Gå til innhold

DaggyBarlander

Medlemmer
  • Innlegg

    128
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DaggyBarlander

  1. Jeg håper materialvalgene er bedre denne gangen. Jeg returnerte min Yoga 2 Pro fordi den rett og slett for så forferdelig grisete ut. Med helt rene fingre ble det synlige fettmerker på touchpad, omliggende områder og tastene glinset som om jeg hatte smørt dem inn med smør. Har ikke opplevd så lett fett-synlighet på noen andre maskiner. Ellers så var maskinen nesten perfekt, selv om touchpaden var kjip å bruke. Satser på at rundre 3 blir bedre.

  2. Er i markedet for ny bærbar maskin på privaten. Er så ute når det gjelder hw om dagen at det er nesten flaut.

     

    Har tenkt litt på Lenova's lille sorte, Sonys vaio eller kanskje HP?

     

    Budsjett ca 10K, 2-3k over el under er også greit.

     

    Hva bør jeg se på?

     

    Savner ærverdige trackpoint fra gamle IBM, og Dell. Men har ikke sett noen av de aller letteste som kommer med den :(

     

    Lenovo Thinkpad Yoga regnes som ultrabook (1,6 kg), og har trackpad, touchpad og ouchskjerm med wacomdigitizer. Dog bare 12,5" skjerm og FHD-oppløsning. 12500,-

  3. Er det mulig å kjøpe Adobe Air-pc/mac/linux-versjonen av WIMP gjennom Adobe Air for Android? Air for Android krever 2.2 eller nyere, og har selv kun 2.1, så lurer på om noen har testet det?

     

    Om det går så hadde det vært interessant å se om det fungerer greit. Tenkte på muligheten for å bruke Wimp-lisensen som følger med CanalDigital. Den gjelder kun for én datamaskin, og gir ikke tilgang til mobilutgavene av tjenesten.

     

    Noen som har forsøkt?

  4. Har en Toshiba Sattelite L505-13z, men plutselig har den startet å ule høyt, så høyt at det nesten ikke går an å la den være påslått uten hørselsvern. Lyden kommer når maskinen er påslått (både med og uten batteristrøm).

     

    Det er en høy "fløytelyd" som hele tiden holder samme frekvens. Hvor/hva kan denne komme fra?

  5. Bedriften min benytter seg av Mamut Office og Mamut Teamwork til regnskap og backup. Problemet er at Mamut Office (regnskap) sin backupløsning tar en fullstendig lokal backup hver gang. Mamut Teamwork tar så videre en online backup av dette. Det som da blir resultatet er at det blir enorme datamengder som fyller opp den online backupkvoten om vi ikke selv går inn og sletter Mamut Office sine eldre sikkerhetskopier.

     

    Support er ikke i stand til å svare (de nås nesten ikke i det hele tatt) på om det er mulig å få Mamut Office til å oppdatere sikkerhetskopiene i stedet for å lage nye fullstendige hver gang, eller om Mamut Teamwork sin backupløsning kan stilles inn til å kun velge den ferskeste sikkerhetskopien (og da bytte ut den utdaterte). P.d.d. må den ta backup av hele mapper, og resultatet er at Mamut vil ha oss til å oppgradere (og betale mer) for større online lagringsplass.

     

    Vi trenger ikke å ha de samme sikkerhetskopiene lagret eksternt i hundretalls kopier. Noen som har erfaringer?

  6. Proxy eller ikke?

    Trykket på play?? (jada det ville vært noe om det var der feilen var, men du vill ikke vært den første)..

    Ingen proxy. Å trykke play hjelper ikke. På pcer det fungerer på starter radioen automatisk uten behov for å trykke play.

     

    Har delt problemet med NRK, i og med at så mange har opplevd problem her. Skrev følgende, og fikk svar:

     

    Opplever store problemer med nettradio, og ser flere gjør det: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1077349.

     

    Finner ikke hjelp i http://www.nrk.no/informasjon/hjelp/1.2616033.

    Kan man se fram til forbedringer?

     

    Hei

     

    Takk for tilbakemeldingen!

     

    Det er beklagelig at du opplever problemer med nettradioen. En oppgradering som omfatter både nett-TV og nettradio er imidlertid under utarbeidelse, og går alt etter planen vil vi kunne presentere noe nytt i løpet av 2011.

     

     

    Med vennlig hilsen

    NRK www.nrk.no

    Informasjonsavdelingen

    Publikumsservice

  7. Har dette problemet hjemme også, der det fungerer utmerket på en pc, mens en annen ikke vil spille av i det hele tatt. Kan alltids bruke en annen avspiller til å spille av streamingfilene for radiokanalene, men er litt verre når det kommer til arkivmaterialet i nettradio. Ønsker at det skal fungere i nettleseren, da tjenesten brukes av flere personer. Det er tungvint og vanskelig å hente ut linkene til hvert arkivopptak for så å åpne i feks VLC - etter et par minutters leting klarte ikke jeg å finne noen lenker i kildekoden.

     

    Det er frustrerende, for klarer ikke å finne løsning på dette noen steder.

     

    Kjører Windows 7, med WMP12 påen Acer-PC. Det gjelder både for pcen der NRK nettradio fungerer, og for pcen der NRK nettradio ikke fungerer.

  8. Har artikkelforfatterne erfart hvordan æøå oppfører seg i kontaktlista? Har problemer med at kontakter som navn som inneholder disse bokstavene ikke er søkbare. Spesielt er det enerverende når alle delnavn inneholder særnorske bokstaver - da hjelper det ikke å søke på etternavnet..

     

    Har store problemer med dette på HTC Hero - er Desire forbedret her? - sjanse for at det blir rettet når Hero får A2.1 i juni?

  9. Jeg har omsider kommet til at jeg skal gå til anskaffelse av HTC Hero. I den forbindelse lurte jeg på om det gjør noe at den er engelsk versjon.

     

    Jeg trenger ikke norske manyer, men vil gjerne ha norsk ordliste slik at heroen foreslår norske ord når jeg skriver.

    Norsk ordliste får du, med forslag. Norsk tastatur kan legges inn via Market, men personlig har jeg klart meg fint uten æøå, da de uansett kommer med i ordforslag - og er tigjengelige ved langt trykk på a og o.

  10. Dette gjelder HTC Hero.

    Jeg har fått et problem med WIFI. Når jeg skrur på WIFI viser telefonen ingen tilgjengelige nett. Mine tidligere brukte tilkoblinger ligger opplistet - men som "not in range". Jeg vet det er flere trådløse nettverk som fungerer i området. "Scan" ser ikke ut til å fungere.

     

    Har ikke funnet gode forklaringer på dette, men fant noen som antar en sammenheng med appen "Wifi Buddy", som jeg selv har brukt, men avinstallert.

    Har noen tips, erfaringer? Skulle gjerne unngått å "factory reset"-e telefonen.

     

    Og som konsekvens, jeg har ikke fri databruk, og vil da unng å annet enn WIFI, og får heller ikke tilgang til Market nå - altså ingen backup-app jeg kan laste ned før jeg evt resetter telefonen. Går det å få tilgang til Market via PC, og så legge inn via kabel til telefonen?

  11. Angående å koble seg til wi-fi nett på skoler ol. som krever innlogging..

    Jeg spurte htc om dette. Svar:

    Du sendte oss nylig en forespørsel om din HTC Hero, angående proxy.

     

    Det er desverre ikke mulig å stille inn proxy for wifi i Android.

    HTC er klar over at det er mulig å forbedre brukeropplevelsen på telefonen og det arbeides med en oppdatering av systemet.

    Om dette betyr at det blir mulig i oppdateringen kommer altså ikke klart fram. Har bedt om utdyping.

  12. Last ned AnyCut

    2: Lang-trykk på home-screen, velg shortcut, så any cut.

    3: Velg "activity", så "proxy settings"

    4: Gi ikonet/snarveien et navn. (eks "proxy-instillinger")

    5: Trykk på proxy-instillinger, tast inn, trykk save.

     

    red2: testet nå, og det ser ikke ut til å fungere. Hm, lurer på hva den er for da? :hmm:

    Jeg har ikke fått muligheten til å teste det, men lover jo ikke bra når det ikke fungerte for deg.

  13. Det første jeg gjorde da jeg fikk Hero var å importere alle kontaktene mine til min Gmail. De synces begge veier automatisk. Greit dersom man skal wipe/legge inn ny ROM :)

     

    Eneste problemet er at alle mail adresser jeg har brukt er blitt lagret som en kontankt. Gidder ikke å ha komplett@kundeservice som kontakt. Men jeg skal sjekke ut litt, dersom jeg får tilpasset det litt, er det nok bra å ha google contacts.

     

    Jepp, irriterer meg litt over det samme selv.

    Gå inn på "Groups" trykk "menu" og velg hvilke kontakter du vil ha med der.

    Jeg tok bort valget "Sync all contacts" og da forsvant mailadresser og sånt som ble synca fra gmail.

    Fantastisk. Takk skal du ha. Problemet er nå løst. Det virket lite logisk å plassere valget der.

×
×
  • Opprett ny...