Gå til innhold

basushjerne

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av basushjerne

  1. Noen som har testet operativsystemet ennå? Sitter med det nå og er ikke mektig imponert. Virker som den største nye funksjonen er Siri, og hun er ganske ubrukelig spør du meg... Skal man sende meldinger til venner, opprette avtaler i kalenderen osv, er det greit at hun er på norsk. Men da skjønner hun ikke et ord engelsk!

     

    "åpne opp Wunderlist" blir til "jeg fant dette på nettet om åpne opp vender lyst". Så åpne apps med engelske navn(omtrent alle), fungerer ikke. I tillegg må man si ting på riktig måte for at hun skal forstå, hvis ikke får du bare

    "jeg fant dette på nettet om..."

     

    Ellers fint lite interessant i dette OSet. Fleste nye funksjonene har jeg allerede gode apper til. For eksempel finne duplikater eller fjerne søppel, har jeg Gemini og Clean My Mac.

     

    Noen som bruker Mac her i det hele tatt?:) Hva synes dere?

  2. Forstår virkelig ikke hvorfor ikke flere spill lages for 60fps! Synes det gjør utrolig mye mer for spillopplevelsen enn litt bedre effekter her og der. For eksempel Star Wars Battlefront eller Last of us til PS4.

     

    Men digger Rachet&Clank! Mye gode minner fra de gamle spillene til PS2(og PS3 for så vidt), så blir nok kjøp her uansett!

  3.  

    17000,- ! Eple sjefene må jo le seg skakke av at folk kaster disse summene etter dem.

     

    ja det viser jo bare at det er en god del dumme mennesker her i verden.

    Hm... artig filosofi... Er alle som foretrekker litt kvalitet, dumme? Apple sine bærbare er faktisk utrolig gode maskiner. Byggekvalitet, støynivå, vekt og størrelse(design) og ikke minst operativsystem er kanskje viktigere enn spillytelse for mange.

    • Liker 3
  4. Jeg har i5 3570K og har aldri hatt problemer med flaskehals fra resten av komponentene. Eneste gangen jeg opplevde dette, var med Crysis 3(alt gresset som flyttet på seg). Da ble det for mye for CPU´n. Dette er patchet nå btw, så ingen flaskehals nå:p

     

    2600k er ganske lik min i ytelse, så det burde nok gå bra;) Ville heller kjøpt en stor cpukjøler og overklokket prosessoren litt, enn å kjøpe nytt utstyr. Hver fall for denne runden;)

  5. Takker for svar. Da dropper jeg ekstrautstyret og setter ned prisen;) På prisguiden så kommer de eksakt samme delene på 13 820,- i dag. Synes bare det var så rart at jeg ikke har fått en eneste henvendelse. Ingen bud på lavere, eller bud uten ekstrautstyr...

     

    Edit: Den er litt over ett år gammel. August 2012, skjermkortet er under et år gammelt.

×
×
  • Opprett ny...