Gå til innhold

Ørjan

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ørjan

  1. Hei.

    Har nettopp fått meg en Samsung syncmaster 940BW i hus.

    Drivere installert og alt ser ut til å fungere greit, men av en eller annen grunn blir detaljer som skrift utydelig. "Blurry" på en måte. Fek. nå som jeg sitter her å skriver er ikke skriften tydelig. Noen som vet om det bare er noe innstillinger som ikke er gjort eller hva det kan være ?

    (Skjermkort: Radeon x850xt viss det har noe å si)

     

    Tar i mot all hjelp med takk..

    MVH

    Ørjan

  2. Hei.

    Har den siste tiden opplevd at jeg får grønnfarge langs hele venstre siden av skjermen(e) min(e). Ligger langs hele venstre siden og noen centimeter utover. Du ser ikoner og bakgrunnen, det er bare det at det blir et veldig grønt skjær i bildet. Hadde en gammel 21 tommer for litt siden der jeg opplevde dette etter å ha brukt den en stund. Fikk det ikke bort så jeg bytta til en litt nyere 19 tommer jeg har hatt stående. Da var bildet greit igjen. Etter et par uker til opplevde jeg det samme med den, men det gikk bort etter en "degauss" av skjermen. Kommer vel sikkert tilbake...? Har aldri hatt problemer med dette før. Har byttet deler i pc'en for en mnd tid siden.(Var litt etter at dette ble gjort jeg opplevde det for første gang). Kan dette være problemet...? Har nå: LG 99G skjerm, Abit ALA8 hk, Sapphire X850XT skjermkort, corsair value s 1GB RAM, P4 3,2 GHz, thermaltake silent purepower 460W, samsung spinpoint p120s 250GB SATA2, Western digital caviar 120GB IDE, Pioneer cd rom. Noen som har ide' ? Innspill ? Forslag ? Egentlig hva som helst som kan være til hjelp...

    På forhånd takk.

     

    Mvh

    Ørjan

  3. Har problemer med min SE S700i også. Har one price abb, men de bruker netcom sine linjer. Får ikke sende mms eller koble til internett. Ser ut som jeg har problem med gprs, for jeg får koble til internett med gsm. Har fått beskjed om at gprs skal være aktivert i abbonementet mitt. Er det noen egne innstillinger for gprs som må sendes til mobilen eller noe ? Har vært inne på https://netcom.no/ota/ og sent mms og wap innstillinger til mobilen min, "restartet" den etterpå, men ingen forskjell.

  4. Hei

    Fikk for et par uker siden one price faktura abb, noen som har det ?

    Har etter det problemer med å sende mms og koble til internett. Får bare kommunikasjonsfeil, prøv igjen senere. De bruker netcom sine linjer og fikk beskjed om å gå inn på netcom.no og sette opp derfra. Har gjort det flere ganger, nullstil mobilen (SE S700i) og prøvd igjen uten noe resultat. Noen som har hatt samme problem eller noen som har noen gode tips. Tenkte bare å høre her siden support'en deres tar litt tid av og til.

  5. :lol:   Fikk du aldri mamma og pappa til å spesial bestille

    et eksemplar til deg.

     

    hahaha! nei! jeg ble etterhvert stor nok til å utforske på egen hånd.. etterhvert..eller.. etter observasjoner fant jeg ut at erotisk film på Filmnet ikke betydde at den var filma på Hawaii med hulahula skjørt og palmer.. alså ikke eksotisk :roll:

     

    Er det utforske med egen hånd vi snakker om her eller ? :lol:

  6. :lol:  :lol:  

     

    aha!! det er der fasinasjonen for pr0n kommer fra... og jeg som trodde det var fordi jeg leste pappa sine manneblader i smug på rommet, og lekte at ken og barbie gjore ting de ikke egentlig kunne gjøre..  :roll:

     

    :lol: Fikk du aldri mamma og pappa til å spesial bestille

    et eksemplar til deg.

  7. Michael Jackson, cd

     

    Boney M, vinyl..slibrige pappcover :roll:  

     

    Bon Jovi, cd

     

    Jannicke!!, kassett ikke si det bare var jeg som hørte på jannicke!  :oops:  

     

    diverse vinylplater med barneeventyr og sånn.. går inn under musikk det, for jeg hørte mye og de sang masse :yes:  

     

    dette er sikkert frem til jeg var ehm.. 10? eller no.. noe av det kan jeg fremdeles høre på..

     

    en av vinylene hørte jeg på for ikke så lenge siden.. still rocks2k!  :woot:

     

    edit: omg! glemte no VIKTIG!

     

    Skal gå god for det meste der, men jannicke...Skynd deg å editere før noen ser det :D

  8. Tjah. Når alle bruker LOL hele tiden, selv på ting som ikke er litt morsomt en gang, mister det effekten.

     

    Ler Omkring Lastebilen?

     

    Sikker på det ikke var "Liker Oppblåste Leker"

    du mente :D

×
×
  • Opprett ny...