Gå til innhold

Thunderdraco78

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thunderdraco78

  1. Maskinen jeg har i dag er en 6år gammel gaming laptop som ikke henger med lengre, samt starter å bli ganske utslitt. Så skal bygge en ny PC. Blir et HK til ca1500-1600 kroner (z170 kort) i5-6600 skylake prosessor, 16gb minne og skjermkort til ca 3000. +kabinett, wifi kort og harddisk. Etter det jeg har satt sammen kommer det på ca 12000, og tror det er i grenseland for hva jeg kan klare akkurat nå. Prøver å sette sammen det beste jeg kan for minst mulig penger, samt få en god maskin som kan holde noen år. Kan gå på brukt markedet etter ny skjerm, men har nok ikke råd til det før om 2-3 måneder tidligst. Ikke hatt noen problemer med øynene enda på denne gamle skjermen, og ikke oppdaget noe flimring heller på den. Har i første omgang lyst til å få bygd ny pc, så tenke på resten etter hvert som jeg får råd.

  2. Hei.

    Skal bygge ny PC og trenger hjelp til valg av skjermkort, tror 1060 korta er mest for pengene i den prisklassen og har sett meg ut 2. Andre forslag er velkomne. Holdt en knapp på MSI kortet først, men etter det lille jeg har funnet på det, tror jet Gigabyte kortet er det beste,

     

    MSI GeForce GTX 1060 6GB Dual Fan https://www.komplett...60-6gb-dual-fan
     
    GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 6G http://www.multicom....t-p/c0/p8917531
  3. Hei.

     

    Skal til å bygge en ny gaming PC og trenger litt hjelp til valg av hovedkort og skjermkort.

    Ut fra budjettet mitt og det jeg alt har valg av ting blir det er HK til rundt 1500-1600kr og

    et skjermkort til ca 3000kr. Valgene jeg har kommet frem til er:

     

    HK:

     
     
     
    Akkurat nå er det MSI kortet jeg har som første valg. Men er åpen for forslag.
     
    Skjermkort:
     
     
    Tror Gigabyte kortet selv Gigabyte kortet er det beste av dem, men....

     

  4. Hei.

     

    Sitter med en utdatert gaming laptop og stasjoner. Har ikke råd til å kjøpe ny PC før on 4-6 måneder. Spiller stort sett bare MMO, men er lei av å alltid spille på minimum grafikk. Lurte på om noen kunne komme med forslag til hva jeg kan oppdatere billig/brukt (max 1000-1500) på den stasjonere for at den kan kan gå litt høyere opp på grafikk innstillingene.

     

    Husker ikke 100% specsa (er på jobb) men prøver alikevel:

    Er et Asus Rampage II Extreme hovedkort med en 2,93ghz prossessor, og 6GB RAM, grafikkortet er et ATI Radeon HD4870 X2 (2GB). Regner med det er grafikkortet som vil bli det beste å oppgradere her, og kanskje litt mer minne.

    Men i så fall hvilket grafikkort burde jeg velge?

     

  5. Har/hadde same/liknende problemer med mitt skjermkort (ASUS v7700 deluxe) og hovedkort/agp port (ASUS A7V333). Hk'et er sendt til rep. Det klikket same f... kva eg gjorde oppdaterte alle drivere og programmer. Brukte ei stund eit pci kort i stadenfor mens eg fikk sjekka mitt agp kort hos ein kamerat, kortet fungerte fint hos han, og maskina mi fungerte fint med pci kortet. Da eg fikk att agp kortet satte eg det inn igjen, og da fungerte maskina fint i ca ein dag før problemene kom tilbake.

  6. Eg har eit merkelig problem, det virker som om det er minne-relatert. Hadde først problemer her med at skjermen blei svart eller at maskinen klikket vist eg spilte av videoklipp eller startet et spill. Fant ut til slutt at dette måtte vere hardware relatert, så eg flytta slot på nettverkskortet og fikk slutt på dette. Sitter så å speler, så får eg plutselig blåskjerm med melding om for lite minne til at Norton antivirus kan kjøre skikkelig (dette var da ikkje startet, hadde berre igang Norton internett security). Lagrer og går ut av spillet siden det blei ganske hakkete. Ser i Cacheman at eg har ca 300mb legig på rammen og det er berre brukt 20-30 mb av ei swapfil på 512 mb. Har nettopp oppgradert og lurte på om det kunne vere noe av den nye hardwaren som kunne gjere dette (det som er nytt er hk,prosessor og rambrikka på 512mb PC2700 DDR), er det nokon som veit kva som kan ha forårsaket problemet?

  7. Har nett lagt inn windows 98 for tredje gang siden lørdag. Fikk da nett hk, cpu og ram(sjå signatur). Maskina fungerer fint, men når eg starter avi filer så skjer eit av følgende svart skjem, svart skjerm med melding fra skjermen No Signal, eller at windows låser seg. Eg har lagt inn nyeste DivX. Har eit minimums oppsett som består av windows med nyeste oppdateringer, norton internrt security med nyeste oppdateringer, DivX Codex (3,4 og 5), Ad-Aware, WinRAR, Powerarchiver og cacheman. Er det nokon som har opplevd liknende problem eller andre som har høyrt om problemet som kan hjelpe meg. Hadde same oppsett +++++++++ ein god del til før eg oppgraderte, men hadde aldri problem før.

  8. Hmm meinte signaturen men den virker vist ikkje.

     

    ASUA A7V333

    ATHLON XP1900

    512mb DDR PC2700

    30 gb quantum fireball fc15

    4 gb Seagate eit eller anna

    ASUS GeForce 2 GTS32mb DDR

    Pioner DVD115 16/40

    Plextor CD-R/RW 24/10/40

    Chieftec DA-01SLD

    Cambridge Soundworks Megaworks 510d

    Bruker det innebygde lydkortet

  9. Swap fila er på 1024mb, har planer om å kjøpe ny men har ikkje råd til det no. Fikk tak i den på 4gb gratis, og derfor satte eg den inn som C isedenfor dei 2gb'ene fra 30gb'en. Har ca 15gb liggende på 30 gb'en som eg skal beholde og vil derfor ikkje partisjonere på nytt for da må vel dette vekk. Trur ikkje det er virus, har prøvd 2 virusprogrammer med nyeste oppdateringer. Har ikkje lagt inn noko anna på maskinen enn det eg hadde på gamle maskina, bortsett fra Nimo codex pakka. Som eg har sletta at. Er det nokon som har lignende problen. Maskin varen min står i profilen.

  10. Har nett oppgradert maskina. Kjøpte nytt hk, cpu og ram. Satt samen maskin og den fungerer fint teknisk. I Windows får eg opp meldinger som for lite minne, for lite systemminne til at norton antivirus kan kjøre skikkelig. Prøver eg å starte Quicktime eller åpne videofiler med mediaplayer får eg svart skjerm (ofte melding fra skjermen om no signal). Når eg oppgraderte satte eg inn ein 4gb hardisks som C og 30gb en som D og E(D=2bg E=28gb). Grunnen til dette var at da eg kjøpte 30gb'en partisjonerte eg hoveddelen for liten. Før hadde eg berre 30gb'en men satte in 4gb for å få meir plass på C. Kjører Win98 med alle oppdateringer og Norton Internett security med alle oppdateringer. Er det noen som veit kva som kan vere gale? Har brukt clean install, men har hatt ca 15gb liggende på E.

     

    [ Denne Melding var redigert av: Asha'man på 2002-04-23 15:16 ]

  11. Lurte på eit par ting, er ikkje den tredje kabelen til overvåking av farten til vifte? Og vist dette er tilfelle går det an å lodde på ein tredje kabel på dei viftene som berre har to ledninger? (Har sett at det er eit tredje loddepunkt på vifta (Papst og andre)

×
×
  • Opprett ny...