Gå til innhold

oyvn

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oyvn

  1. Hei!

     

    Jeg har en Golf2 89mod kjørt 200 000. Jeg parkerte den forrige onsdag, men da jeg skulle starte på fredagen så var det ikke liv å få. Startmotoren gikk, men ingen ting skjedde. Jeg trodde da det var kondens som kanskje hadde frosset noenplass? For jeg har hatt kondensproblemer før og nå var det lite bensin på tanken og været hadde slått om. Da jeg kom hjem fra skolen prøvde jeg enda en gang(med samme resultat) så ble jeg jo fri for strøm. Naboen kom da med startkabler og bil, men det hjalp heller ikke.

    Da dro jeg hjem for helga og kom tilbake i går kveld.

     

    Jeg skrudde av det som står rundt polene og satte på en batterilader, men den viser grønt lys etter 1min om at den er ferdig. Jeg har alt av lys inne og utenpå bilen når jeg vrir om tenningen. Men når jeg prøver å starte så vrikker den seg ikke det spor. (høres ut som den sliter veldig med å få noe til å gå rundt). Jeg prøvde som siste fortvilte løsning å varme opp motoren med en dårlig hårføner i 20min men ikke noe bedre resultat.

     

    Er det noen smarte hoder som har noen ideer om hva jeg skal gjøre? Må jeg skifte ut noe? Kan jeg gjøre det selv? Må jeg ringe verksted? Pris?

     

    Takk på forhånd. Hilsen Øyvind den fortvilte golfeieren.

  2. Hei.

     

    Problemet er at plutselig så fryser windows og man kan IKKE røre på musen eller noe! Dette kan skje når som helst. Det virker imidlertidig som om at maksinen jobber "normalt" videre, men at bare musen og bildet er frosset.

     

    NÅR man trykker ctrl-alt-delKAN man røre musen inni taskmanager vinduet! Men ikke utenfor. Der fungere alt som normalt og man kan merke, klikke osv. Vist jeg prøver å avslutte en prosess eller går ut av vinduet igjen så henger maskinen fortsatt. Eneste utvei til nå er omstart manuelt.

     

    Vi har reinnstalert hele windows med en ny cd, men problemet fortsetter.

     

    Noen som har hatt like erfaringer eller hørt om lignende?

  3. ja skal inn dit imorgen å dem skulle skru opp igjen. Dem sa noe om at det var litt rart når dem bytta fordi "merkene" stemte ikke overens ellerno.. (jeg kan ikke så mye om motor heh)

    ytelse ja... her snakker vi at jeg så vidt kommer meg hjem fra jobb fordi bilen sliter med å komme seg opp bakken:( har akselrasjon som en skillpadde

  4. Jeg har en golf 2 89modell som har gått 195000.

    I det siste har jeg merket at jeg har mindre motoreffekt. Særlig merker jeg dette i oppoverbakker der jeg normalt kom meg opp i 3giret, men nå såvidt kommer meg opp i 2giret. Motoren akkselrerer ugjevnt uansett hvor mye gass jeg gir. Det er heller slik at jo mere gass jo mere "hopping" og mindre turtall.

    Det hender seg i blandt at når jeg slipper klutsjen så kveles bilen i lave hastigheter. Jeg har hatt på kondensfjærner nå men tror dette er ett helt annet problem. Skiftet registerreim forige uke. Kan det ha noe med dette å gjøre?

     

    glad for alle hendvendelser! takk

×
×
  • Opprett ny...