Gå til innhold

Style

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Style

  1. Heisann

     

    JEg er en utvekslings student i usa for tiden og skal ha "graduation" i sommer, og jeg lurer på om det i det hele tatt er mulig å søke seg inn på norske høyskoler med dette? Ligger relativt bra ann nå med A snitt nå og det hadde vært litt morsomt å slippe det tredje året i norge siden det hovedsakelig er de samme fagene....

     

    Noen som vet noe om dette??

     

    Takker

  2. Heisann

     

    Skal til å kjøpe meg et nytt kamera, og siden jeg bor i statene nå så kan jeg vel humpe opp en prisklasse fra tidligere kamera... Jeg hadde et 350D før jeg flyttet hit som jeg solgte.. Men så ble digitalkameraet jeg hadde her stjålet og det er vel på tide å skaffe seg noe nytt!

     

    Og siden jeg likte egenskapene til DSLR kameraet jeg hadde så tenker jeg å få meg et nytt et! Men det jeg overhodet ikke likte med 350D kameraet mitt var den knøttlille mørke søkeren!!! Jeg har ikke lyst til å bruke så allt for mye penger på kamera så jeg tenkte jeg litt på et 30D... Men jeg har ikke så veldig lyst på en ny knøttliten søker... Så ca hvor stor er søkeren i 30D i forhold til 350D?

  3. Hei

    Nå fikk jeg solgt speilreflekskameraet mitt siden jeg har funnet ut ad et videokamera vil være mye mer tilrettelagt mitt bruk. Jeg fikk da 4700 kr for det og har dette å kjøpe kamera for.

     

    Kriteriene mine er som følger:

     

    - Det skal kunne få plass i en jakkelomme. (dvs så kompakt som mulig)

    - Grei lyd og bildekvalitet.

    - Må tåle litt juling siden jeg skal ha kameraet som en "vidiodagbok" fra studietiden og det skal bli med på turer i slalombakken, kiting, scooterkjøring, bilkjøring, sykkelkjøring og festing :D

    - i tillegg bør det vel da tåle noen minusgrader? siden det skal bli med i bakken.

    - Nightshot. Fordi det skjer jo mye morsomt i mørket :!:

    - I tillegg er god baterikapasitet et pluss

     

    Jeg har sett på disse kameraene, JVC GR-D650EY miniDV (kr 4.245,-),JVC GR-D360EY miniDV (kr 3.499,-), Canon MV 930 (Kr 2.999,-)

     

    Noen som har noen andre forslag? Jeg har hørt Canons MV serie har blitt slaktet? Er dette en urettferdig dom? (vil gjerne ha svar fra personer som har/har hatt et et MV kamera :innocent: )

  4. Hei :)

     

    Nå er bilen snart i hus og jeg tenker grundig på å lakkere den om :hmm: Men tingen er at det blir litt dyrt å få sendt den bort for lakkering. Så jeg tenker på å gjøre det selv, Jeg har kansje 20 "lakkeringstimer" som erfaring, men dette er kun med matt militærlakk, men rasultatet har blitt ganske bra, jeg har definitivt lært å male uten at det renner etc..

    Det jeg lurer på er hvor mye vanskligere er det å lakkere med blank lakk?? :innocent:

     

    Takker for svar :)

  5. som du ser har ikke den bilen skilter heller.. :p

     

    (jeg aner ikke, men, hadde vært tåpelig om det var lov å plukke vekk sikkerhetstiltakene på en bil... )

    6881959[/snapback]

     

    Men hvis jeg hadde tatt den av og fikset den opp på baksiden av grillen :hmm:

    den hadde vel hadde vel fungert likt som om den sitter på utsiden? :innocent:

     

    Har jo sett mange registrerte bobler der støtfangeren er fjernet, men pleier de å forsterke noe da??

  6. Er ikke all verden å gjøre med en -81 ascona da, heller spare pengene å kjøpe en nyere/bedre bil...

     

    Hvor mange hk den hadde som ny står i vognkortet...

    Ting som ikke koster mere en bilen selv er luftfilter, og senkesett om du synes den er verd det, men husk at senkesett koster ikke bare innkjøp, du må å ha hjulstillingskontroll, lysjustering og få senkesettet i vognkortet...

    Og eksosen kan du jo skifte ut med no som bråker mere, selv om jeg synes det er utrolig tåpelig ut med en gammel bil som bråker mere en en ferrari men akselererererer ikke bedre en en moped fra lyskrysset...  :roll:

    6880544[/snapback]

     

    Liker de gamle bilene jeg :thumbs: Men hvor mye vil totalkostnaden på et senkesett bli. Sånn ca?

  7. Nå fallt valget endelig på en Opel Ascona B 2.0s 1981 mod :D , Jeg har tenkt å få skaffet noen felger, senke litt og sette på en diskret spoiler. (noen andre tips her??)

     

    Men så lurer jeg på om det er noen enkle grep jeg kan gjøre med motoren for å få litt mer gamp ut av den. Tør ikke bruke så allt for mye penger på den siden det er førstebilen, men litt må jeg da rekne med at går med :p

     

    NB hvor mange hester er det i 2.0s motoren orginalt?? :roll:

     

    Takker for svar :)

×
×
  • Opprett ny...