Gå til innhold

kent ove hanssen

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kent ove hanssen

  1. Hei

     

    Jeg har forsøkt å spørre CD (visste ikke) og Samsung (ikke svart) om følgende spørsmål:

     

    Hvis jeg dropper å bestille en HDPVR fra CD, men heller går for cam og IDTV, vil jeg da savne noen funksjoner ved bruk av tv?

     

    Jeg har blitt fortalt at jeg muligens ikke kan ta opp på en annen kanal enn den jeg ser på. Dette er en potensiell showstopper for meg. Kan noen bekrefte eller avkrefte dette?

     

    mvh Kent

  2. Er det noen som kan fortelle meg en måte å få softwaren til acer Bio-Protection til å "våkne" når jeg skriver inn passord på f.eks facebook?

     

    Det fungerte sånn passe i gamle internet eksplorer, men ikke i 8.0.

    Jeg er egentlig en opera fan, til nød chrome, så hvis noen vet hvordan man får det til å fungere der så er jeg takknemelig..

     

    Den kom opp av seg selv første gangen jeg logget på messenger, så den er i live i alle fall. Bare ikke i nettleseren altså....

  3. Hva skal du synkronisere? Selve musikken? Isåfall bør du ha musikken på en ekstern harddisk som du kobler til pc-en før du starter itunes, da kan du si til itunes at musikken ligger på den eksterne disken. Hvis du vil ha musikken lokalt på hver maskin og bare bruke harddisken som mellomlagring for synkronisering må du i tillegg bruke et program som synkroniserer musikken som ligger lokalt og eksternt på hver maskin. En annen løsning kan være å sette dem opp i et "virtuelt" nettverk, altså med et program som Hamachi og synkronisere filene på den måten.

     

    Det er klart at sistnevnte krever en viss båndbredde.

     

    Jeg ønsker å ha den samme musikken lokalt på hver maskin ja.

    Dvs på jobben og hjemme på laptopen. Det hender jo at man kjøper musikk fra forskjellige pc'er men det burde jo være en enkel måte å få dem syncet?

    Er det ingen slik funksjon i iTunes?

    Noen som har forslag til ett program som fikser det, hvis det ikke kan gjøres med iTunes da..

  4. Kan noen forklare meg hvordan man kan synce iTunes på to pc'er?

     

    Det gjelder i dette tilfellet to pc'er som ikke er på samme nettverk.

    Jeg finner bare løsninger på nettet som løser problemet når man skal dele på samme nettverk...

     

    Jeg hadde tenkt å mellomlagre på en minnepinne som er mindre enn biblioteket så det må helst være mulig å gjøre det i flere "omganger". .

     

    Noen som har en løsning på dette?

  5. Tenkte kanskje det var en god ide å samle noen gode linker til sider som forklarer hvordan man kan pusse opp boligen selv.

     

    Den beste jeg har kommet over er ifi.no men det er sikkert mange flere der ute så føy de inn under. Forklar gjerne med en liten tekst om det gjelder ett spesielt prosjekt eller rom o.l

     

    ifi.no er en generell side som tar for seg det meste av oppussing og trender etc etc.

  6. Heisann. Jeg har nettopp fått min nye baby fra komplett og jeg ser at mange av dere andre her har bestilt dette invisibleshield eller hva det heter. Jeg lurer på hvordan er det å ta det av om man skulle greie å ripe det? noen som har erfaringer, det vil ikke bli limrester som tiltrekker seg støv og skitt eller noen andre problemer? :hmm:

  7. Heisann. Jeg har nettopp fått min nye baby fra komplett og jeg ser at mange av dere andre her har bestilt dette invisibleshield eller hva det heter. Jeg lurer på hvordan er det å ta det av om man skulle greie å ripe det? noen som har erfaringer, det vil ikke bli limrester som tiltrekker seg støv og skitt eller noen andre problemer? :hmm:

×
×
  • Opprett ny...