Gå til innhold

ya_rly

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ya_rly

  1. Var billigere på neonodes nettsider en i prisguiden :ph34r:

     

    Men det kommer vel en stygg tollavgift inn i bildet via neonodes sider

     

     

    Prisene i nettbutikken til neonode er inkludert MVA / toll og frakt. Har hatt min siden oktober og er stort sett fornøyd. Eneste er at jeg sliter fremdeles med å synkronisere med Vista (32 bit). Windows Mail og Contacts vil ikke synce med telefonen min av en eller annen grunn. Noen som vet om man kan bytte deksel og dermed få de nye fargene?

  2. Lastet ned RC2 x64 og skulle ta en clean install - formattering og full pupp. Brant .iso-filen på en dvd og bootet, men den går rett til XP logon. Boot priority er med DVD først i rekka. Jeg har også prøvd å mounte med deamon, men får ikke autokjør til å funke fordi jeg bare har Win32-filsystem på denne XP.

     

    Noen som kan hjelpe meg med å installere?

     

    PCen er en bærbar med Core 2 Duo T7200 CPU, nVidia 7600 m/ 512 graphics minne og 2 Gb RAM.

  3. Har en 6214w (T7200, 1gb ram(bestillte 2 men de klarte å glemme den siste brikken!) 100gb 5200 og nyeste BIOS) og har hatt den i 2 dager eller no. har spilt litt forskjellig og jeg er veldig fornøyd!

     

    Så kommer det spennende! Jeg la inn xp med sp1 og når jeg idag skulle oppdatere til sp2 gjennom windows update skjedde det kjipe. Jeg fikk en windows feil under installasjonen og måtte reboote laptopen. Når jeg skulle starte den opp igjen hang den seg bare under oppstarten (den hang seg når det xp bildet med den loading baren kom). Jeg har prøvd å starte i sikkermodus og alle mulighetene, men ingenting funker. Den bare henger seg!

     

    Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre for å komme meg videre..

     

    Forslag tas imot med åpne armer!

     

    Hilsen oppgitt 6214w eier!

  4. jeg greide å resette bios'en ved å ta ut batteri og ut og inn strømledningen mens den bootet :-D .. da virket alt fint igjen ..

     

    Det må du nesten forklare litt nærmere, har en 6214W som gikk i hvilemodus under flashing av bios - nå er det svart skjerm under oppstart. Har prøvd å ta ut CMOS batteriet, F2, F4, C, Del, Esc og alt annet, men jeg får ikke resatt CMOS.. Hjelp?

     

    Hvordan kommer jeg inn i BIOS?

×
×
  • Opprett ny...