Gå til innhold

tidus2k4

Medlemmer
  • Innlegg

    2 784
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tidus2k4

  1. Killzone og jeg har ikke vært så gode venner opp gjennom årene, og jeg har flere ganger gått inn i meg selv for å prøve å finne ut hvorfor noen liker serien og universet så mye bedre enn meg.

     

    Er vel ikke akkurat tidenes utgangspunkt for et nyansert review, men da bekreftes det jo allerede i første linje at det er skrevet av en som ikke liker spillserien og universet. Kanksje man skulle vurdere å sette en som er halvveis åpen for dette universet til å anmelde spillet i stedenfor, med tanke på at denne anmelderen allerede har hatt et forsøk med kz2. Det kunne jo være interessant å la en annen fra gamer.no ta en titt på dette og se hvorvidt de har en annen mening.

     

    Sier ikke at man må ha 4 separate reviews slik som Famitsu har, men litt variasjon skader ingen :D

     

    En gledelig nyhet for alle tvilere er i hvertfall at multiplayer betaen er ute for nedlasting nå.. så oppfordrer alle til å laste ned å gjøre opp sin egen mening.

  2. Siden tråden min barnslig nok ble stengt så må jeg lage en ny.

     

    Nå er det vel snart 3 uker siden elkjøp og lefdal har hatt den tilgjengelig.

     

    Tror dere virkelig dette er fordi de ikke klarer få tak i maskiner? Nordens største kjede klarer liksom ikke få tak i maskiner over en periode på snart 1 måned?

     

    Når skjedde noe lignenede sist? Vi snakker om 360 her, det er ikke akkurat wii level etterspørsel på den.

     

    PS3 derimot pusher de som bare det som alltid. Alltid på forsidene.

     

    Dette er helt bevisst fra elkjøp. De vurderer nok om de skal kutte ut 360 siden den selger så dårlig. Finnes ingen annen logisk forklaring.

     

     

    Tipper de er tomme fordi 360 slim kommer veldig snart. Så får vi krysse fingrene for at lydnivå er dempet og byggekvaliteten er økt. Det kommer til å selge meg en i hvertfall :)

  3. Jeg ble veldig positivt overrasket i hvertfall, men jeg har inget ønske om å prakke på noen et spill som de potensielt ikke liker.

     

    Skulle ønske de slapp en demo, det hadde vært fint, for jeg tror mange sitter på gjerdet, og er skeptiske pga. vanskelighetsgraden og muligheten til rett å slett å kaste bort tid.

     

    Selv om jeg dør og mister fremdrift i form av souls(som man bruker til å kjøpe utstyr og levle med), følger jeg dog at jeg etterhvert lærer å takle fiendene. Fiender som tidligere virket umulig, går ned på rekke og rad, men det tar tid, og det er vanskelig.

     

    Man kan jo eventuelt vente litt og se om man får kjøpt det billig. Det er sikkert noen som blir frustrete over vanskelighetsgraden og selger det :p

  4. Prøving og feiling i spill har aldri stått høyt i kurs hos meg. Spillet ser unektelig flott ut, og det virker spennende, men jeg har aldri hatt sansen for disse stadige nederlagene, selv om det føles aldri så godt å endelig klare en ting man har prøvd på lenge. Når anmelder skriver at han flere ganger var på nippet til å gi opp tror jeg ikke at dette spillet er noe for meg og min relativt korte lunte tongue.gif

     

     

    Jeg er helhjertig enig med deg. Må jeg prøve mer enn tre ganger, blir jeg sinna og lar antagelig spillet ligge i flere måneder før jeg prøver meg igjen. whistle.gif

     

    Jeg var veldig redd dette jeg også, men det er noe spesielt her.. slossingen er såpass morsom, og det gir en helt spesielt opplevelse å måtte trå forsiktig hele tiden. Alikevel, hovedgrunnen til at jeg ikke blir irritert og sinna når jeg dør her, er at jeg enda ikke har opplevd å dø på en billig måte fordi spillet "jukser, kaster masse tull mot det, eller av eventuelle tekniske grunner". Når jeg dør i spillet, så er det fordi jeg gjør noe dumt, ikke er oppmerksom, eller rett og slett ikke har lært meg hvordan jeg skal takle en fiende ennå. Jeg har i hvertfall ikke opplevd at det føles urettferdig når jeg dør her, slik det ofte kan gjøre i mange spill.

  5. -Når du dør, mister du oppsamlede souls og starter helt på nytt av brettet. I begynnelsen av spillet, før jeg kunne bruke souls til å levle opp, mistet jeg tilogmed xpen min. Men gleden var desto større når jeg fullførte første brett, og fikk brukt opp souls så jeg slapp å stresse med det...

     

     

    Det stemmer ikke helt.. hvis du dør 1 gang, så har du muligheten til å finne "liket" ditt igjen og få tilbake alle souls du mister. Dersom du dør på nytt før du kommer frem dit derimot.. da er de borte.

     

    Om det er negativt eller ikke kommer litt ann på. I mine øyne er det kult, ettersom man sitter med en veldig spesiell følelse når man spiller dette spillet. Man er rett og slett uberforsiktig og livredd for å dø.

     

    Utrolig bra spill i hvertfall og ulikt noe annet i markedet i dag. Det er brutalt og du kan bli frustrert som f, men når det har fått kloa i deg, så er du hekta.

×
×
  • Opprett ny...