Jump to content

formkake

Medlemmer
 • Content Count

  756
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

289 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Dark souls 3 199,- + frakt https://swsg.no/dark-souls-iii-7
 2. Doom ~117,- Xcom 2 ~178,- The Last Guardian ~240,- Frakt inkludert. @ http://www.thegamecollection.net/
 3. formkake

  Dubstep-tråden

  Nja, helt feil sjanger da (house). Karakteristisk òg. La meg poste nyeste System: http://www.youtube.com/watch?v=eUQmYkbSSB8 ..det er dubstep det
 4. Haha. Ja, det var det jeg lurte på egentlig. Men angående denne samsungen: de skryter av "1GB Write-Cache Buffer". Hva innebærer egentlig det? Betyr det at data ikke er garantert å bli skrevet; at du faktisk kan miste data hvis du f.eks mister strømmen? I tillegg: den mye dyrere "840 Pro" har 5 års garanti mot evos 3. Her lyser det en varsellampe for meg. Forventer de at den ikke holder i 5 år eller?
 5. Og hvor mange av dem går det faktisk an å kjøpe i en seriøs norsk nettbutikk da? Kom gjerne med forslag men det meste jeg kan se er bare 'falske' opplistinger av butikker som deal og pixmania. Jeg bruker linux så med hele OSet oget hundretalls programmer klarer jeg ikke fylle opp 10gb engang. Det resterende er nok til andre filer. Derfor har jeg ikke noe behov for mer, men tar gjerne mer med mindre det er mye penger å spare. Men hva har det kresenhet å gjøre? For meg er kvalitet og pålitelighet det viktigste så...
 6. Mellom 2-3 år siden. Jeg tenkte på 40gb da mot 120gb nå. Betalte under 700 da og de billigste ligger vel rundt 700 fortsatt (?), om ikke litt over. Med mer plass og raskere da selvsagt. Korrekt?
 7. Hvordan er det med litt mindre ssder nå til dags? Sjekket komplett og fant kun én i 60gb området. Er alt under 120gb ute av produksjon eller? Har hatt en på 40gb i to år (som røk, derfor ser jeg etter ny) og har ingen behov for mer. Prisene ser ut til å være uendret så jeg føler det er litt bortkastet penger å kjøpe 120gb... Noen anbefalinger?
 8. Inflasjon... Har du ikke hørt? 8/10 er det nye 5/10
 9. "..der dette er gjeldende"(?) Jeg er temmelig sikker på det ikke er. Med mindre er noe noe EU-regler jeg ikke vet om eller valve frivillig krever inn moms på vegne av den norske skatteetaten. Pixmania er norskregistrert selskap det også (slå det opp), hvor man sender fra har ikke noe med dette å gjøre.
 10. Hvis du kobler fra internett får du engelsk. Ellers, nei. Kom med oppdateringen for over et år siden. Det er mange tråder om det på forums.xbox.com så de vet om det, men har bare ingen intensjon om å fikse det.
 11. Hvorfor mener du det? Fordi det er norsk språk? Valve er ikke en registrert virksomhet i Norge og henvender seg dermed per definisjon ikke til norsk kunder, de krever ikke inn moms og følger ikke norske lover osv. for Norge har ingen jurisdiksjon. Netshop som du nevnte er registrert i Norge og er derfor like 'norsk' som alle andre 'norske' virksomheter og må følge norsk lover.
 12. 1. Rettigheter. 2. All HUD og input må gjøres på nytt for hvert spill for hver plattform. 3. Ansette folk til å gjøre det (eventuelt gjøre dette i stedet for nye spill) 4. Så må det gjennom QA. Emulering er ikke så trivielt du skal ha det. I motsetning disse andre emulatorene må nintendo stå ansvarlig og sørge for at det de selger faktisk fungerer. Sikkert mye mer. Og så skal alle disse kostnadene forsvares og tjenes inn igjen. Det holder ikke å selge 1000 kopier liksom.. Nintendo har gitt ut flere titter allerede så hvis dette virkelig er noe de kan "tjene grovt på", vet nintendo det.
 13. For spill har jeg i hver fall brukt disse det siste året (frakt i parentes): thegamecollection.net (2.00) base.com (1.45) zavvi/thehut (0) 365games (0.50) wowhd (0)
×
×
 • Create New...