og jeg elsker det. Men er samtidig forbanna fordi det er en garantert ban på minst to kamper, som er det siste i verden vi trenger, så det er jo totalt idiotisk. Kampen fikk jeg dessverre ikke sett, tydeligvis gått glipp av både det ene og andre, så ser frem til å få sett den i opptak selv om jeg vet det egentlig er lite lurt å gjøre.

    • Liker 7
  12. Logikken burde jo tilsi at samme spill burde være billigere å laste ned enn å kjøpe på disc, ettersom man da slipper mange kostnader knyttet til produksjon og distribusjon av det fysiske produktet. Men vil tippe det har med at PSN har monopol på nedlastbare spill, mens fysiske utgaver bare presses mer og mer på pris.

×
×
  • Opprett ny...