Gå til innhold

gasolina

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gasolina

  1. Er det mulig å bruke formler i topp- og bunntekst?

    Jeg har et regneark med mange arkfaner. På første arkfane er det blant annet en celle med en dato. Denne datoen skal vises i alle de andre arkene i toppteksten. Fra tid til annen bytter jeg denne datoen i cellen på første ark. Hvordan kan jeg da få dette automatisk som topptekst i de andre arkene, uten å gjøre dette manuelt på samtlige ark?

     

    Samme forholdet blir det i bunnteksten; der endrer jeg fra "faktura nr 1" til "faktura nr 2" i ei annen celle på første arket, og vil at dette skal automatisk komme i bunnteksten på de andre arkene.

     

    Jeg har prøvd med å bruke formel i topp- og bunntekst uten hell. F.eks i topptekst på arkfane 2: ='Ark1'!B19

  2. Jeg ringte Travellink og sjekket ang. de korte tidene mellom flyene, og damen i andre enden sa at vi skulle få flyet etter dersom det ble forsinkelser eller lignende slik at vi ikke kom med. Regner med vi ikke følger strømmen som alltid når vi forlater det ene flyet for å rekke det andre, men følger et skilt det står "transfer" på..? første gangen for meg, så jeg spør nå heller en gang for mye enn å bli stående fast på en eller annen flyplass.

     

    Storbyferie eller ikke. Jeg har vært i Praha en langweekend, men kunne godt tenkt meg en dag eller to til. Men alldeles ikke to uker. Dubai derimot er for min del mere en opplevelse. Så får man se om alt man har hørt og lest om stemmer. Jeg har allerede lest (les: skummet/sett på bildene) gardkarlsen sin blogg, men hadde satt pris på en norsk versjon. På forhånd takk!:) Nei satser på at Dubai er bra, og at varmen ikke dreper oss. Er det fortsatt ingen som har overnattet på ABC Arabian Suites?

  3. Har bestilt en 2ukers tur til Dubai 19. august. Jeg vet vi kommer til å få det varmt der. Har vært i Tyrkia i 50 grader, men luftfuktigheten er vel hakket vassere i Dubai. Noen der ute som har overnattet på ABC Arabian Suites? Har lest litt på nettet, og selv om det er et 4stjerners hotell er det mange som har klaget på renholdet der blant annet. Er det noe kjekt å bruke tiden på i nærheten av hotellet, og er det et slit å komme seg rundt for å se på palmeøya, burj al arab osv, eller er det taxi som gjelder? Hvordan er det å være ferieturist under ramadan i Dubai? En annen ting jeg er litt skeptisk til er flyene vi skal med. Vi har bare 50 min fra vi mellomlander i Wien til flyet går videre til Dubai. Kan vi bare sende bagasjen direkte til Dubai når vi forlater Norge, så vi slipper å tenke på den? eller hvordan fungerer det der, dere reisevante der ute?:) takker for alle gode råd og tips:)

  4. Det stemmer det bildet der, er prikk lik den ene korte kabelen jeg kjøpte. Har også prøvd å endre oppløsning i alle retninger, og etter et par timers banning gadd jeg ikke å prøve mer frem og tilbake.

     

    Dere mener kablene jeg har kjøpt ikke fungerer, hva skal jeg kjøpe da? Han skal få høre det han "fyren" på Elkjøp :p jaggu skal han det :)

     

    Burde det egentlig blitt skurrete bilde hvis kablene er helt på jordet??

  5. Hjeeeelp, jeg plages!! :dribble:

     

    Har koblet PC til TV, men som så mange andre plages jeg med å få bilde. Alt skurrer og det kan såvidt skimtes at det finnes noe bilde i bakgrunnen av all skurringen (svarte og hvite prikker på skjermen), og når skjermbeskytteren kommer på blir det to bilder på skjermen som hopper opp og ned på TVen samtidig som litt mindre skurr.

     

    Vel, nok om det. Dette betyr vel iallefall at det finnes en viss connection mellom PC og TV. Jeg har en HP DV2222ea (http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=152484) og en Samsung bakprojektor-TV (http://www.dealtime.co.uk/xPF-Samsung-SP-42Q2HL). Kjøpte en VGA-kabel (VGA i begge ender) som jeg plugget i PCen og en annen liten kabel med VGA i ene enden og RGB i andre som jeg plugget i TVen. Fyren på Elkjøp sa jeg måtte ha slike.

     

    Jeg har kun behov for bilde (powerpoint som skal gå om og om og om igjen), ikke lyd. Han "fyren" på Elkjøp sa videre at det kunne være enkelte TV/PCer som det allikevel ikke nødvendigvis ville fungere på. Håper noen der ute har greier på hva jeg gjør feil, specs finnes på linkene for både TVen og PCen.

  6. En øl til den som greier denne :w00t: Kom til å tenke på en sang idag som jeg hørte på TV2 for leeeenge siden, et program med Stål Talsnes (muligens underholdningsmagasinet eller hva det nå heter). Etter sangen sa han navnet på den, men det eneste jeg husker er "slaughter", noe sier meg det var slaughterhouse eller slaughterman. Har lett litt på nettet uten å finne den. Husker bare at den jeg skal frem til var tøff, og muligens noe innafor techno-sjangern, tøff beat vertfall. Lykke til folkens :)

×
×
  • Opprett ny...