Gå til innhold

Rasmus

Medlemmer
  • Innlegg

    238
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rasmus

  1. Artikkelen deres inneholder visstnok ting som saboterer pc markedet, men det blir nok å ta hardt i. Dere ser jo kun på det fra en vinkel. :whistle:

     

    Piratkopiering er jo gratis PR, og kan jo sammenlignes med gratisprogrammer for studenter. Unger som ikke har råd til spill, ville kanskje aldri blitt pc-spillkunder når de ble voksne (med penger mellom hendene).

     

    DRM kan føre til økt salg, bortsett fra ekstreme tilfeller hvor produsentene ødelegger for seg selv med brukerfiendlige løsninger.

     

    Grafikkhorer ødelegger ryktet for vanlige folk, slik at de ikke skaffer seg PC? Det blir jo som å si at videohorene med 50" HDTV ødelegger for de som sitter med 21". Noen må jo drive markedet fremover.

     

    Multimediemaskin produsenter lager billige pc'er og skaper en inngangsportal i pc-markedet. Om kjøper i utgangspunktet hadde budsjett og behov for en spill-pc, så er det jo selgerens feil.

     

    Microsoft kommer med Games for Windows-butikk? Ja, det ville jo være skrekkeling med konkurranse på dette feltet. Det vil jo drive markedet bakover hvis det ble enklere å skaffe seg spill!

  2. Smertefritt? Har ikke fått spillet engang... :whistle:

     

    Forhåndsbestilte Collectors edition en måned i forveien, men 23. mai fikk jeg mail fra CDON om at Funcom hadde lovet bort flere kopier enn de kunne levere.. Ordren min ble dermed kansellert.

     

    Deretter sjekket jeg Elkjøp som i følge nettsiden hadde spillet på lager. Da jeg snakket med ekspeditøren sa han at alle kopiene var reservert,og at de hadde fått ferre kopier enn de bestilte!

     

    Neste sjappe hadde ikke fått leveransen engang.

     

    Får satse på at Gamezone leverer i løpet av uka! :dribble:

  3. Selv om problemet påståelig er med leverandøren, er det likevel dårlig service fra CDON å komme med denne informasjonen på lanseringsdagen.. Bestiller man en vanlig kopi nå har man ikke denne før neste uke.

     

    Kjipt for folk som har bestilt lang tid i forveien å gå glipp av Collectors Edition på denne måten :thumbdown:

     

    Har tidligere hatt problemer med forhåndsbestilling på CDON, så jeg er forsåvidt enig med trådstarter om å droppe CDON.

  4. Har hatt Dual-core siden august, og husker det var noen problemer med spill før jeg oppdaterte CPU-driveren. F.eks. GTA San Andreas og Colin McRae Rally 2005 gikk minst dobbelt så fort som normalt.

     

    Dersom du ikke allerede har gjort det, last ned AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 Version (exe) 1.2.2.2

     

    AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor Utilities & Updates

  5. En gammel Pentium 3 eller AMD Tbird/Duron med 256MB RAM skulle klare jobben fint. For å unngå at nettverket blir en flaskehals, bør man ha et nettverkskort som støtter Gigabit Ethernet. Hvis du skal ha mange disker, bør du ha god luftgjennomstrømning i kabinettet. Ellers så må jo hovedkortet ha støtte for diskene du skal bruke, evt. en ekstra kontroller. RAID 1 eller 5 er kjekt for redundans, men det medfører ekstra kostnader (dessuten må man ta backup uansett).

     

    Til operativsystem kan du jo bruke en gratis Linux-distribusjon, som f.eks. Fedora. Der kan du sette opp samba slik at du kan dele filene til windows. I tillegg kan du jo sette opp FTP, helst vha. SFTP (inkludert i OpenSSH), slik at du kan nå filene via internett (da bør sette opp brannmur).

     

    Hvis det er flere brukere i nettverket som skal bruke samme filserver, så bør man gå for en switch. Husk at den bør støtte gigabit ethernet, samme gjelder for kablene.

×
×
  • Opprett ny...