Gå til innhold

Billybob82

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Billybob82

  1. Mistet ned telefonen min en 3110c... etter dette vil den ikke lade og skjermen mangler lys. Dvs jeg ser hva som er på skjermen men det er mørkt. Hv kan være galt er dette lett å reparere...? Er det noen som ha vært borti noe lignennde og vet råd?

     

    Mobilen er bare 1 mnd gammel... Detter budre vel gå på reklamasjone gjør det ikke?

  2. Har nå hatt problemer med mms oppstette på to nye tlf. Først når jeg kjøpte meg ny Nokia N73 med chess abonnomang fikk jeg ikke mms opsette til å fungere etter mye fram og tilbake med kunderservice skiftet jeg til tele2 fikk de samme problemene her. Karvet mobilen min tilslutt. Og gjikk tilbake til min gamle d500 hadde nå telenor abonnomang og kunne da sende mms som før. Skiftet til chess å kjøpte meg k850i da startet de samme problemene. Har i dag k850i med tele2 champion kan heller ikke nå mota eller sende mms. Når jeg skal sende kommer det i emne ( ikke i hjemmenettverk ) Så når jeg prøver en gang til kommer det kommunikasjons feil.. Noen som har vert ute for noe lignende?? eller vet hva man skal gjøre.. Har ikke hatt problemer med å sende mms med telenor.. men har heller ikke prøvd telenor på disse tlf.

    Har hørt noe at det kan være problemer med mms oppsett vist du har skiftet abonnomang ofte .. men vet ikke noe mer.

     

    Setter stor pris på visrt noen kan hjelpe meg her. Kundservice er tja hva kan jeg si. Må jo spørre her. Har blitt ringt nå av support 4 ganger å er kommet like langt

  3. Ingen ting negativt med trådløst nettverk så lenge man setter det opp riktig og det fungerer 24/7. Har man derimot bare problemer så er det et helvete.

    Bruker trådløst net her, har 2 pc'er koblet til trådløst og en via kabel. sitter på en 10/10mbit linje. Får max hastighet på de 2 bærbare mot internett. Eneste negative som jeg kan poengtere er overførings hastighet mellom trådløs pc og kablet pc, men det må man og regne med når man har trådløst.

     

    Bruker selv en Linksys WRT54GS V1.1 (tror jeg det var) med dd-wrt firmware. Fungerer upåklagelig og har et hav av funksjoner.

    WRT routerene som selges idag støtter vel ikke custom firmwares,men er ikke 100% sikker på den påstanden.

     

    Ville gått for trådløs hadde jeg vært deg,enkel løsning så lenge man kjøper bra trådløs utstyr, billig ustyret har jeg bare hatt problemer med.

     

    Asus WL-500G og WL-500GX , Linksys WRT54G/GS er bra routere som jeg har lekt mye med.

     

    Har drevet en del med D-Link og hatt masse problemer med de.

     

    En grunn til at trådløst kan funke dårlig er fordi de fleste bare kobler den opp og surfer av gårde, fleste trådløs routere kjører vel på kanal 6 som default, og når alle er på samme kanal i et tett bebod område blir det krøll.

     

    Lurt å sjekke med NetStumbler hvilke kanaler som er minst brukt og så bytte til en av de.

     

    Håper det hjalp noe :)

    6709492[/snapback]

     

    Det hjalp ja , går for trådløst skal se på de du anbefalte.. Men er dette pakkeløsninger eller??

  4. Har bestilt meg NGT sin surf linje på 3000. Fekk da tilbud på trådløse ruter til kampanje pris, har egentlig takket ja. Men er litt usikker hva slags type ruter dette er og hva slags trådløst kort jeg skulle ha valgt. Tenkte egentlig jeg skulle ha trådløst nettverk, men har hørt mye negativt om det. Lurte på om noen hadde noen gode forslag til hva slags utsyr jeg burde velge eller om jeg burde slå ifra meg hele ideen om trådløst. Bor i murblokk telefon kontakten står i gangen pcen i stuen. Vil helst unngå ledning fra gang til stue... :dontgetit:

     

    Pcen er en

    AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2GHz Socket AM2 1MB, BOXED m/vifte

    Asus M2N32-SLI Deluxe, nForce 590 SLI, Socket-AM2, DDR2,2xGbLAN,ATX, 2xPCI-Ex16

    XFX GeForce 7900GT 470M Xtreme 256MB GDDR3, PCI-Express, 470/1370Mhz, VIVO

    Corsair Value S. PC4200 DDR2 2048MB Kit w/two matched Value Select 1024MB

  5. Har oppdatert handlelisten tror jeg går for dette nå. Men ett siste spørsmål er om jeg skulle ha skiftet minne nå som jeg har skiftet hovedkort og prosessor ?

    6626368[/snapback]

    Minnet du har valgt skal fungere, men den optimale RAM'en til denne prosessoren er DDR2-800 PC6400.

    Hvis du ikke er entusiast, så vil du ikke merke forskjell :D

    6626373[/snapback]

     

    Tror ikke jeg merker noen forskjell. hehe Men hovedkortet er bra eller ?

  6. Det er absolutt anbefalt å gå over til Intel Core 2 Duo - E6600.

    Den ligger på samme linje som AMD FX-62 i ytelsen, men koster ~4400kr mindre!

    Overklokking skal også være ekstremt lett på vanlig luftkjøler.

    6626353[/snapback]

     

    Men det hovedkortet som vart anbefalt med Intel Core 2 Duo - E6600. Er det et bra kort såg ingen produkt anbefalinger... Har ikke peiling selv.

  7. Har ikke noe imot intel fikk bare høre at jeg skulle se på amd. Første gangen jeg setter opp en pc. Har styrt på en stund skulle vente til prisfallet, nå som det endelig er kommet vart det slik. Takker for svaret skal se på det nå.. :thumbup: Tenkte jeg skulle bestille etter nattskiftet. Men er det noe jeg må tenke på med oprativsystemet, når jeg har 64b prosessor ?

  8. Jeg har sett datoer fra den 22. til 28. . Jeg vil tro at prisdumpen senest kommer samme dag som Conroe, helst dagen før. Men det er mine spekulasjoner. Jeg har forresten tenkt en del på en X2 5000+ selv. Veldig fristende den, men vi venter og ser :)

     

    Hilsen,

    efikkan.

    6425244[/snapback]

     

    Er utsatt 4 dager nå... Til den 27 tror jeg det var.

×
×
  • Opprett ny...