Gå til innhold

stornrider

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stornrider

  1. Ja jeg får følelsen at jeg er en av de få i Norge some har sett den.Har sett en alvorlig mengde filmer gjennom mitt liv og har gått gjennom alle filmene til mange video butikker.Tør nesten ikke tenke på hvor mange filmer jeg har sett,blir nesten litt nerdete å snakke om det. :blush:

     

    Når det gjelder filmen så husker jeg den som det skulle ha vært igår,også litt nerdete ja ja.leide filmen da den kom ut på leiefilm.

     

    SATAN IN SPACE .

     

    Ikke akkurat dagligdags kost.

     

    Smak på det,at djevelen samler sjeler i rommet ,iblandet littt kroppbesettelse, mysteriet med Bermuda-triangelet og et stort trekantformet sår som suger livskiten(sjelen) ut offeret ved å føre hodet inn i såret.I tillegg snakker djevelen i en veldig dyp røst og har knall gule øyne som lyser i mørket.

     

    It`s all good! :thumbup:

  2. Nei jeg ser at denne oppgaven er noe vanskelig,jeg gjentar:et viktig bilde/motiv med en trekant med en lysstråle.Tittelen som er forbundet med bildet er også tittleln på filmen fra 90-tallet.

     

     

    At "mennesket" jeg tegnet også har en trekant på magen er veldig spesielt i filmen,ikke et pen trekant tegnet med tush på magen men blodig åpent sår som har evnen til å gripe tak i et menneske og suge sjelen ut av offeret raskt.

  3. Ikke en dårlig ide,men ikke riktig.

     

     

    Ok et nytt tips,det finnes et berømt bilde der en trekant er hovedmotivet,tenk lysstråle.Hvis dere finne ut tittlelen på dette verket vil dere også ha tittelen på filmen.

  4. En amerikansk film med thailandske skuespillere,og kanskje spilt inn i Asia.

    This is a hard case to crack :hmm:

     

    Ser ikke så gammel ut heller,kan ikke se den store magen til Steven Seagal på noen av bildene heller,så Belly of the Beast er det vel ikke?

     

    Vanskelig :w00t:

  5. Ja ja mini anmeldelse,kanskje ikke. :innocent: Har mye på hjertet,og elsker film,men hater lat/dum historie i film.Blir rett og slett irritert,hvis dere synes at jeg skriver for langt og kjedelig så si for all del ifra.I tillegg er dette en øvelse i å skrive norsk tekst etter år på kun engelskspråklige forum.Lenge siden jeg gikk ut av skolen,så hold ut folkens. :p

     

     

    Så nettopp filmen Next med Nicolas Cage,en film som er glemt rett etter at du er ferdig med den.Du vil faktisk ønske ,ja faktisk be, at du hadde hatt evnen til å se 92 minutter inn i fremtiden,dermed oppdaget at filmen suger og spart tid og penger på ikke se denne stokk dumme filmen.

     

    Selve grunnideen om ha evnen til å se in i fremtiden er ikke så dum,men filmen synes å ha blitt plukket på av alt for mange hender.Script folkene har alle puttet inn noen ideer om hva de ville ha inn i filmen som høres kult ut, uten å ha evnen til å få til en sammenhengende historie.Så filmen inneholder små korte segmenter med figurer som vi ikke kjenner ,aldri får vite hvem er ,eller hva de egentlig vil.Jeg røper ikke mye ved å si at kjernen handler om en flokk med skumle menn,og en kvinne,som gjerne vil utføre en terrorhandling i Usa.Åå for en orginal ide,for noen script geni.Jada særlig!

    Hvem disse terroristene er og hvorfor de gjør det de gjør, blir aldri fortalt.Ingen mål og mening altså,bare spreng opp noe.Helt utrolig at de faktisk lot denne filmen gå igjennom nåløyet til godkjenning.Hele filmen er utrolig dum.

     

    At Jessica Biel dukker opp i historien som

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    hans soulmate og elsker ,får alt til å rakne fullstending for min tro til hovedpersonene.Han er alt for gammel i forhold til henne,hadde hun engang vært hans ukjente datter ,og at han derfor følte slik en tilknytning til henne så hadde det vært greit.Men elsker,nei det er like sannynlig som at Marianne og Gulars hadde vært elskere.(tips:søk på internet hvis dere ikke vet hvem disse figurene er,de er fra barne tv).

    Nicolas Cage ligger nærmere Julianne Moore i alder og et forhold til henne ville ha følt mere ekte og troverdig.Tenk om hans plageånd i FBI, Julianne Moore , hadde vært hans ukjente kilde til å kunne forbedre evnen sin,det hadde værte en mere intessant vinkling/twist i historien

     

    Det hele framstår som så unnsannsylig at jeg får fornemmelse at selv ikke skuespillerne tror på hva de egentlig framfører.De snakker ofte litt rart,forsiktig og noe forundrende som om de tror at Ashton Kutcher skal dukke opp når som helst og rope:You`ve been Punk'd".

     

    Det plaget meg også at all den skytingen som skjedde var blodfattig ,søren ta PG-13 ratingen den fikk.

     

    Det er helt tydelig at filmen er blitt klippet og limt en rekke ganger uten at det hjalp en døyt,jeg tror de rett og slett gav opp selv før de var helt ferdig men innspillingen.Derfor suger også slutten av filmen noe helt forferdelig.

     

    2/10(kun for den deilige Jessica Biel og noe action)

     

    Liker du historier om evnen til å se inn i fremtiden,lei heller filmen Deja Vu.

    Ja lei heller b-filmen Timecop med Jean Claude Van Damme enn Next,da vet du i alle fall akkurat hva du går til.

     

     

     

    PS:Jeg tror Nicolas Cage har overtalt regissørene av denne filmen og filmen Ghost Rider til å velge de søte unge kvinner fra Hollywood som han kunne tenke seg å kline litt med.At disse kvinnene dukker opp i filmene og er over han som tisper i løpetid ,og skal tilsynelatende være i samme aldersgruppe som han,er toppen av kransekaken.Han dukker opp som Johnny Blaze/Ghost Rider MED SVART PARYKK og skal være like gammel som Eva Mendes,jada sikkert ,vi tror på det...NOT.

    Hans rolle i den filmen var det verste miss-castingen i en film på mange år,hun er vakker og ung,han ser ut som en gammel mann med en utrolig stygg parykk.Johnny Blaze hadde heller ikke svart hår,han var faktisk rød-blond i tegneserien.Ghost Rider er så dårlig at jeg hadde mest lyst til å reise over til USA og biatch slå Nicolas Cage helt til han ville gi meg pengene tilbake.

  6. I tillegg er "main boss" kampen på selv førstebrettet usannsynlig selv i John Woo verden,han bruker en bazooka innendørs og skyter på deg på kloss hold.Selv ikke i Hong Kong film verden går så "over the top".

     

    Hater også at de bruker et rødt filter på bildet mens du er i slow motion,brukes for å skjule det røde blodet.Lame.

  7. Ok kanskje den var for vanskelig,filmen er tysk lavbudsjett film fra 2003.Har kjøpt 2 disc dvd utgaven.Synes den er veldig artig,er nok i samme sjange som Hot Shots fordi det er utallige referanser til action filmer fra USA 1980 style.

     

    Navnet begynner på Operation

    post-10330-1189954397_thumb.jpg

    post-10330-1189954409_thumb.jpg

    post-10330-1189954424_thumb.jpg

    post-10330-1189954461_thumb.jpg

    post-10330-1189954470_thumb.jpg

    post-10330-1189954478_thumb.jpg

    post-10330-1189954489_thumb.jpg

    post-10330-1189954498_thumb.jpg

    post-10330-1189954508_thumb.jpg

    post-10330-1189954520_thumb.jpg

  8. Filmen The Shooter rent action messig er bra,men filmen ble ødelagt av Danny Glover.Enten hadde han en tannregulering som nettopp hadde blitt strammet,eller så bruker han en reguleringsplate som ligger oppe ganen.han lesper så mye at alle hans uttalelse av bokstaven s er utrolig irriterende,noen av hans setninger synes å inneholde kun ord med bokstaven s.

     

    Utrolig at regissøren brukte han i det hele tatt,alle måtte jo høre hvor dårlig og unødvendig umorsomt dialogen ble.

     

    Elsker all gore som ble vist og skytingen var,om ikke noe usannsynlig,bra utført.

     

    Ssssssssså der ssssssssser dere,valget av sssssssssssskuessssssssspiller er viktig.Gjør feil valg og filmen lider fra sssssssssssstart til sssssssssssslutt.

     

    :no:

  9. Vi må ikke glemme at Vin Diesel var satt til å spille Agent 47 i starten,en brautende amerikansk skuespiller med raffinerte gentlemann evner lik en okse.

     

    Siden denne filmen ble lagt fram som et prosjekt,har jeg tenkt på den engelske skuepilleren Patrick Stewart som Agent 47.Det er bare litt synd at han er blitt så gammel,hadde han tatt av 20 år hadde han vært perfekt.

     

     

    Uansett er skuespilleren som er valgt bedre enn Vin Diesel,skal ikke mye til,men filmen blir alikevel kun en barnefilm med PG-13 I USA,15 i Norge.

     

    Mye skyting og drap,men blodfattig lell. :hmm:

  10. Merkelig at så mange ikke liker The Blair Witch Project,filmen fikk jo god kritikk da den kom på kino.Artig at da den kom til første visning i Cannes ble den framstilt som en ekte dokumentar film,ble en del bråk husker jeg.

     

    Syntes den var svært god,hadde ukjente skuespilere,bra fake dokumentar style, og en slutt som kom raskt og var utenom det vanlige.

     

    De som skrek høyest i salen,var faktisk en god del gutter.

×
×
  • Opprett ny...