Gå til innhold

LaserMannen

Medlemmer
  • Innlegg

    366
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LaserMannen

  1. Edit: Har nå funnet ut at de headsettene som jeg har nevnt blir litt i dyreste laget, så om noen kan gi meg noen tips på et par hodetelefoner som ikke er for tunge og en pris til maks 1500 kr?

     

    Bruksområdet er til iPoden som jeg bruker i forbindelse med jobb for det meste.

  2. Skal kjøpe meg et nytt headset som skal brukes med iPoden min på jobb. Har sett på et par modeller som Sennheiser PXC 450 og Bose Triport, og har bestemt meg mer eller mindre for Sennheiser headsetet. Jeg tenkte å bestille fra ebay siden prisene der ligger litt under Norge, det jeg egentlig lurer på er om det er toll og eventuelt hvor mye toll det er på et headset som taes inn i Norge over 1000kr?

  3. Takker for svar.

     

    Har testet litt med andre headsett og andre spillere. Koss headsettet funker på pcen, det samme gjør AKG headsettet. Testet i tillegg et pioneer headsett på iPoden, og det kom heller ikke lyd i den ene høytaleren der heller. Så jeg tror problemet er mp3 spilleren, om noen har hørt om et slikt problem før?

  4. Sliter med å få lyd i begge høytalerne på headsettet når jeg bruker min Ipod classic 30gb. Har forsøkt 2 forskjellige headsett, det ene(AKG K416P) ca 0,5 år gammelt og det andre(Koss Sporta Pro) er akkurat kommer tilbake fra reperasjon. Jeg har testet det ene headsettet med to andre mp3 spillere, der skjedde det samme, men på den ene mp3 spilleren(Vision:M) var det lyd inntil nylig, da gikk den over til lyd i bare det ene øret. Det hjelper på å presse kontakten ned, da blir det lyd i begge høytalerne. Er det dårlig kontakt eller er det noe på enten mp3 spillerne eller headsettene som er ødelagt?

  5. Har ikke vært noe tilfeller av lyn og slikt idag, og jeg brukte pcen med den gamle prosessoren rett før jeg byttet over. Strømforsyningen tror jeg skal holde til å drive hele det nye systemet(Hiper 580W), for +6400 bruker noe sånn som 125W, mot +4200 som bruker 89W. Tror det problemet ligger på den nye cpu kjøleren, har en kompis som har lik kjøler, men som fikk med en spenningsregulator og en overgang til sin cpu kjøler, det fikk ikke jeg med min.

  6. Har litt problemer etter at jeg byttet fra AMD +4200 AM2 til AMD +6400 AM2, og installerte en Zalman CNPS9500 cpu kjøler. Når jeg starter Pcen kommer det en lang pipelyd, så stille, så den samme lange pipelyden fra hovedkortet. Har sjekket at Hovedkortet(Gigabyte) passer til prosessoren. Leste litt rundt på div forum, der det stod at pipelyden signaliserte at det var noe galt med strømtilførselen. Jeg fulgte bruksanvisningen til kjøleren slik som det stod, og det står at jeg bare trenger å koble 4-pins kabelen til hovedkortet.

  7. hvorfor d ?

    må bare vite:P

     

    DLS er mye bedre en RF, og jeg mener usblaster subene er fullt på høyde med de pioneer subene, men så er ikke jeg spes glad i pioneer suber da, hehe

     

    Men du får mere for pengene hos radioservice, mener jeg

    Vi er ute etter det anlegget som lager mest lyd, mest bass mest trøkk. Vil begge anleggene lage bra trøkk eller?

  8. Vi har snakket med to forskjellige bilradiobutikker i Bergen. Vi vil lande på rundt 17 000-18 000kr inkludert rabatter og sponsing

    Bil og Radio spesialisten forslag til anlegg:

     

    2x Pioneer 3000W 12" i SPL serien deres

    1x Rockford Fosgate monoforsterker til 8000kr

    2x par Pioneer 6x9 høytalere, til 1000kr paret

    1x 5kanals forsterker Rockford Fosgate 5000kr

     

    Radioservice forslag:

    8x US blaster 12" 600W

    2x DLS monoforsterkere -usikker på spesifikasjoner

    2x par 6x9 høytalere.

    1x 2kanals DLS forsterker

     

    Det vi lurer på er om hva som er best av de to forslagene? Kasser og slikt skulle de hjelpe oss med, det samme med kabler og slikt. Har ikke de forskjellige spesifikasjonene på komponentene. Det vi er ute etter er skikkelig trøkk og dunking som høres.

  9. Vi har kjøpt oss russebil, en Chevrolet Starcraft g30 5,7 V8. Har tenkt å oppgradere det anlegget som står fra før av med 15 000kr. Fra før står:

     

    1stk 12" Sony xplod sub

    4stk 6x9 sony xplod

    Og en forsterker som jeg er usikker på hva heter, men driver i alle fall anlegget :p

     

    Så lurer vi hvilke alternativ vi har å velge mellom?

     

    Er ute etter mest trøkk i anlegget slik at vi høres bra når vi kjører rundt :p

  10. Er med på en russebil som trenger ny girkasse, vi kjøpte bilen billigere på grunn av denne mangelen. Bilen er en Chevrolet Starcraft G30 5,7 V8 bensin 1986 modell. Det som er spørsmålet er hva denne typen girkasse som sitter i disse bilene heter? Sr det er mange forskjellige modeller på starcraftene. Og hvor mye ville en mekaniker ta for å montere en slik girkasse?

×
×
  • Opprett ny...