Gå til innhold

GGsyreb

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GGsyreb

  1. kan svare på 3 av fire spørsmål der. akseptabel temp på HK (den måler antageligvis southbridgen eller northbridgen på HK) er litt vanskelig å svare på, men jeg har 50C på mitt (asus p5w dh) uten problemer. tror nok de brikkene tåler en del. for å kjøre to prime95 samtidig(en for vær kjerne tipper jeg) må man lage en snarvei på skrivebordet og skrive "-a0" tilslutt i "mål". lag en annen med "-a1" etter. dette setter affinity på programmet (dvs hvilken kjerne den skal kjøre på. a0 for kjerne 1, a1 for kjerne 2 osv.). for beste temp avlesing på cpu anbefaler jeg intels TAT (thermal analythical tool) det leser direkte fra temperatur sensorene i kjernene i cpuen. og oppdater informasjonen om pcen din er du snill. tenkte ikke med en gang at du hadde intel før jeg blingset på navnet på HK for annen gang.

  2. lås pci-e til 100hz og pci til 33hz (skal være de to du kan låse, er i det minste riktige verdier) 1.5v skal du ikke trenge før du når 3.6GHz dvs 400x9. du kan kjøre 3GHz uten å sette opp spenningen. deretter setter du den ram divideren som passer rammen din. 800mhz for pc 6400 osv. sett spenningen på northbridgen på max (står antagelig som "MCH" i bios). ikke rør multiplieren. du trenger ikke å gå under 9 hvis ikke du skal gå for WR i fsb. kan ikke huske mer på stående fot. lykke til med oc'en din.

  3. vet ikke om noen andre gode "gta style" rollespill, men jeg kan anbefale et godt rollespill. Knights of the old republic er med god margin det beste spillet jeg har prøvd. Eneste er at grafikken begynner å bli veldig utdatert og du må i det minste syntes at lysabler er kult siden det er et star wars spill. Det eneste star wars lisensierte spill som er bra også.

  4. Du tar nok feil når det gjelder cpu hastighets beregningen din Stigma. faktisk cpu hastighet\beregningsevne måles i flops. en typisk cpu regner ca. 10 Gflops. 1 flop er en (1) floating point operation aka ett regnestykke. og en hz (i cpu sammenheng) tilsvarer at transistorene i cpuen kan gå fra 1 til 0 eller 0 til 1 i løpet av en hertz. så du vil ikke få fler hertz hvis man har flere cpuer (tenk dualcore). håper du forstår det slik jeg har forklart (siden jeg nesten ikke gjør det selv :D ). og sikkert ikke bare deg som ikke har forstått det, har møtt fler som jeg har måttet "konvertert".

×
×
  • Opprett ny...