Gå til innhold

imfrommanndame

Medlemmer
  • Innlegg

    1 369
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av imfrommanndame

  1. Hallo, hopen!

     

    Jeg studerer Industriell design, og i den forbindelse utforsker jeg nye muligheter for å frakte dagligvarer, pakker og andre dagligdagse ting, på sykler med bukkestyre (drop handlebars). Markedet for grusracere i Norge er ganske nytt, men de selger i større og større antall hvert år, så jeg tenkte jeg kunne løse et problem jeg selv har hver dag: poser og annet som nesten går i eikene og blir mitt endelikt. For å undersøke hva dere synes, har jeg laget en brukerundersøkelse, og jeg ville vært dere evig takknemlig om dere kunne besvart den!

     


     

    Mange takk!

  2. Hei

     

    Jeg fikk akkurat en melding fra en studentrabattjeneste som opplyste meg om 50% avslag på Surface Book (ikke 2). Fra før av har jeg en godt utstyrt rMBP fra 2012, hvis SSD kapitulerte i sommer, og nå ligger den i en hylle (les: skjærsilden).

     

    Til daglig studerer jeg industriell design, og jeg har merket at starten av semesteret har lidd av laptopmangel.

     

    Er denne rabatten for god til å la være å slå til på, eller bør jeg bestille en erstatings-SSD fra nettet og fikse Macen?

     

     

  3. Hei!

     

    Det er snart ti år siden jeg bygde en PC, så noe måtte selvsagt gå galt...

     

    Jeg la merke til at fordelene ved z270 over z170 ikke var særlig store, og gikk derfor for et z170-brett. i5-7600K kostet mindre enn 6600k, så der var valget enkelt. På nettet sto det at jeg kunne benytte prosessoren etter en BIOS-oppdatering.

     

    Det som gikk meg hus forbi var at oppdateringen må gjøres ved installasjon av ny BIOS-chip, eller fra minnepenn med forrige generasjons CPU installert. Jeg har ikke en forrige generasjons CPU. Den eneste prosessoren jeg eier (utenom den i Macbooken) er en AMD Athlon 64 X2. I skrivende stund er den for så vidt like nyttig som min splitter nye 7600K.

     

    I søken etter løsninger kom jeg over ASUS sitt BIOS Flashback, men det fungerte bare på X99-sett. Finnes det noe tilsvarende for z170?

     

    Alternativt snur jeg meg til eventuelle innbyggere i Fredrikstad, som er villig til å låne bort sin 6600K eller lignende til en strevende HiOF-student, slik at han kan få maskinen på beina. Jeg kan betale en slant for hjelpen og stille med kjølepasta.

     

    Takk for hjelpen!

     

    Systemet: http://imgur.com/UQIgFkG

  4. Hei!

     

    Jeg har oppgradert til P7, og mine gamle P3 har gått i arv til min far, men det samme irritasjonsmomentet består: kabelen, eller kanskje heller fjernkontrollen, støtter ikke Android fullt ut.

     

    Det jeg kan gjøre med den, er å benytte mikrofonen, samt sette musikk på pause. Jeg kan ikke justere volumet, hvilket har vist seg å være en uunnværlig funksjon ved bruk av andre hodesett.

     

    Jeg har prøvd apper som visstnok skal fikse problemet, og apper som utvider funksjonaliteten til den ene knappen. Ingenting virker tilstrekkelig.

     

    Så vidt jeg har forstått etter lesing på diverse fora på nettet, er at Apple og Androidprodusenter har forskjellig rekkefølge på ringene på jacken.

     

    Er det noen her som vet om en adapter som kan løse problemet for meg? Jeg har minimalt med erfaring med modifisering av elektronisk utstyr.

     

    Takk!

  5. Hei!

     

    Jeg har en strømforsyning som ikke har vært i bruk på noen år. Den er koblet til nå, og har drevet tre harddisker, med binders i 24-pins-kontakten.

     

    Hva er levetiden til en PSU? Jeg har lett litt, men håper jeg kan returnere til dette forumet i håp om svar. Finnes det noen tester jeg kan utføre?

     

    Den gikk nesten daglig i noen år, men med langt lavere load enn 680 watt - rundt 350.

  6. Brant opp 200 raske på SyncMate som overførte alle sangene ganger tre, deretter 50 på Airsync til doubleTwist som ikke fungerer. Etter innkjøp av micro SD fungerer doubleTwist over USB ved MSC... Hvis noen andre enn meg lurer på hvordan de oppretter en musikksymbiose mellom OS X og Android, anbefaler jeg å laste ned doubleTwist på Macen og doubleTwist Player til telefonen og synkronisere via USB.

  7. Hei!

     

    Min iPhone 4 er på sitt tredje år, og det merkes. Den ble nylig fengselbrukket for å åpne for enklere og bedre bruk, men den går bare tregere og tregere.

     

    Som sagt er jeg bruker av Macbook og ingenting annet. Derfor må jeg være sikker på tilnærmet sømløs interaksjon mellom PC-en (ja, jeg sa PC) og telefonen.

     

    Det jeg ser etter er, gjerne

    - større skjerm

    - batteritid som varer en dag

    - godt kamera

    - saftig innmat

     

    Jeg har sett på Sony Xperia Z. Den kommer til Norge ila. måneden hvis jeg ikke tar feil. Har dere noen andre alternativer?

×
×
  • Opprett ny...