Gå til innhold

Car0linee

Medlemmer
  • Innlegg

    461
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Car0linee

  1.  

    Jeg mener at cannabis kan fåes som medisin, for de som trenger det. Jeg vil ikke at noen skal havne i fengsel, men jeg vil at de skal få behandling, og komme på avrusning

    Hva skal de ha behandling for ? og hvorfor skal de på avrusing ?

     

    De som blir avhengige av cannabis er de samme som blir avhengige av å drikke 2liter brus om dagen, i mine øyne folk som har dårlig selvkontroll, og deres svakhet skal ikke diktere min frihet.

     

    Noen får psykoser av cannabis, de trenger behandling.

    Avrusning, fordi noen har lyst til å komme seg ut av det.

     

    Enig i det siste. Jeg er avhengig av snus :p

  2.  

    Men ta et eksempel. Dette eksempelet. La oss nå si at en moderator mener det du skriver her er off-topic fordi det ikke handler om "Kan moderatorer som gjør en dårlig jobb fjernes?" og det jeg ellers skrev i start-tråden. Vel, og la oss nå si at en moderator stenger deg ute, (la oss nå si at du er en bruker) for off-topic. Før dette så har han pekt på likende situasjoner, og påpekt det samme, og at nå har han gått lei, og stenger deg ute fra forumet i fjorten dager. Hvordan ville du reagert på det?

    Dersom du visste at vedkommende var sterkt i mot dine meninger?

    Det blir for hypotetisk til eg kan ta stilling til det. Dersom ein brukar stadig drar diskusjonen off-topic, så er advarslar og suspensjonar riktig reaksjon. Det betyr ikkje at moderatoren har lov til å fjerne innlegg kun fordi h*n er imot meiningane til brukaren.

     

    Hva om det ikke er riktig at han har dratt diskusjonen off-topic. Altså er sterkt uenig, og mener at han har holdt seg til topic, og konfronterer moderator med dette, gang på gang på gang, men at moderatoren ignorerer dette, fordi han liker å være sjef. liker å føles seg ovenpå. Liker å herse med brukerene som er "under" seg selv. Hva da?

    Og det er jo lett å finne off-topic. Det er bare å ta en hvilken som helst tråd å ta tak i et eller annet innlegg som svarer på et annet innlegg og som avviker litt fra topic (dette avhenger jo sterkt av hva moderator anser som topic og hva han anser som off-topic)... Kjæresten min kan påvise at han har holdt seg til topic. Vi venter nå i spenning på å få tilbake en epost fra [email protected] ... Vi har en veldig god sak. Han kan begrunne og forklare hvordan alt det han har sagt forholder seg til topic i alle de trådene som Moderator har nevnt. Spørsmålet nå er om de gidder å se igjennom trådene å se selv, og vurdere det fra et nøytralt standpunkt.

  3.  

     

    Moderatorar blir valgt ut av administratorlaget. Enten ved at dei blir spurt av oss, eller gjennom søknad. Normalt blir moderatorar oppgradert etter å ha vore veileder ei stund.

    Hvem gir dere som regel veileder-status? Hvordan søker man ev?

     

    Dei som søker her, og me finn kvalifiserte til jobben. Eventuelt at me legg merke til enkeltbrukarar som utmerkar seg positivt, og spør dei direkte.

     

    OK.

     

    Men ta et eksempel. Dette eksempelet. La oss nå si at en moderator mener det du skriver her er off-topic fordi det ikke handler om "Kan moderatorer som gjør en dårlig jobb fjernes?" og det jeg ellers skrev i start-tråden. Vel, og la oss nå si at en moderator stenger deg ute, (la oss nå si at du er en bruker) for off-topic. Før dette så har han pekt på likende situasjoner, og påpekt det samme, og at nå har han gått lei, og stenger deg ute fra forumet i fjorten dager. Hvordan ville du reagert på det?

    Dersom du visste at vedkommende var sterkt i mot dine meninger?

     

    Edit: Det har du vel svart på egentlig, men. :p

    Sendt epost til [email protected] :)

  4.  

    Sensur er normalt på grunn av brot på retningslinjene. Det er ikkje lov å seie meiningane sine over alt og heile tida. Ein vanleg grunn for "sensur" (eller at innlegg blir sletta), er at innlegga ikkje har nok med emnet å gjere. Skulle me latt alle få lov å poste kva dei vil kvar som helst, så ville det blitt kaos.

    Nettopp, men da er det ikke snakk om sensur. Da er det trådopprydning.

     

    Og ang. relevant diskusjon så mener jeg også det bør være litt spillerom, fordi selv om man ikke direkte diskuterer akkurat hva tråden handler om, så kan det være relevant. Og det er naturlig at det kommer andre perspektiver og tanker rundt et tema. Men det burde være litt opp til trådstarter også.

     

     

    EDIT: Oi, der sporet jeg av litt selv. Driver å vipper på kanten her.

     

    Nei sporet ikke av. Det er slik kjæresten min opplever det.

    Han svarer på andres innlegg. Det ene fører til det andre, og så blir han beskyldt, fordi moderatoren er spesielt ute etter å ta ham av grunner nevnt ovenfor. Han bruker dette som et påskudd for å stenge ham ute.

  5.  

    Hva skjedde da? Hvordan oppdaget dere missbruk? :)

    Jeg reagerte på måten vedkommende modererte som ikke var i tråd med linja noen av de andre la seg på. Jeg sendte da en klage til en av administratorene og jeg fikk vite at jeg ikke var den eneste som hadde klaget. En tid senere var moderatoren fjernet. Som sagt var dette før min tid i teamet så jeg veit ikke noe om saksgangen.

    Uansett regner jeg ikke med at dette er noe som ville blitt drøftet med moderatorteamet, men blitt behandlet av administratorene.

     

    Så sånn all-in-all kan jeg vel konkludere med at "vi" ikke er immune mot reaksjoner. Administratorene vil nok se på saken og realitetsvurdere den. Om de mener det er hold i saken kan de, og har gjort det før, komme med reaksjoner.

     

    Det er bra! Jeg føler at kjæresten min har en veldig god sak. Da gjenstår der bare å håpe på at administratorene ser at feil er begått.

     

    Hva som er off-topic og ikke er også noen ganger litt uklart, rett og slett fordi TS kan være litt tvetydig angående hva diskusjonen skal dreie seg om. Og moderatorer modererer ut i fra deres forståelse av hva tråden handler om. Dette er et problem spesielt blant én av moderatorene her inne. De andre har ikke drevet på på samme måte mot min kjæreste. Jeg nevner ikke navn på moderator her, siden helt sikkert mange liker denne moderatoren, og vil hevde han har rett. Men også moderatorer kan være firkantede og forstå noe som ikke er off-topic som off-topic, for eksempel dersom han ikke ser sammenhengen det står skrevet i, og ikke ser hvordan tråden har utviklet seg. Andre kan jo ha startet å si noe som er litt utenfor diskusjonen, så svarer man på dette, og så blir utestengt på grunn av dette. La oss nå si at moderator bruker dette som et påskudd for å stenge ute en person han ikke liker, fordi han er sterkt politisk uenig.

  6.  

    Moderator er sterkt politisk uenig i hans meninger, og vi mistenker han for å drive med politisk sensur.

    Politisk sensur er at regjeringer holder tilbake informasjon fra sine borgere. Det tror jeg ikke en moderator er i posisjon til.

     

    Hvis man ikke liker meningene til brukere som moderator. Og man stadig irriterer seg over meningene til denne personen. Så er det jo fristende å suspendere brukeren i flere dager, for å få litt "fred" fra brukeren. Man kan da si for eksempel at brukeren driver med propaganda for egne meninger på et politikk forum, og at vedkommende skriver off-topic selv om dette ikke er tilfellet. Andre moderatorer vil jo tro på moderatoren i de fleste av disse tilfellene her. Det er lett å beskylde folk med usannheter. Kjæresten min har forøvrig nå sendt et langt brev til [email protected] .
  7. OK. Takk for opplysning. :)

     

    Men vil de da undersøke sannhetsgehalten i moderators begrunnelse for utestengelse for eksempel? Ved å se i de trådene hvor vedkommende beskylder brukeren for å ha brutt med forumets regler? Kjæresten min ble utestengt, for å ha ytret sine egne meninger i diverse kategorier. Han holdt seg til temaet, men hans meninger er preget av hans politiske ståsted. Moderatoren tolker alt dette til propaganda, og stenger ute med serdeles dårlig begrunnelse. Moderator er sterkt politisk uenig i hans meninger, og vi mistenker han for å drive med politisk sensur.

     

     

    Må det være mange brukere som klager, eller er det nok at en bruker viser i E-post til administratorlaget at f.eks. en moderator missbruker statusen sin?

     

    Er det eksempler på at dette har skjedd? Og vil man ikke favorisere sine egne, og ha størst tro på dem? Det er jo vanskelig for en bruker å få troverdighet, dersom en moderator er veldig flink til å lyve om hvorfor han utestenger. Hvordan løser dere det problemet?

  8. Hei. Er det mulig å fjerne moderatorer som gjør en dårlig jobb? For eksempel hvis en moderator gir utestengelse og begrunner det med løgnaktige påstander? Hvordan praksis har man i forbindelse med dette? Noen som ettergår andre moderatorers jobb, slik at de ikke missbruker moderator-rettighetene sine? Jeg mener dersom en moderator sparker folk vedkommende ikke liker og av andre grunner som ikke holder mål?

    • Liker 2
  9. http://dt.no/forbruk...emmer-1.7886655

     

    Jeg må si jeg er ikke overrasket over utfallet. Statistisk sett er det også spesielt bilistene med audi, BMW og MB som bryter flest trafikkregler og kjører mest agressive.

    Bevis!? Mest aggressive? Hva med de som kjører SV og AP biler da? De er snille som lam?

    Eller kanskje det er fordi det er dem som har laget reglene i trafikken, og at det kanskje er derfor de kjører etter sine egne regler? FrP, og Høyrefolk er de største lovbryterne, er det det du forsøker å si?

    Mens dere andre er alt annet en kriminelle?

    • Liker 1
  10. Personlig syntes jeg det er litt interessant, fordi det er ikke gitt slik vi ser på som ingenting er gitt utenfor vår eksistens. Nå svarer jeg denne posten ved å se på en hypotese, og ikke retter meg mot flere, men ta hypotesen om megauniverset, altså den delen som universene ligger i. Her er det tenkt at hver av "boblene" (universene) er bygget opp med sin separate lovverk, alt etter tilfeldigheter, og vi lever i en av de få heldige hvor de fysiske lovene passer sammen.

     

    Da kommer spørsmålet. Hvordan skal vi definere ingenting, hvis vi ikke kan ta våre fysiske lover for ingenting. For meg er ingenting f.eks tid til et nullpunkt, eller en start, men hvis vi legger på noen flere dimensjoner, så (uten å være for skråsikker) kan teoretisk sett en start, også være en slutt, og visa versa. Og hva med et univers hvor tid ikke finnes? Hva med et univers hvor tid går motsatt vei? Hva med et univers hvor tyngekraften ikke finnes? Hva med et univers hvor ingen soler er varme nok til å lage tunge grunnstoffer?

    9354046[/snapback]

     

    - Tid finnes ikke

    - Går "tid" motsatt vei er det riktig vei, for dem som er der.

    - I et univers uten 0(svart mattere) vil ikke tyngdekraft finnes ifølge teorien. det er interesant.

    9354686[/snapback]

     

     

    Tid eksisterer ikke alene.. Tid eksisterer fordi vi har planeter osv.. altså tid er bevegelse.. ikke noe mer.. Mellomtid er bare fragmenter av fortid, nåtid, fremtid.

     

    Materie i bevegelse... I kvantefysikken der er det helt sykt dette med tiden(om jeg husker riktig) spinnvilt.. sånn er det i hode mitt, der er det kvantefysikk ;)

  11. Hva med å brenne ned alle trådene du har startet?

    9352197[/snapback]

     

     

     

    tja.. får jeg bare sånne svar.. så er det greit... kan noen komme og skyte meg i hode?

    9352214[/snapback]

     

    Nei, men jeg kan sende over en god psykolog.

    ..det er vell ikke på tide å bryte med frikirken?

    9352316[/snapback]

     

    Frikirken er ikke noe bedre.. Det står i boka et kristus er hode... har du et hode? Kristus er kirkens overhode.. tja.. les bibelen, tenk på den som noe du må se på som laget av filosofer... hmm... mange filosofer samlet Gud?

×
×
  • Opprett ny...