Gå til innhold

Winniee

Medlemmer
  • Innlegg

    358
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Winniee

  1. "Oy you got a permit for that apple peeler?"

     

    "AHA! What's this?" "Those are my hooty mcOwl safety scissors!" "This is a weapon!" "Now come on, how am I gonna hurt anyone with those??!" "I'll think of a way! Now move along!"

     

    Hvor er skillet mellom kniver "laget for å skade" og kniver laget for friluftsliv? Er det størrelsen, formen eller fancy utseende? Eller er det rett og slett trynefaktor?

     

    Godt mulig det er kjøpt for å skade andre, men nå knivene er solgt som og kjøpt som replika av populære csgo skins, er det grunnlag for å tro at det ikke er for å bruke som våpen, men som et samlerobjekt. En skikkelig artikkel burde tatt dette med, og politiet burde informert om våpenlover og evt. straffeforfølgeser i stedet for å drive skremselpropaganda. Svak artikkel fra NRK var poenget mitt.

  2. https://www.nrk.no/ostlandssendingen/rekordbeslag-pa-gardermoen_-har-funnet-opptil-180-ulovlige-kniver-pa-en-dag-1.14112633

     

    Artikkel på NRK.no som omhandler enorm økning i våpenbeslag på Gardermoen. Politiet sier bl.a at knivene er våpen med eneste hensikt å skade andre, og er enormt bekymret for denne utviklingen, og anmelder alle etter våpenparagrafen. Det de ikke innser, er at dette er kniver som etterligner populære skins i CS:GO. (Se bildet i artikkelen)

     

    Jeg tar ikke standpunkt til lovligheten av å innføre slike kniver til Norge, men du verden for en feilaktig artikkel, som vil gi feilaktig fokus hos politi og allmenn.. 

  3.  

     

     

    MOBA - multiplayer online battle arena, så vidt jeg har skjønt. Har ikke helt skjønt begrepet. Er ikke Quake 3 Arena eller Unreal Tournament, eller spill fra C&C et MOBA? Folk sier at LOL er en MOBA. Hvorfor ikke kalle en spade for en spade?

    Dette er da ikke nytt, samme kan man si om RTS - real time strategy
    Nei- Real time strategy ble spill som i motsetning til turbasert spill, ble spilt i nettop REAL TIME. Så den genren motsatte seg den "originale D&D genren" hvor alt var turbasert. Turn Based Strategy, som det het.

    MOBA er et navn som RIOT startet med for å dekreditere folka bak DotA da de blåkopierte spillet. MOBA er ikke en ting, det er et RTS, og noen vil kalle det aRTS da det skiller seg "litt" fra den tradisjonelle RTS genren.

    Den generelle oppfatningen fra de aller fleste i dag, er at LoL og DOTA2 ligende spill er MOBA, uavhengig av hva forkortelsen står for.

     

    RTS vil for de fleste bety et C&C, Starcraft, Warcraft, Dune lignendes spill, selv om "real time strategy" ikke sier noe annet enn at det ikke er turbasert strategi.

     

    Var jo dette som var poenget mitt. At å se på hva forkortelsene egentlig står for er en tapt sak.

     

    Se bare på PC og MAC. For den generelle majoriteten så er PC en datamaskin som kjører windows, selv om MAC også per definisjon er en PC.

     

    Det er mange år siden jeg ga opp dette og aksepterte det "folket" mener er det riktige, selv om det er totalt feil. Jeg har bedre ting å bruke tiden min på.

    At folk oppfatter at MOBA brukes om dota og lol betyr ikke at vi skal godta det. Det betyr at vi må være flinkere på å få folk til å se på ting kritisk og rasjonelt. Dette er folk som har tatt rullegardinen ned foran øynene og godtar ting blindt. Noe som interessant nok er samme grunn til at det finnes religiøse som er er villig til å drepe seg selv og uskyldige for deres religion. UTDANNING FOLKENS!! Vær kritisk og rasjonell! Ikke godta ting blindt fordi andre sier at det er slik. TENK FOR DERE SELV!!!!

  4.  

    MOBA - multiplayer online battle arena, så vidt jeg har skjønt. Har ikke helt skjønt begrepet. Er ikke Quake 3 Arena eller Unreal Tournament, eller spill fra C&C et MOBA? Folk sier at LOL er en MOBA. Hvorfor ikke kalle en spade for en spade?

     

    Dette er da ikke nytt, samme kan man si om RTS - real time strategy

    Nei- Real time strategy ble spill som i motsetning til turbasert spill, ble spilt i nettop REAL TIME. Så den genren motsatte seg den "originale D&D genren" hvor alt var turbasert. Turn Based Strategy, som det het.

    MOBA er et navn som RIOT startet med for å dekreditere folka bak DotA da de blåkopierte spillet. MOBA er ikke en ting, det er et RTS, og noen vil kalle det aRTS da det skiller seg "litt" fra den tradisjonelle RTS genren.

  5. "Folk ville funnet frem høygaflene om vi ikke annonserte dette samtidig med Fallout 4

    Fallout Shelter måtte annonseres samtidig, mener Bethesda"

     

    "Hadde vi prøvd å gjøre dette i fjor uten å avsløre Fallout 4 samtidig ville vi sikkert blitt lynsjet. Folk ville funnet fram høygaflene: «Dette er ikke Fallout-spillet vi ba om!"

     

    Finn feilen :rofl:

     

    Hint; Motsatt

     

    Først sier de at de måtte vente med å annonsere Fallout Shelter til de kunne annonsere Fallout 4. Så sier de at hadde de annonsert Fallout Shelter i fjor uten å annonsere Fallout 4....

  6. Hvorfor kan ingen lage en mobil til meg som er IP68, dvs 100% vantett og støvtett, har trådløs lading på min nokia 1020, bluetoot og wifi, hodeteefonpluggen kan være eneste tilkobling, denne får man støpt fra innsiden så den er helt vantett den også, hadde vært ufattelig bra, hadde kjøpt tlf med en gang av prinsipper :)

     

    Vel mobilen er 100% vanntett, støvtett vet jeg ikke om er realistisk på en mobil.

  7. Mercedes-Benz SL 55 AMG (R230)

     

    eller:

     

    Mercedes-Benz CLK 63 AMG (W209)

     

    Selv om jeg nok må få meg en god utdannelse og jobb først tongue.gif

     

    Om du vil ha råd til slike biler bør du ikke ta deg god utdannelse :closedeyes:

     

    Min realistiske drømmebil er en A5, eller 320 coupe!

  8. Dere skal dog vite at barbaren er den mest gearavhengige klassen av alle, med monken på en god andre. Det sagt, barbaren er vel den mest OP klassen når den er bra gearet, det er bare vanskelig og dyrt å komme seg der.

     

    Det kjedelige med barbaren er de få valgene innen builds, det er mer eller mindre bare snakk om sverd og skjold barbar med mange must-have skills, eller dual-wield barbar med whirlwind specc.

  9. Jeg gidder ikke ta opp hva folk tjener , fordi de fleste fans av Diablo tjener sikkert under det du snakker om, visst man legger til kurs og stuff, Og for ikke og snakke om at kvart eller halparten brukes av foreldre som gir til ungene sine

    '

     

    Hva er 'kurs og stuff'?

     

    Det får nå være opp til folk flest hva de vil bruke pengene på...

  10. Trenger egentligt ikke så mye mer en 600 res all å skikkelig build for å få det til å fønke :)

     

    Joda, dvs 700 så er du 'sikker' i act3 :) I hvertfall phys og fire.

     

    Men man bør samtidig minst 20k dps, Og skal det gå fort må du opp i 35k, da begynner WotB å knerte 1-3 elite fort før den går ut. Men det er dyrt å kjøpe seg til, så lenge det har str vit og ress all ser folk ut til å tro de kan få alt for itemet :(

     

    ...for ikke å snakke om crit dmg/chance

  11. min barbar som med entry act1 gear gjør mer dps en min 100 mill DH sier kanskje også litt ^^ lol

     

    Sier vel mer om DH'en din enn barbarer :)

     

    Problemet til barbar er at det er den desidert mest gear avhengige classen. Barbarer er en melee klasse som skal kunne stå og tanke samtidig som den dreper ting. Ja, potensielt udødelig med veldig høy dps, men det koster mer enn noen annen klasse. Men når barbaren først kommer dit er det knallgøy

  12. Et tips, ikke undervurder ting som life % på skuldre/chest/helm eller x-y indreased damage på ringer. F.eks kjøpte jeg nettop chest med 170 str 160 vit 60 ress all og 7% life, denne lå ute for nøyaktig det samme som 3 andre chester med samme stats men uten life % (noe som i denne sammenhengen imo øker verdien med et par mill). Typisk er også increased damage gratis stats på ringer. Fatter det egentlig ikke da det er en direkte økning av dps'en!

×
×
  • Opprett ny...