Gå til innhold

glenng

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av glenng

  1. Noen her som kan fortelle meg hvordan jeg sender bilder eller lyd via blåtann?har prøvd å søke her ,men fant ikke noe.. Og hvis jeg prøver å sende bilder feks via mms, så får jeg beskjed om at jeg ikke kan sende noe som er større enn 300kb.Er det telefonen som begrenser størelsen eller er det mobiloperatøren sin skyld? (regner med at det er det siste)

  2. når jeg går på musikknota for å spille musikk på hd`n så får jeg bestandig opp sist spilte sang..er det noen mulighet for å få opp alle album man har på telefonen isteden sånn at man kan bla igjennom dem?sånn som det er første gangen man bruker telefonen og man får opp albumcoverene på den møkkamusikken som er lagt inn på telefonen fra htc?

  3. Hei , skulle oppdatere programmvaren på min N95, da min flotte PC klarte å henge seg opp midt i oppdateringen...Så nå har jeg en telefon som er helt død men jeg skimter en nokialogoen i displayet.. Har prøvd å starte oppdateringa på nytt flere ganger,men når den skal starte med selve oppdateringen igjen så får jeg beskjed om at "telefonen kan ikke registreres".. Er alt håp ute for denne telefonen?er verksted neste stopp eller er det noe jeg kan gjøre selv for å få denne i gang igjen?

     

    Hilsen Glenn

  4. Kjøpte meg en N73 fra england for noen måneder siden , og pga at denne var fra england så er det også bare egelsk ,spansk og tysk + noen andre språk å velge mellom.. Egentlig problemfritt for meg , men siden gamlefar som er litt mer skrall i engelsk skal overta telefonen så hadde det vært greit å fått bytt te norsk språk... Er det noen som vet hvordan jeg kan legge til norsk språk på telefonen? har prøvd å oppdatere softwaren fra Nokia.no men dette hjalp ikke..

     

    Veldig takknemlig for alle svar!

     

    Mvh Glenn

  5. På min N95 så er det en mørk flekk sånn ca litt over midten av bildet når man bruker kameraet på framsiden av telefonen..Er det noen andre som har det problemet?jævli irriterende hvis man skal ta et selvportrett feks , og får en mørk flekk midt i trynet på hvert eneste bilde..

  6. Alle produksjoner, uansett hva du lager har "minimum og maximum spec" også i "alle" produksjonslinjer så kommer det ting om er litt over spec og under spec ut på markedet (selv om det ikke skal gjøre det)...stort sett ingen produsksjonslinge klarer å lage akkuratt samme produkt 24/7. dette gjelder helt sikkert også for kvaliteten på Nokia N95..Har man en mobil som slarker mye etter en uke i forrhold til den kompisen har som er like gammel , så har man nok brukt den vell hardt eller vært veldig uheldig tror jeg... Hvis det er for ille så er det bare å kjøre en reklamasjon mot butikken du kjøpte den av (ingen produkter man kjøper til nermere 7000 (uten abb) skal bli tydelig slitt etter en uke ved normal bruk).

     

    Det er hvertfall min mening :)

     

    H. Glenn

  7. kjøpte meg en Nokia N95 i dag..kjøpte i samme slengen et 2gb minnekort.. får lasta inn musikk helt greit via Nokia Pc suite. Men problemet er at når jeg prøver å overføre videosnutter fra Pc til telefon så blir video'n "overført til minnekort" , men jeg finner den ikke på telefonen når jeg skal spille den av..! Er det er spesiellt videoformat man må bruke på disse telefonene? Eller er det noe annet jeg overser? Takker for all hjelp !

     

    Mvh Glenn

×
×
  • Opprett ny...