Gå til innhold

Dodraug1

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dodraug1

  1. Om G502 skriver dere "Bak musehjulet igjen er det én enkelt knapp for å skifte DPI". Dette stemmer jo ikke helt. Knappen bak musehjulet brukes til akkurat det du vil bruke den til, som de fleste andre knappene. Default er faktisk å bytte profil, mens de to knappene på venstre side av venstre museknapp er for å skifte dpi opp og ned på den profilen som er valgt.

    • Liker 6
  2. Idioti og ikke ha hele spillet på dvd plater. Nok en idiotisk trend fra spillselskaper.

     

    Det er vel litt på grunn av at de fysiske kopiene kommer til butikkene en stund før spillet faktisk slippes, og da er det alltid noen som stjeler med seg en kopi hjem og legger den på nett slik at spillet blir tilgjengelig gratis før det kan kjøpes i butikk eller lastes ned lovlig på nett. Hvis deler av spillet må lastes ned selv med fysisk kopi fungerer det vel som en slags kopisperre.

  3. Helt ny ledning? Det er jo samme displayportkabel uansett om den er 8 år eller 8 dager gammel. Det som kanskje kreves er et nytt skjermkort, da det er der teknologien sitter.

     

    Det er forskjell på kablene også. Jeg fikk nylig ny skjerm og hadde problemer med å få mer enn 80Hz på høyeste oppløsning, men så snart jeg byttet kabel til den som fulgte med skjermen så gikk den fint på 144Hz med en gang.

  4. Prøvd å se på ebay?

    Prøv å søk på f.eks modell nr på server og hdd tray screws eller lignende.

    Mulig du også kan finne noe mer spesifikk info på denne måten :)

    Det er forsøkt, uten hell. Jeg kjøpte serverkabinettet brukt, og det er ingen modellnr eller lignende på det, så jeg vet ikke helt hvor det kommer fra. Jeg har funnet et som ligner ganske mye hos rackmountmart, og har kontaktet de for å se om de har skruer liggende. De har ikke gitt meg noe svar enda, så jeg venter i spenning :)

  5. Hei,

     

    Jeg holder for tiden på med å forsøke å finne noen skruer til harddisk skuffene i serveren min, noe som har vist seg å ikke være så lett som jeg føler det burde vært. Problemet ligger i å finne noen med lite nok hode. Alle jeg har funnet til nå har 0,5mm eller 1mm for stor diameter på hodet, og da blir det slik når jeg skrur de i skuffen:

    cEVZclI3.jpeg

    Det ser ikke så ille ut, men det blir problematisk å skyve inn skuffen når skruen stikker ut på den måten. Skuffen i seg selv ser ut til å være skrudd sammen med nesten samme type skruer som jeg trenger, når jeg skrur de i harddisken ser det slik ut:

    RTJyVVYr.jpeg

    Mye bedre altså. Side om side ser de slik ut:

    dXdhcDRZ.jpeg dm9OcEFN.jpeg

    Diameteren på hodet på skruen til venstre er på 5,5mm, mens den til høyre er 4,5mm.

     

    Jeg har sjekket de lokale butikkene som jeg kan tenke meg har denne typen skruer uten å finne noe, og jeg har ebay'et og googlet meg nesten ihjel uten å finne noen med diameter under 5mm. Noen som vet hvor jeg kan finne det jeg leter etter? Eventuelt om noen vet nøyaktig hva slike skruer heter, så blir det kanskje lettere å søke etter de.

  6. Jeg har hatt dette problemet helt siden jeg fikk telefonen for noen mnd siden. I begynnelsen trodde jeg kanskje det var fordi jeg overførte SMS historikken fra min gamle HTC Touch Diamond 2, så i forrige uke resatte jeg S2'en til fabrikkinstillinger, men problemet er der fortsatt.

     

    Det som skjer er som tittelen tilsier at jeg ikke kan svare på SMS'er. Hvis jeg ser på en SMS samtale og begynner å skrive et svar direkte der, får jeg bare "Failed. Message not sent" når jeg prøver å sende. Dersom jeg kopierer teksten og limer den inn i en ny melding som jeg sender til samme person går det helt fint og meldingen legger seg fint inn i samtalen som den skal. Altså, hvis jeg svarer direkte på en melding går det ikke, hvis jeg går tilbake til meldingsoversikten og lager en ny melding derfra går det fint.

     

    Andre som har opplevd det samme eller vet hvordan det skal løses? Alt av oppdateringer o.l er installert.

  7. Hei, jeg har planer om å kjøpe meg nytt kamera. Etter å ha lest en del reviews har jeg så og si bestemt meg for at det blir Canon EOS 550d. Jeg er rimelig nybegynner når det gjelder fotografering, så jeg har ikke de altfor store kravene foreløpig, men jeg mener at når jeg først kjøper så vil jeg ha noe skikkelig. Derfor ser jeg etter gode og rimelige alternativer til kit-objektivet. Det er ikke noen spesielle ting jeg kommer til å fotografere mer enn andre, så jeg er på jakt etter et 'all-round' objektiv om det finnes. Ønsker dog å ha noe zoom på det.

     

    Prisklassen jeg ser for meg er en 2-3000kr. Er det noen som har noen anbefalinger å komme med her? Eller er det greit å begynne med kit-objektivet og så kjøpe nytt når jeg vet mer hva jeg har behov for?

  8. Har nettop oppgradert maskinen litt, men bruker samme strømforsyning som før. Har aldri hatt noe problem med den før. Når jeg slo på psuen for første gang hørte jeg en høyfrekvent lyd (litt samme type som folk bruker på mobilen for at lærerne ikke skal høre den), samtidig som at LEDen på hovedkortet ikke lyser. Den lager denne lyden selv om den ikke er koblet til noe som helst borsett fra stikkontakten. Fins det håp, eller er det bare å bestille ny med en gang?

×
×
  • Opprett ny...