Gå til innhold

phony

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av phony

  1. Hei.

    Vi lurer på å hente inn et par Cerwin Vega INT- 252 til russebil. Det står Peak power handling: 1000 W. De har en impedans på 4 ohm. Hva for en forsterker trenger vi til dette. Vi har lurt på denne: http://www.hifiklubben.no/produkter/stereo...erker_svart.htm

    Vil dette holde?

     

    VI har også tenkt på Cerwin Vega CLS- 215. Noen som vet hvordan disse er i forhold til INT- 252? Vil dette være et bedre alternativ?

  2. Hei.

     

    Vi har i den siste tiden gått i anskaffelse av to iPoder, først en iPod Classic, og nå en iPod nano. Enkelte videoer passer ikke helt inn i skjærmen på classic, det vil si at videoen er widescreen, men kutter på sidene slik at det ikke blir noe svart felt over og under videoen. Hele skjermen blir altså fylt med videoen, slik at det ikke blir helt widescreen. Men uten å ha prøvd å fikse opp i dette, koblet jeg til iPod nano, men her ble avspillingen som den skulle, altså i proper widescreen format, og bildet ble ikke kuttet. Noen som har opplevde noe liknende, og som vet hva jeg kan gjøre for å fikse problemet på Classicen? Vet ikke noen andre steder å hendvende meg....

  3. Noen som vet hvor mange episoder det vil være i sesong 2 på prison break? Og om det vil være en sesong 3? Jeg håper faktisk det slutter så tidlig som mulig. Det er alt for spennende og se på, jeg venter nesten bare på en happy ending. Jeg mener det ville vært best at det ikke kom en 3. sesong. Dumt at de bare bygger på og bygger på med flere sesonger pga store seertall. De burde tenke mer på å lage en god serie, enn å bare tjene penger. Prison Break er en kanonbra serie, men jeg håper ikke de ødelegger med mange sesonger slik de har gjort med Lost ol.

  4. God dag. Har nå fått et lite problem. Har prøvd mye forskjellig snus og føler jeg ikke lengre får den WOW opplevelsen jeg fikk de første gangene jeg putta prisen oppunder leppa. Dette er jo fordi man blir vant med nikotinet, men samtidig er det jo godt med en pris da lysten kommer. Jeg bruker til vanlig General og har alltid funnet veien tilbake etter å ha testet nye ting. Prøvde forsåvidt Nick and johnny og  følte den "virket" litt bedre, men etter en boks var liskom den døv også.

     

    Hva skal jeg finne på, skal jeg slutte helt og bare ta en i ny og ne for å forsterke opplevelsen eller finns det noe sterkere der ute jeg kan bytte på med i ny  og ned? :)

    7181519[/snapback]

     

    hva med å ta to porsjoner på en gang?

  5. Jeg gir dere: Vitser med realistisk sluttpoeng.

     

    Hva får du hvis du krysser en skilpadde med et ekorn?

    Svar: Et mediasirkus rundt debatten om moral og etikken rundt genmanipulering.

     

    Hva er forskjellen på Paven og Michael Jackson?

    Svar: Paven er dau.

     

    Hvordan får du ei blondine til å drukne?

    Svar: Holder hodet hennes under vann til hun slutter å kjempe imot.

     

    Hvor mange mus trengs for å skru i en lyspære?

    Svar: Veldig mange. Mus vil finne det vanskelig å nå en takmontert lyspære, og vil individuellt mangle både styrken og smidigheten til å skru i lyspæra. Selv om du hadde nok mus så de ville hatt styrken, er det små sjanser for at musene er intelligent nok, og sannsynligheten for at de skulle utføre en så kompleks aktivitet er relativt liten.

     

    En bjørn kommer inn på en bar og ber bartenderen om en øl. Bartenderen sier "Beklager, vi serverer ikke alkohol til dyr", hvorpå bjørnen svarer "Okay da tar jeg en brus istedet".

     

    Hvorfor svømmer ikke polske jenter i havet?

    Svar: Den eneste sjøen Polen grenser til er Det Baltiske Hav. Mesteparten av året er dette havet for kaldt til å svømme i.

    5931103[/snapback]

     

     

    :w00t: haha, sykt bra :w00t:

  6. Jeg anskaffet meg Nikon D70s kit (18-70 mm) før sommeren, samt en 55-200 mm. Jeg har som mange andre lyst på flere objektiver. Men vil begynne med et. Har sett en del på objektiver med fast brennvidde, da disse generelt har god lysstyrke for en relativt billig penge.

    Har sett på Nikkor 50 mm f/1,8, Nikkor 85 mm f/1,8 og Tamron 90 mm f/2,8 (macro).

     

    Jeg liker å ta portrettbilder, men synes macro virker spennende. 85mm'en og 90mm'en ligger jo begge rundt 4 tusenlapper. 85mm'en har jo en del bedre lysstyrke enn 90 mm'en. Men er denne håpløs for macro. Eller er Tamron sin dårlig på portrett?

     

    Vil det være tullete å kjøpe 50 mm'en hvis jeg kjøper en av de to andre?

×
×
  • Opprett ny...