Gå til innhold

Paragrafrytteren

Medlemmer
  • Innlegg

    222
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Paragrafrytteren

  1. Jeg håper også at designet endrer seg noe før lansering, noe jeg tror også vil skje. Husk at unibody-produskjonen er en avanser prosess som krever skreddersydde presisjonsverktøy som lasere og fine freser. Dette er upraktisk å lage for prototyper som man man kanksje må justere størrelsene på. Mitt tips er at den rammen vi ser på bildene her er en håndlaget ramme for prototypen, mens det ferdige produktet vil ha en unibody-ramme uten skjøter. Jeg tror også at på det ferdige produktet vil aluminiumen strekke seg helt opp til samme nivå som skjermen, og kanskje også hele veien ned på nivå med bakdekslet.Dette vil kreve en prosess som klarer å frese ut en ca. 0,5 mm tynn kant langs sidene, noe som er vanskelig å håndlage, men ikke burde være noe problem i en Unibody-prosess.

     

    Jeg nekter å tro at Johnathan Ive ller Steve Jobs vil sendre fra seg noe som ser ut som det vi ser på bildene ihvertfall.

  2. Batteritiden ble litt bedre etter at jeg oppgraderte, problemet var at jeg no ikke får koblet meg til trådløse nettverk. Nettverkene vises, men selv om jeg taster inn korrekt passord klarer ikke telefonen å boble til nettverket. Dette funket fint før jeg oppgraderte til 3.1., så jeg ville tenkt meg om to ganger før jeg oppgraderer.

  3. Paragrafrytteren, hadde de mange igjen?!?

     

     

    Forresten hva er poenget med Iconnect(som øvrig koster 350kr) når det er uansett maks 10kr per dag, altså 310kr?

     

    Jeg spurte ikke hvor mange de hadde, men så eskene lå bak på lageret, var kanskje 5-10 av hver farge igjen. (kun 16GB) Dette var i går ettermiddag.

     

    Er det virkelig maks 10 kr per dag? Trodde maksprisen var høyere jeg? Jeg var veldig i tvil om jeg skulle velge iTalk small eller iConnect, har nokså lav ringe- og meldeutgifter, men ser for meg at databruken kan bli større med denne telefonen. Jeg endte opp med iTalk small fordi jeg fikk beskjed om at man kunne bytte kostnadsfritt mellom iTalk small og iConnect, så da ser jeg an databruken min de første månedene. 150,- billigere ble det også. :)

  4. Jeg hadde tenkt å bestille hos NetCom i morges, men ved en tilfeldighet befant jeg meg i nærheten av Oslo City i går og bestemte meg plutselig for å stikke innom Telebutikken der for å høre om de hadde fått inn noen telefoner. Der hadde de akkurat solgt siste telefonen et kvarter tidligere, men filialen på Byporten hadde visst fortsatt flere. Jeg takket for opplysningen og durte over gaten med dårlig skjult hastverk. Heldigvis for meg hadde de 16GB utgaven i begge fargene, så jeg kunne glad og fornøyd gå hjem med en svart 16GB model i går og slapp kaoset på NetComs sider i dag. :D Kjempefornøyd så lang, eneste jeg ser kan bli problematisk er batteritid og vekkerklokkefunksjonen, som desverre ikke var på langt nær like hissig og pågående som den på den gamle Nokiaen.

  5. Her var det mange kjente telefoner ja! Sitter faktisk akkurat og vurderer om jeg skal bestille E51, og dette ble nok den berømte dråpen...;)

     

    Jeg bruker for tiden min gamle D600E (med EDGE), ble tvunget til å hente den ut av skuffen da min 6300 sviktet og ble sendt til Zodiac for andre gang, hvor den fremdeles befinner seg, ferdig reparert...

     

    D600(E) må være den minst vellykkede telefonen jeg har kjøpt. Jada, den er stilig, skyvemekanismen er deilig, den var proppfull av teknologi, og byggekvalitetet noe av det beste jeg har vært borti. Men menyene er ikke gode, for ikke å snakke om at de som har oversatt dem tydeligvis skulket skolen den uken man lærte om ord deling og bruk av binde-strek. ;) SMS-skriving er også et rent helvete for en som har sverget til Nokia hele livet. Ett trykk på feil tast, så er man ute i hovedmenyen og alt man har skrevet er borte. Og på min telefon er det helt umulig å lukke gummiluken over kortsporet når man har et minnekort i den. Prøver man ender det bare med at kortet spretter ut igjen.

  6. PPPoE hos NGT? Jeg trenger aldri å logge på noe som helst med min MegaFree linje, er på nett med en gang jeg slår på PC-en.

     

    Men er enig i at NGT har en holdning overfor kundene som er under enhver kritikk. Som noen sa; man eier ikke utstyret selv, men når det klikker skal NGT ha betalt for¨å sende deg nytt. KJELTRINGER!

  7. Mangelen på S/PDIF utganger er grunn god nok for meg til å styre langt unna dette kortet. Det slår meg i det hele tatt som ganske ubegripelig at man lage et kort spesielt beregnet på HTPC-bruk uten dette. Hvem vil vel bruke de innebygde høyttalerne i TV'en hvis man har surroundanlegg?

    8536924[/snapback]

    Eller et HiFi-anlegg, for den saks skyld...

    8537393[/snapback]

    den har SPDIF in og ut

    ved bruk av braket

    er et poeng å lese manualen eller litt på produkt sidene til MSI

    i tillegg har den (component (hdtv) ut og compsite) ved bruk av braket

    8537668[/snapback]

    Takker for info, kanskje et poeng for HW.no å ta med dette i artikklene siden potensieller kjøpere ikke sitter med manualen ved siden av seg når man leser testen. Følger disse brakettene med hovedkortet? Hvis ikke kan det vel være vanskelig å få tak i dem.

  8. Hvordan i alle dager får jeg opp dekselet foran miniUSB-porten på telefonen?

     

    Batteridekselet også er jeg glad jeg ikke trenger å fikle med for ofte...

    8275416[/snapback]

     

    Ja, det dekslet foran USB-porten er en pain-in-the-a**, akkurat her kunne faktisk Nokia med fordel ha lært av Samsung. Jeg er skuffet over at den ikke lader via USB, men kan ikke si jeg er overrasket, Nokia vil vel selge originale ladere når folk roter bort den som følger med.

     

    Etter å ha lest testen her på amobil blem jeg skikkelig overrasket og skuffet over batteritiden, jeg er ikke i nærheten av den stand-by tiden amobil fikk, og selv med beskjeden bruk må den lades annenhver dag.

     

    Men ellers er jo telefonen en perle!

  9. Eg er framleis toppfornøyd med det integrerte lydkortet mitt. Savner ekte dolby digital, om prisen blir rett på dette så er det godt mogleg eg dropper det integrerte :)

    8240037[/snapback]

     

    Det er egentlig jeg også, men jeg tror faktisk at det er fordi vi ikke vet bedre! har man først prøvd noe litt proffere, så tror jeg det er vanskelig å gå tilbake! Men av og til er det deilig (i hvert fall billig) å leve i uvitenhet! ;-)

    8240446[/snapback]

     

    Hehe, la nylig inn Vista, og siden det ikke finnes Vista-drivere til mitt M-Audio Revolution 5.1 ennå måtte jeg gå over til det integrerte lydkortet. DET var nedtur det!På Revo'en fantes det ikke støy, det integrerte hakker værre.

  10. Hei,

     

    jeg har begynt å kjøre min stasjonære pc som en mediacenter pc, og har koblet den til min 42" Plasma TV (Hitachi 42"). Akkurat nå så spiller jeg HD filmer via komponent fra mitt 6600GT skjermkort.

     

    Det jeg lurer på er om man merker større forskjell på bilde kvaliteten ved å spille HD filmene via HDMI istedet for via komponent?

     

    Om da HDMI anbefales framfor komponent: Siden skjermkortet mitt bare har DVI utgang, vil man tape noe bilde kvalitet etc på en HDMI->DVI adapter? Eller burde jeg kjøpe et skjermkort som har HDMI utgang og koble det direkte til TV'en?

     

    Setter pris på alle svar.

     

    -ZeniX

    8208528[/snapback]

     

    Det skal ikke være noen forskjell på HDMI->HDMI eller HDMI->DVI, det er samme signalet uten noen form for konvertering. Derimot vil du ikke få lyd gjennom DVI.

  11. De har teknologien, de har ingen bakoverkompabilitetsproblemer å tenke på.

    Det gjør systemet sikrere.........

    Vanskeligere å piratkopiere. De vil sannsynligvis lansere HD kanaler som det blir enda viktigere å beskytte.

     

    :hmm:  nei, sett fra deres ståsted så ser jeg ikke helt hvorfor de ikke skulle bruke pairing.

    8198368[/snapback]

     

    Jo, jeg skjønner forsåvidt skepsisen. Det at Telenor er inne i bilde gjør det jo ikke noe mindre sannsynlig. :no:

  12. Ser ut til at det blir pairing i bakkenettet.  :(

     

    Sakset fra RiksTV sine sider:

    Det er en egen test- og godkjenningsordning for mottakere. Dette er for å sikre forbrukerne at utstyret de kjøper fungerer. Vi anbefaler bare mottakere som er merket med vårt røde godkjenningsmerke. Det er bare disse mottakerne som vil fungere med våre programkort.

     

     

    Eneste måten jeg kan tenke meg at de kan sikre at det bare er godkjente mottakere som vil fungere med deres programkort er pairing.

    8177065[/snapback]

     

    Hvor fant du den informasjonen du gjenga der? Kan ikke finne den igjen på rikstv.no

     

    Godkjenning betyr ikke nødvendigvis det samme som autorisering eller pairing i dette tilfellet. Godkjenning kan innebære at RiksTV kompatibilitetstester og sertifiserer mottakerutstyret, slik at forbrukere ikke går i fella og kjøper en MPEG2 dekoder e.l.

     

    Tror du ser spøkelser ved høylys dag, jeg! :)

  13. RiksTV (det nye navnet på NTV Pluss) har nå oppdatert nettsidene sine med følgende informasjon:

     

    RiksTV ser på muligheten til å støtte mediesenter-pc.

    Støtte for utstyr som Media Center PC krever innsats fra oss og flere av våre teknologipartnere. Vi jobber med å få til en løsning, men kan ikke si noe om timeplanen enda.

     

    Straks vi har mer informasjon om dette vil vi publisere det på vår hjemmeside. Vi ser på dette som en spennende mulighet både for oss og for våre kunder.

     

    Videre står dette å lese om mottakerutstyr:

     

    Godkjenningsordning

    Det blir en godkjenningsordning for mottakere for bakkenettet, som skal sikre at forbrukerne får utstyr som virker i Norge. RiksTV anbefaler bare mottakere som er testet og godkjent. Disse vil være tydelig merket.

    RiksTV kommer til å subsidiere mottakere for kunder som tegner abonnement med bindingstid.

     

    Synes dette høres lovende ut, det virker ikke som om de planlegger pairing ihvertfall.

  14. Jeg har vært NGT kunde siden høsten 2001, og har hatt ekstremt lite problemer med dem. I begynnelsen var det riktignok et mareritt å få tak i dem på telefon når det var noe galt, men de var alltid kjappe med å teste linja og gi tilbakemelding når jeg først fikk tak i dem. Hadde også litt problemer da jeg gikk over til ADSL 2+, men det har bedret seg nå, hadde litt dødtid i går kveld, men det var første gang på lenge. Nå er de dessuten kjappe til å svare på telefon. Det eneste negative jeg kan si om NextGenTel er at de ikke alltid er like ærlige når det gjelder fakturering o.l. (oppgir for eksempel ikke at frakt til routeren kommer i tillegg, jeg benyttet meg av et kampanjetilbud, men siden de oppgraderte meg før tilbudet trådte i kraft mått jeg betale første måneden til full pris etc.) men det gjelder vel hele den råtne bransjen de driver i. (Tror ikke at Fornebumafiaen er noe bedre ihvertfall)

     

    Når det gjelder førprisen på 499,- så stemmer denne, men de kjørte en kampanje i fjor sommer til 469,- (den jeg snakket om ovenfor)

     

    Mulig at de kutter bindingstiden fordi Forbrukerombudet ikke liker to års binding, men litt merkelig at de fjerner den helt.

×
×
  • Opprett ny...