Gå til innhold

Hashtægg

Medlemmer
  • Innlegg

    1 414
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hashtægg

  1. Jeg skal i første omgang finne ut om de tillitsvalgte ved instituttet har visst om dette, og kreve en forklaring på hvorfor det ikke er blitt sendt ut informasjon til alle berørte studenter. De kan ikke bare ta fra oss en hel etasje i det stille.

    Dette er noe de har visst om, og det har blitt lovet fra fakultetets side at informasjon om endringene skulle bli videreformidlet til studentene.

     

    Men for all del, ta kontakt med instituttillitsvalgt på IDI. Jeg som tillitsvalgt på fakultetet skal prøve å få litt orden i dette med lesesalplasser til 4. årstrinn på IDI. Men som alt annet på NTNU vil ting ta ufattelig lang tid. Det at andre enn kun tilltisvalgte engasjerer seg er selvfølgelig et pluss.

  2. eh? hvor holder 3.-5. til nå da?

    Ikke sikker, spørs hvor IDI har gjort av plassen som skal gå til 4. klassinger. (Dumt om Drivhuset er tatt av den "bolken") 5. har jo sin egen "master" lesesal, like ved Drivhuset.

     

    Ellers så åpner de fleste lesesaler på hele NTNU for alle lavere årstrinn. Altså vil alle lesesaler på campus være åpne for 1-3 klasse uansett linje. Mens noen lesesaler er forbeholdt 4. og 5. klassinger.

     

    The fu*k?

     

    Jeg hadde i hvert fall romtilgang der for et par-tre uker siden.

    Kommer nok til å ha tilgang der en stund fremover. Litt trist igrunn, den lesesalen der oppe var aldri full.

  3. Jeg har ikke sett så nøye etter. Tror det er skap i etasjen, men rommene er reservert 3.-5. årskull ved IDI (altså datateknikk og informatikk). Kjøkkenkroken er derimot ikke adgangsbegrenset på dagtid, og sånn ellers er det kun hovedinngangen man må bruke kort for - og jeg tror mange har tilgang til bygget.

    5. etg tilhører ikke lenger IDI. Det er det arkitekt-studenter som skal få kose seg med. Kan hende de fortsatt har vannkokeren der oppe da.

     

    Kokeplatene funker ikke, de bare "fulgte" med kjøkkenkroken.

  4. Anbefalinger til komplementært emne 3. året mtdt?

    Ting jeg kan velge:

    TIØ4120 Operasjonsanalyse, grunnkurs

    TIØ4146 Finans for teknisk-naturvitenskapelige studenter

    TIØ4230 Entreprenørskap og markedsorientert produktutvikling

    TIØ5200 Prosjektorganisasjoner

    TMM4225 Ingeniørrettet samhandling i distribuerte team: Ledelse og smart bruk

    TPD4142 Design Thinking

    TTM4165 IKT, organisasjon og marked

     

    Er på jakt etter fag som er interessant og/eller nyttig. Trenger ikke være 'dette er lettest å stå i', men erfaringer om vanskelighetsgrad er uansett nyttig, så skrik ut om du har hatt noen av fagene og hva du syntes.

     

    Jeg tok Entrepenørskap faget, anbefales. Veldig spennende fag og engasjerte forelesere som har masse spennende eksempler, som ikke er "tatt ut av læreboka".

    Finnes datagutter som mener det er svadafag på linje med tekled, jeg er ikke enig i det da.

  5. Det at studenter prater undervisningen er veldig respektløst. Det er ufattelig irriterende når man selv prøver å følge med. Tyder på manglende sosial intelligens rett og slett. Kanskje det er for vanskelig/lett for de som snakker, men de bør vise hensyn. Krogstad i strømningslære var veldig flink til å si ifra og fikk syklubbene til å holde kjeft. Synd det ikke er flere forelesere som han.

     

    Franskmenn er forresten i en egen særklasse når det gjelder å snakke i timene. De lever godt opp til sin stereotypiske rolle som frekke.

    Huff ja. Matte3 forelesningen til fysmat, nano og kjemi (tror jeg det er) er et helvete, om det er andre som går i den så vet de hva jeg snakker om! Noen ganger får jeg lyst til å skrike ut "hold kjeft!" Holder jo ikke med stygge blikk og hysjing.. :/

  6. Hvis det vil si at du bommet på 3 av totalt 9 deloppgaver, synes jeg det var strengt å gi deg en d.

     

    6/9 = 0.66

     

    Starter ikke c på 0,6?

    Var det jeg trodde og, derfor ble jeg litt skuffet da jeg så karakteren. Har sjekket opp mot fasiten, og hadde en liten regnefeil i oppgaven med rekker som gjorde at selve svaret ikke ble helt riktig, men hele framgangsmåten er rett, og slik jeg ser det burde ikke det trekke ned stort. Så jeg vet ikke jeg...

  7. hmm, svar på matte 1.

     

    Fikk alt rett bortsett fra deriverte av inverse, greide også bare difflikningen halvveis. Håpte dette kunne holde til en b, men ble en c.

     

    Noen vits å klage? Jeg faller jo iallfall ikke lengre ned. Noen som har klaget noen gang?

    Jeg klarte heller ikke deriverte av invers og den siste oppgaven. Trodde det holdt til C, men ble D. Jeg tør ikke klage da, hvem vet, tenk om jeg får E da.

  8. Beklager, ITGK-eksamenen var jo ikke spesielt vrien.

    Nei, den var ikke det. Jeg tror jeg får en ganske så ok karakter, ikke helt det jeg siktet mot. Men eksamen var rotete og forvirrende, og jeg synes jeg får lov til å si ifra, så kanskje man kan gjøre noe med det til neste gang. Her postet jeg en liten pos for å få ut litt og vise hvor enig jeg var :p

     

    Ingen av eksamenssettene så spesielt vanskelige ut eller spesielt utforma - småfeil på MC-oppgaver er det din egen feil at du får trøbbel med hvis du sitter der og venter på forklaring uten å gå videre til neste oppgave. Jeg synes posten din virker voldsomt bitter over detaljer: Hvis du har tenkt til å bli så opphisset av skrivefeil og egen evne til leseforståelse resten av studietiden, og ikke minst ditt yrkesaktive liv, vil jeg nok kanskje anbefale å gå til innkjøp av noe blodtrykknedsettende. Det blir bare verre fremover!

     

    Karakteristikkene av faglærer virker bare smålig og jeg tviler på at du har evne til å vurdere en professors kompetanse når du ikke klarer å gjette deg til hvor mange som bruker Internett i verden når alternativene er 3 millioner, 300 millioner og 1.5 milliarder (hint: vi har flere innbyggere enn 3 millioner i Norge og det er over 300 millioner innbyggere i USA). At du "ikke nevner navn" hjelper jo fint lite når det er to mulige faglærere og man lett kan se at du hadde JSP hvis man blar gjennom eksamensoppgavene. Jeg skjønner at du sikkert kommer rett fra videregående, og der er det jo veldig vanlig å skylde på lærere og alt mulig annet når man gjør det dårlig, men denne diskusjonen ligger faktisk ute på nett og kan leses av de det er snakk om.

    Selvfølgelig, du har helt rett.

     

    Men jeg føler at jeg har all grunn til å være "bitter" over foreleseren. Jeg har deltatt i nesten hver forelesning og er sammen med andre enige om at de har vært urovekkende dårlige. Ja, jeg vet at dette kommer til å skje flere ganger i løpet av studietiden og arbeidslivet, jeg vet alt det, men skal jeg av den grunn ikke få lov til å klage, si min mening? Var du der under eksamen? Så du hvor mange som trengte hjelp av faglærer for å skjønne hva man egentlig ville i noen oppgaver? Har du vært i forelesningene? Var du der da de sa at vil bli svært lite av databaser på årets eksamen? Uansett, var ikke meninga at noen skulle svare på det jeg skrev og skape en diskusjon, var mer ment som en liten "irritert" post hvor jeg var enig med han før og fikk utløp for litt frustrasjon :)

     

    Uansett, om forelesere faktisk vil bli bedre (noe de fleste vil) er det nyttig med kritikk, kanskje ikke helt den jeg kom med, men jeg overreagerte og det er beklagelig :)

  9. ...

    Jeg er så ufattelig enig i hva du sier og jobber allerede med en skriftlig klage på hele eksamen, fått med endel som skal skrive under. For det første, at det skal være mulig å gi en slik "eksamen" på NTNU er utrolig, jeg ble rett og slett sjokkert da jeg satt der, makan til rot og bruk av google-transelator skal man lete lengre etter. For det andre: "kvalitetssjekket" Jeg lurer virkelig på hva det innebærer, jeg vil ikke si at det å bla gjennom et eksamenssett er å kvalitetssjekke det.

     

    Oppgavene "professoren" eller foreleseren (jeg skal ikke nevne navn) skrev kunne tolkes på så mange måter, hun/han klarte ikke formulere seg riktig, og jeg bare satt der på eksamen og visste egentlig ikke helt hva det var hun/han ville jeg skulle gjøre, det jeg tenkte under hele eksamen, spesielt database-delen og spm om mobiltelefoner var: "dette må være en spøk". Og selvfølgelig ødela det endel for meg, når jeg satt der og ikke helt visste hva det var jeg egentlig skulle gjøre.

     

    Hva denne "professoren" egentlig gjør på NTNU er et mystrium, makan til inkompetent person skal du lete lengre etter. Og om man leser boken til foreleseren får man et bevis på hvor dum hun/han egentlig er. Personen sier selv i et intervju (før utgivelsen av boken) at hun/han ikke har programmert på et par år (dette intervjuet ble gjort for 5 år siden)...

     

    Jeg også måtte få ut litt. Eksamen i seg selv var ikke så vanskelig når man først fikk forklart alt som var feil, men så fikk ikke jeg vite dette før klokka 11.30... Ingen tvil om at jeg skal ta opp IT, men da den dagen denne foreleseren ikke er med på å lage eksamen.

×
×
  • Opprett ny...